Argeta Made in BiH - vasi utisci
-
branimir_s
#1 Argeta Made in BiH - vasi utisci
Ne znam da li je u pitanju samo šuha, ali meni ova "naša" Argeta nekako tukne i kao da je masnija i više biberli od slovenačke. Šta mislite dragi forumasi, jer dijete mi poludi za tim proizvodom.
- karanana
#2 Re: Argeta Made in BiH - vasi utisci
a koja je nasa? jeli ona u onom drugom dizajnu konzerve? kupio sam jucer par konzervi a i mene nesto suha prije i nego sto cu je otvoriti. nisam mogao naci "stare" made in slovenia. jeli to znaci da ce samo imati ove nase? i manja im je neto tezina a ista cijena. lopovi.branimir_s wrote:Ne znam da li je u pitanju samo šuha, ali meni ova "naša" Argeta nekako tukne i kao da je masnija i više biberli od slovenačke. Šta mislite dragi forumasi, jer dijete mi poludi za tim proizvodom.
-
didgeridoo
#3 Re: Argeta Made in BiH - vasi utisci
Dragi moj forumash bolje navikni dijete na nesto drugo...branimir_s wrote:Ne znam da li je u pitanju samo šuha, ali meni ova "naša" Argeta nekako tukne i kao da je masnija i više biberli od slovenačke. Šta mislite dragi forumasi, jer dijete mi poludi za tim proizvodom.
Pa javna je tajna da argeta pasteta ne ispunjava uslove sastava koji su propisani standardom EU i da na teritoriji EU ne moze graditi postrojenja, a onda slovenac dodje u Hadzice i otvori pogon "otrova" jer ga nama moze trpati jos nekih 10-ak god (ako i za toliko udjemo u EU). Zaposlili par ljudi a nama oci
- karanana
#5 Re: Argeta Made in BiH - vasi utisci
Nije istina. Ima vec poduza rasprava o ovome na nekom drugom topicu. Ima fabrika u Sloveniji a koliko mi se cini i to je EU. a u BiH su napravili iz ekonomskih razloga jeftinije radne snage, dobrog geografskog polozaja za distribuciju u istocnu i jugoistocnu europu....A neko je i rekao da su samoposluge u Svedskoj, Austriji opskrbljene Argeticom. Njam njam, kako cu pokusati jednu kasikom veceras. Njam njam.furuna wrote:Dragi moj forumash bolje navikni dijete na nesto drugo...branimir_s wrote:Ne znam da li je u pitanju samo šuha, ali meni ova "naša" Argeta nekako tukne i kao da je masnija i više biberli od slovenačke. Šta mislite dragi forumasi, jer dijete mi poludi za tim proizvodom.
Pa javna je tajna da argeta pasteta ne ispunjava uslove sastava koji su propisani standardom EU i da na teritoriji EU ne moze graditi postrojenja, a onda slovenac dodje u Hadzice i otvori pogon "otrova" jer ga nama moze trpati jos nekih 10-ak god (ako i za toliko udjemo u EU). Zaposlili par ljudi a nama oci
-
Celicna_saka
A kazu i govno slovenacko ljepse mirise.Odabi wrote:Ova "nasa" meni nije ni priblizna onoj slovenackoj.
- burekodsira
ma dok se ne razrade masine ba.... polako
a ima argete i po eu prodavnicama
a ima argete i po eu prodavnicama
-
Odabi
Sto to ti nama govoris? Nismo mi dovukli 3 Merkatora u Sarajevo... to se obrati nadleznim ljudima koji odobravaju uvoz.. pa njima proteste priredi!iva24 wrote:e nece!Odabi wrote:Mislim da hocekaranana wrote:Hoce li slovenacka verzija biti i dalje dostupna? mozda u merkatoru?
-
iva24
ima ovdje da se kupi i nasih proizvoda...Odabi wrote:Sto to ti nama govoris? Nismo mi dovukli 3 Merkatora u Sarajevo... to se obrati nadleznim ljudima koji odobravaju uvoz.. pa njima proteste priredi!iva24 wrote:e nece!Odabi wrote: Mislim da hoce
-
Odabi
Pa hajde.... preporuci nam dobre pastete koje se prave u BiH..iva24 wrote:....ako je domace, a loše... onda ne jedes nista!Odabi wrote:Ako je domace a dobro, kupujem... ako je domace, a lose.... nema tog patriotizma. Bar ne kod mene..![]()
![]()
![]()
-
iva24
ne jedem pašteteOdabi wrote:Pa hajde.... preporuci nam dobre pastete koje se prave u BiH..iva24 wrote:....ako je domace, a loše... onda ne jedes nista!Odabi wrote:Ako je domace a dobro, kupujem... ako je domace, a lose.... nema tog patriotizma. Bar ne kod mene..![]()
![]()
![]()