Zašto volim sa-x!
- Ahmmed
#1 Zašto volim sa-x!
Zato što ovakve i slične bljuvotine, ovakve primjere ljudske bijede i jada, ma o kome da se radi i ma kome da je upućeno, nikada nije i neće dozvoliti na svojim stranicama....
A ovo je sa site-a, na kojem vijesti uređuju čuvena pera srbijanskog novinarstva, pišu bajni srpski političari različitih provinijencija, i u čijim pravilima, jasno stoji"Mi smo protiv vređanja..."
Hoćemo li ih tužiti?
serbiancafe.com
МОРЕ, ТУРЦИ, НЕ ГАЗ` ТЕ ОРАЊЕ
SokratII (univerzitetski profesor) - 27. mart 2007. u 18.49 (registrovani član)
Море, турци, не газ` те орање,
Да не буде опет какво срање,
Јер биће вас све мање и мање
Нестане ли марвињско њакање
Рефрен:
Оп жица, жица, жица
Босна пуна кукавица
Малоумних потурица
И дебелих удовица.
Српске земље нису за продају
Српске цркве ником се не дају
Посадите, потурице, цвеће
Куда-год се српска војска креће
Рефрен:
Оп жица, жица, жица...
Нико вама забранити неће
Да се с миром српском земљом креће,
Али света Република Српска
Вама, турци, не сме бити мрска.
Рефрен:
Оп жица, жица, жица...
Погано сте ви усташко цвеће
Увек били и остали смеће
Кукавице, глупани без среће
Без морала, крста, славске свеће.
Рефрен:
Оп жица, жица, жица
Јебала вас Сребреница
Буљук глупих потурица
И дебелих удовица.
--------------------
Крстан Ђ. Ковјенић
С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!
A ovo je sa site-a, na kojem vijesti uređuju čuvena pera srbijanskog novinarstva, pišu bajni srpski političari različitih provinijencija, i u čijim pravilima, jasno stoji"Mi smo protiv vređanja..."
Hoćemo li ih tužiti?
serbiancafe.com
SokratII (univerzitetski profesor) - 27. mart 2007. u 18.49 (registrovani član)
Море, турци, не газ` те орање,
Да не буде опет какво срање,
Јер биће вас све мање и мање
Нестане ли марвињско њакање
Рефрен:
Оп жица, жица, жица
Босна пуна кукавица
Малоумних потурица
И дебелих удовица.
Српске земље нису за продају
Српске цркве ником се не дају
Посадите, потурице, цвеће
Куда-год се српска војска креће
Рефрен:
Оп жица, жица, жица...
Нико вама забранити неће
Да се с миром српском земљом креће,
Али света Република Српска
Вама, турци, не сме бити мрска.
Рефрен:
Оп жица, жица, жица...
Погано сте ви усташко цвеће
Увек били и остали смеће
Кукавице, глупани без среће
Без морала, крста, славске свеће.
Рефрен:
Оп жица, жица, жица
Јебала вас Сребреница
Буљук глупих потурица
И дебелих удовица.
--------------------
Крстан Ђ. Ковјенић
С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!
- tech10
#3 Re: Zašto volim sa-x!
Vjerovatno su zaboravili dodati jednostranog, a zna se u koju stranu.Ahmmed wrote:.
A ovo je sa site-a, na kojem vijesti uređuju čuvena pera srbijanskog novinarstva, pišu bajni srpski političari različitih provinijencija, i u čijim pravilima, jasno stoji[img]"Mi%20smo%20protiv%20vređanja...[/img]"
- GandalfSivi
@Ahmmed ubaceni element. Ovdje prosipa cetnicku ideologiju

-
Šandor
Otkad ga oni deru Ahmede. 
Ne sjećam se otkad postoji Serbian Cafe ali ja sam prvi put prije nekih 6 godina bio tamo. Prestao sam posjećivati prije nekih 4 godine al navratim u prosjeku jednom godišnje.
Navodno postoje oko 10 godina. Naša dijaspora bi to mogla bolje znati jer kod njih je brzi nelimitirani internet bio normala i prije 10 godina.
Ne znam kome ćeš ih tužiti. Možda bi se nešto moglo napraviti ako bi neko otkrio ko im je host. Da ih prijavimo njima prvo. Čisto sumnjam da im je host u Srbiji kao što se vjerovatno ni SA-X ne hostira u BiH (pretpostavljam jer naše hosting kompanije su tragikomedija).
Vjerovatno ga pokreću četnici iz Kanade i srpskih zemalja.
Mislim da nije dobro posjećivat SC. Još ako se usudiš pisat bez adekvatne zaštite....ne gine ti nož, žica....virtualno.
Ne znam zašto si ovu temu naslovio: "Zašto volim sa-x!". Kao da su svi sajtovi osim ovog ko ovi sa SC.
Ako se dobro sjećam vlasnik SC je osoba pod imenom Boris Kuzmanović.
Doduše, davno je to bilo. Možda ga je nešta strefilo u međuvremenu.
:D:D 
Ne sjećam se otkad postoji Serbian Cafe ali ja sam prvi put prije nekih 6 godina bio tamo. Prestao sam posjećivati prije nekih 4 godine al navratim u prosjeku jednom godišnje.
Navodno postoje oko 10 godina. Naša dijaspora bi to mogla bolje znati jer kod njih je brzi nelimitirani internet bio normala i prije 10 godina.
Ne znam kome ćeš ih tužiti. Možda bi se nešto moglo napraviti ako bi neko otkrio ko im je host. Da ih prijavimo njima prvo. Čisto sumnjam da im je host u Srbiji kao što se vjerovatno ni SA-X ne hostira u BiH (pretpostavljam jer naše hosting kompanije su tragikomedija).
Mislim da nije dobro posjećivat SC. Još ako se usudiš pisat bez adekvatne zaštite....ne gine ti nož, žica....virtualno.
Ne znam zašto si ovu temu naslovio: "Zašto volim sa-x!". Kao da su svi sajtovi osim ovog ko ovi sa SC.
Ako se dobro sjećam vlasnik SC je osoba pod imenom Boris Kuzmanović.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
Prevesti na sve moguce jezike clanica EU i slati svim mogucim predstavnicima EU i OHR kako u BiH tako i u Europi!! Ponavljati svaki dan, koliko je god puta moguce!! Dostavljati na svaku mogucu e-mail ili fax EU predstavnika u BiH i u EU !!Šandor wrote:Otkad ga oni deru Ahmede.
Ako se dobro sjećam vlasnik SC je osoba pod imenom Boris Kuzmanović.![]()
Doduše, davno je to bilo. Možda ga je nešta strefilo u međuvremenu.
:D:D
.
.
-
Maksim
Tebi Rusija kao nije "majka"? Ne mislim u smislu podrijetla, ali dakako u smislu rodbinske veze.seln wrote:Ma jok. Pusti ih neka pisu...nek se vidi, nek se zna...
zoka, kako je majcica Rusija?
Mozda sam tri puta u zivotu otisao na taj Serbian Café, jer svi pricaju o njemu. Jedino sto je bilo interesantno procitati je bila tema o Tuzli gdje se vecinski vodila diskusija o incidentu na Brcanskoj Malti o kojem su pisali bivsi "Tuzlaci". Zasto idete tamo? Nema smisla.
Zoka, na ovom forumu neces naci ni 1 % sijanja mrznje koliko ces tamo.
-
borisdj
#10 Re: Zašto volim sa-x!
A usput nece dozvoliti ni drugacija misljenja i onda se pozivate na demokratiju. Ma bjezite.Ahmmed wrote:Zato što ovakve i slične bljuvotine, ovakve primjere ljudske bijede i jada, ma o kome da se radi i ma kome da je upućeno, nikada nije i neće dozvoliti na svojim stranicama....
-
_BosanaC
#11 Re: Zašto volim sa-x!
Zadnji put te upozoravam na komentarisanje foruma i moderacije!borisdj wrote:A usput nece dozvoliti ni drugacija misljenja i onda se pozivate na demokratiju. Ma bjezite.Ahmmed wrote:Zato što ovakve i slične bljuvotine, ovakve primjere ljudske bijede i jada, ma o kome da se radi i ma kome da je upućeno, nikada nije i neće dozvoliti na svojim stranicama....
Procitaj pravila foruma, misli sta hoces, iznosi sta hoces, ali opet ti kazem - procitaj pravila foruma!
- Ahmmed
#12 Re: Zašto volim sa-x!
Borise, da li je to sve što imaš da kažeš na "stihove" i bljuvotine,prenesene sa pomenutog site-a?borisdj wrote:A usput nece dozvoliti ni drugacija misljenja i onda se pozivate na demokratiju. Ma bjezite.Ahmmed wrote:Zato što ovakve i slične bljuvotine, ovakve primjere ljudske bijede i jada, ma o kome da se radi i ma kome da je upućeno, nikada nije i neće dozvoliti na svojim stranicama....
Ne znam na osnovu čega si donio zaključak, da se na ovom forumu ne dozvoljavaju "drugačija mišljenja"? Ti si redovan posjetilac, redovno, čak i prečesto postavljaš nove teme i ,u pravilu, s tvojim se stavovima ne slažemo. Barem većina nas. No, to neslaganje se ne može nazvati nedozvoljavanjem drugačijeg mišljenja.A ako koja tema "nastrada",pa,vjeruj mi...nisi sam! Zamisli, zatvaraju se teme i onih koji nisu Srbi iz RS, koji ne razmišljaju kao ti....Sve to iz razloga, zbog kojih, eto volim sa-x.
- pirmin
Zato ima ovaj forum:
http://www.zamislisrbiju.org/forum/index.php4
...a ti bolesni poput SC nemaju nista zanimljivoga... turci blabla...

-
FFK as Lucy01
Hahahahahah joj jesam ja mazohista
Ja sam na SC otisla nekoliko puta, uglavnom da citam (ja to tako radim dugo vremena, pa ako mi ko zivac povuce ja se regustrujem
). I par puta me tacno stomak zabolio od nekih diskusija....al' mi niko nije po zivcima picio ko onaj Trofa
...njega fakat treba na neki institut i istrazivati, ko rijetku zivotinjku...
Bilo je i finih ljudi, pretpostavljam Beogradjana, koji su se bunili protiv izrazenog nacionalizma, ali kada im molbe nisu uvazene, oni su jednostavno otisli....
Povremeno i sada odem, uglavnom radi recepata
Ja sam na SC otisla nekoliko puta, uglavnom da citam (ja to tako radim dugo vremena, pa ako mi ko zivac povuce ja se regustrujem
Bilo je i finih ljudi, pretpostavljam Beogradjana, koji su se bunili protiv izrazenog nacionalizma, ali kada im molbe nisu uvazene, oni su jednostavno otisli....
- Ahmmed
Lucy01 wrote:Hahahahahah joj jesam ja mazohista![]()
![]()
Ja sam na SC otisla nekoliko puta, uglavnom da citam (ja to tako radim dugo vremena, pa ako mi ko zivac povuce ja se regustrujem). I par puta me tacno stomak zabolio od nekih diskusija....al' mi niko nije po zivcima picio ko onaj Trofa
![]()
...njega fakat treba na neki institut i istrazivati, ko rijetku zivotinjku...
Moja Lucy, ja, zaista, ne mogu da pojmim, da neki ljudi onako razmišljaju. Ne mogu, ni nakon svega što sam izgubio, i preživio, kao ustalom i većina nas, nakon Sarajeva, Srebrenice, Prijedora, Zvornika, Mostara...ma svega što smo preživjeli. Ja, opet, nikako da u ovju moju blentavu glavu ubacim činjenicu da postoje takvi ljudi, da ih nije malo, da su obrazovani, akademici čak...Ne znam, ali ja bih radije umro, nego napisao nešto slično , o recimo, Srbima, kao što je onaj kreten gore napisao o Srebrenici i srebreničkim Bošnjacima.
- Ahmmed
Ma, ja ne govori o zanimljivim i nezanimljivim stvarima....Govorim o bljuvotinama ljudi, koji koriste internet. Etopirmin wrote:Zato ima ovaj forum:
![]()
-
Suzavac
#19 A sta cu odgovorit
Nisam ti ja za takve bljuvotine ba.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#21 Re: Zašto volim sa-x!
E moj Borise, studentu Elektrotehnike na Banjaluckom Univerzitetu. Sta ti znas o demokartiji, a sta o ljudskim pravima?borisdj wrote:A usput nece dozvoliti ni drugacija misljenja i onda se pozivate na demokratiju. Ma bjezite.Ahmmed wrote:Zato što ovakve i slične bljuvotine, ovakve primjere ljudske bijede i jada, ma o kome da se radi i ma kome da je upućeno, nikada nije i neće dozvoliti na svojim stranicama....
Za tebe je jos uvijek X files i Twilight Zone, sta ti se desi sa 100.000 sugradjana 1992, onomad kad ti je bilo 8-10 godina, o cemu bi onda ti da "diskutujemo" mi demokratski? O tome da mi je djevojka - istjerana sa 9 godina iz Banjaluke? Jel ti trebam pricati njenu pricu?
Al' stas bolan od napredka tipa cuvanje krava u liftu i cjepanje drva na balkonu i ocekivati? Samosvjest? Kriticki osvrt, bez upiranje prsta na one tamo prijeko? Pa ne uci se to na ETF-u ex-Sehera vise, uci se "demokratija" kad pobijes, pokoljes, protjeras, pa onda palamudis a nisi ni brucu imao na "teletu" kad su se dogadaji o kojima bi ti nesto imao da za kazes - odigrali, i to ljudima koji su direktni svjedoci istih. Ubleho, kopas li se?
Danas zivis u 2-gom gradu po velicini u BiH - koji nije ni u cemu prvi - osim po jednom. Broju protjeranih gradjana. Ovo dvoje ima direktne korelacije - to da kad ubijes/protjeras grad, ne moze biti ono sto je nekoc bio. Al' gdje se to moze priznati, i to jos na Sa-x? Pa ovo je za tebe "front" cojcenja na koji si dosao da upires prstom - ti - u drugog. Da su Daschau, Aushwitz i Jasenovac bili gradovi prije nego sto su bili koncentracioni logori - postali bi nalik onom sto Banjaluka danas jeste - mjesto presucene istine za koju se ni 12 godina poslje - ne zna kud ce s njom. I ti ces se iz takve prdekane pricati nekom drugom, o demokratiji? I to niko drugi - nego kolega Boris koji ima vaz za svakog foruma, od Ravnogorskog do Demokratskog. Izvini sto ti to ne polazi za rukom da ovdje uvedes neke sracke i nemire svojim copy-paste teksticima o Vozdu Mil'i Laktaskom. Izvini sto si procitan - od A do Z. Izvini sto si diskreditiran do te mjere da se primas kao saucesce. Izvini bolan sto si jadan i bijedan - ne zbog toga ko si i sta si i gdje si, vec zbog onoga u sta vjerujes i nacina na koji se ponasas i ophodis s ljudima - mislis da je svak ovca meketava i metiljava koja je ubila za zvono-nosin brabonjak?
Nego jesi li sad sretan? Eto dokazao si sam sebi da si "zrtva" bestijalnog napada istine - o svemu onome sto jesi, budi barem namudaj pa povuci vodu kad ustanes sa hale.
-
Dezidijat
...WELL THINK AGAIN