Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neznam da li postoji tema ali ...
Zanima me sta najvise volite raditi kad ste sami kod kuce??
Meni nema nista draze kad dodjem kuci,a nema nikog!
Onda odvrnem muziku pa plesem ko luda, stanem pred ogledalo i pjevam
Ili napravim sebi kupku i znam po dva sata lezati u kadi i uzivati
Dena wrote:Neznam da li postoji tema ali ...
uh ti si bas zivahna i upotpunis svoje trenutke kad si sama. cesto sam sam i nekako to pravo dosadi. ja nista ne radim tako "cudnovato". surfam, tv, gluposti....
Meni nema nista draze kad dodjem kuci,a nema nikog! Onda odvrnem muziku pa plesem ko luda, stanem pred ogledalo i pjevam
Ista sam ti takva...
Jel se skines gola...il se samo malo raskomotish?!
a stvarka koju najcesce pustam je Belive od Chemical Brothers
ni ja...a mastam o tome...zato se radujem svakom terenu na koji me posalju jer znam da me ceka...jednokrevetna soba...s kupatilom..gologuza hodam stalno
Vala ne znam sta bih ti rekla...mene ova, sto je prave u Hadzicima, nit mazi, nit pece, nit ujeda...jednostavno je prave "izlapljenu"...da se izrazim..
vrlo rijetko sam sama u kuci (3 ).....na srecu jer me strah......ako se desi takva situacija onda se zatvorim sa svojim mačkama u sobu i cekam da neko dodje
amrino wrote:Vala ne znam sta bih ti rekla...mene ova, sto je prave u Hadzicima, nit mazi, nit pece, nit ujeda...jednostavno je prave "izlapljenu"...da se izrazim..
istina istina....al ova moja pucketa....pozvao bih te kod sebe na svoju al neznam jel to neumjesno od mene....
amrino wrote:Vala ne znam sta bih ti rekla...mene ova, sto je prave u Hadzicima, nit mazi, nit pece, nit ujeda...jednostavno je prave "izlapljenu"...da se izrazim..
istina istina....al ova moja pucketa....pozvao bih te kod sebe na svoju al neznam jel to neumjesno od mene....