Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim vas da mi pomognete da nadjem gdje mogu skinuti onaj promotivni spot Enjoy Bosnia. Ne trebaju mi ona 3 kratka i sto se javlja zenski glas enjoy spring, enjoy winter...
Vec onaj sto traje oko 4 minute i sva tri su zajedno.
Ima na youtube ali mi je kvalitet los i ne znam kako da ga sacuvam.
Veoma mi je bitno za prezentaciju da promovisem nasu nam dragu...
Ili ako znate za jos neki interesantan filmski materijal koji u lijepom svjetlu pokazuje BiH da mi proslijedite.
Unaprijed hvala
Hvala na odgovorima
@sulesavic
Na fipa imaju spotovi ali su oni kratkotrajni i uz to samo prva 2 linka rade ostali se ne mogu skinuti. U svakom slucaju hvala!
Svrha spota bi trebala biti da ga i ja obicni smrtnik negdje mogu skinuti i pustiti pred 100 stranaca ili svom komsiji. Ali izgleda nece moci...
Ja opet odoh u potragu jer ove kratke ne mogu iskoristiti, meni treba onaj citav od 4 min...Joj, jes me ova zenska zivcira sa indzoj raf, indzoj smud ...reko bi cojek da neku drugu stranu bih promovise...
Vama hvala na trudu i ako naletite negdje na ovaj spot nemojte da vas bude stid da ovdje ostavite trag.
@photo
Nasla sam i ja na youtube ali mi je kvalitet los jer ja to trebam preko bimera prikazati a onda kvalitet jos vise slabi. Zato sam u potrazi za dvd kvalitetom.
@edit
Pokusacu, ali nisam sigurna da imaju taj, jer i na njihovom site imaju samo ti kratki.