Merak mi je....
Moderator: anex
-
bedifferent12
#1 Merak mi je....
Sta vam je najveci merak u zivotu...?
-
freak_with_a_laptop
merak mi ... nedeljom ustati, BEZ obaveza, solju kafe u krevet i novine citati, lijencariti - sve tako do podne a moze i duze - lazy sunday

- dacina_curica
zavaliti se u fotelju (najcesce ponedjeljkom kad nema nikoga u kuci) i ugrabiti dobru knjigu i veliku solju tople cokolade........I ne javljati se na telefon

-
Svemirski_Jebach
pa ga u trecu prebacim, gas do daske...a moja dvojka jarane leti, imam full opremu osim klime i koze, alu felge buraz, niskoprofilne gume...i ono svijetlece oko tablicaSajo---: wrote:Kada sam sam u automobilu i krecem se 40 km/h u trećoj negdje gdje nema nikoga na cesti![]()
!!! Nema mi veceg meraka u Zivotu.
da vidis zike unutra...300 W sam stavio, jarane ne cujem sebe...
joj jarane kad ga nagulim niz titovu, a one trebe gledaju...pa parkiram ispred Villa Parka cekam raju. Uzmem od jaranice telefon jer ne'am kredita da prozo'em raju
- Bosanac_21
Kad cujem Safeta i sevdah
Ja sam lovac meraklija ...........
Ja sam lovac meraklija ...........
-
Svemirski_Jebach
ma nisam jarane mislio na tebe licno...nego mi pade na pamet zajebancija.Sajo---: wrote:@Svemirski_Jebach
heh, Automobil vozim u trecoj brzini, sto znaci ne trebam prebacivati u trecu;
Automobil vozim na cesti gdje nema nikoga (mislio sam na regionalne puteve, u titovoj i pred willa parkom uvijek ima neko na cesti);
Muzika u automobilu je serijska, nema nikakvih wufera, bufera, pojacala, visoko ilii nisko tonaca.
Full opremu nemam ni u snu, alu felge jos manje, gume su sava eskimo s3 (sve 4 jer jos nije april da promjenim na ljetne), od "svjetlosti" posjedujem farove koji daju standardnu "zutu" svjetlost, imam pokazivace pravca (zmigavce) u narandzastoj boji i stop svjetla koja rade.
Mobitel koji koristim nije na preklop niti ima milione boja cak nema niti kameru ali zato kredita uvijek na njemu ima.
I jos automobil nije Golf 2 (Nemam nista protiv Golfa 2 by the way)
P.S.: nisam kriv sto volim da vozim!
Uzivaj u voznji i vozi oprezno!
- uozo
Merak mi je kad ustanem ujutru prije nego svane i izadjem napolje i hodam bez cilja dok svice!
Jos je bolje kad je more ko carsaf, pa malo otplovim do uvale koju zovu akvarijum i tamo ugasim motor, spustim parangalu, pa polako pustim brod da ga vjetar vuce prema Karaadi! I onda poslije jedno desetak minuta zapne jedna hobotnica, ono velika 3-4 kile, i izvucem je, okrenem joj glavu, iscupam tintu i u led! Danas dan spasen!
Kila 5 €, placa prijatelj koji ima restoran!
Jos je bolje kad ima jos neko, pa se ronja po citav dan!
Ili kad odem heftu dvije u zaliv, u hobotnice i ne dolazim kuci!
Nema veceg meraka!!!!
.eben ti kopno !!!
Jos je bolje kad je more ko carsaf, pa malo otplovim do uvale koju zovu akvarijum i tamo ugasim motor, spustim parangalu, pa polako pustim brod da ga vjetar vuce prema Karaadi! I onda poslije jedno desetak minuta zapne jedna hobotnica, ono velika 3-4 kile, i izvucem je, okrenem joj glavu, iscupam tintu i u led! Danas dan spasen!
Jos je bolje kad ima jos neko, pa se ronja po citav dan!
Ili kad odem heftu dvije u zaliv, u hobotnice i ne dolazim kuci!
Nema veceg meraka!!!!
.eben ti kopno !!!