Treba onda tuziti agresorsku tvorevinu zasnovanu etnickim ciscenjem i genocidom!
Ovom izrecenom presudom Srbija se ne veze s genocidom, onda rs treba da se veze.
Ukinuti agresorsku tvorevinu i mirna Bosna!
Meni jos uvijek nije jasno ovo oko tjeranja da se potpise Dejtonski sporazum. Da budemo iskreni, ja sam proslavio kad sam cuo da je potpisan i da je rat zavrsen. Meni ga je bas ono dosta bilo, i pravo me nije zanimalo mozemo li osloboditi Banja Luku ili ne. Jedino me je zanimalo da ne poginem...Bosanac_21 wrote:Ti isti sto negiraju genocid su isti sto su i natjerali da se potpise Dejtonski Mirovni Sporazum![]()
Nepravda pobjedjuje
Dosta poznam boraca koji su bjesni sto je kontra ofanziva bila zaustavljena kadGandalfSivi wrote:Meni jos uvijek nije jasno ovo oko tjeranja da se potpise Dejtonski sporazum. Da budemo iskreni, ja sam proslavio kad sam cuo da je potpisan i da je rat zavrsen. Meni ga je bas ono dosta bilo, i pravo me nije zanimalo mozemo li osloboditi Banja Luku ili ne. Jedino me je zanimalo da ne poginem...Bosanac_21 wrote:Ti isti sto negiraju genocid su isti sto su i natjerali da se potpise Dejtonski Mirovni Sporazum![]()
Nepravda pobjedjuje
ma koje borce ti poznaješ živ bio???Bosanac_21 wrote:Dosta poznam boraca koji su bjesni sto je kontra ofanziva bila zaustavljena kadGandalfSivi wrote:Meni jos uvijek nije jasno ovo oko tjeranja da se potpise Dejtonski sporazum. Da budemo iskreni, ja sam proslavio kad sam cuo da je potpisan i da je rat zavrsen. Meni ga je bas ono dosta bilo, i pravo me nije zanimalo mozemo li osloboditi Banja Luku ili ne. Jedino me je zanimalo da ne poginem...Bosanac_21 wrote:Ti isti sto negiraju genocid su isti sto su i natjerali da se potpise Dejtonski Mirovni Sporazum![]()
Nepravda pobjedjuje
je Armija BiH najvise napredovala.
Nije ustavno priznata. Priznata je samo dejtonskim sporazumom, ali da bi bila i ustavno priznata, mora se ratifikovati dejtonski sporazum u parlamentu BiH, a to nikad nije ucinjenoVingo wrote:Tvorevina je ustavno priznata nakon genocida, pa je kao takvu tesko optuziti za isti....
Rahmetli Alagiceve + 5 Korpus. Hukanli su nas i ratu i u miru. Izgleda da su genocid vrsili po Bosni sami Muslimani nad sobom, "oni" su tvrdili da su ugrozeninoviprimitivac wrote:ma koje borce ti poznaješ živ bio???Bosanac_21 wrote:Dosta poznam boraca koji su bjesni sto je kontra ofanziva bila zaustavljena kadGandalfSivi wrote: Meni jos uvijek nije jasno ovo oko tjeranja da se potpise Dejtonski sporazum. Da budemo iskreni, ja sam proslavio kad sam cuo da je potpisan i da je rat zavrsen. Meni ga je bas ono dosta bilo, i pravo me nije zanimalo mozemo li osloboditi Banja Luku ili ne. Jedino me je zanimalo da ne poginem...
je Armija BiH najvise napredovala.
Svaka cast, jebem ja rat koji ovakve postedi.GandalfSivi wrote:Meni jos uvijek nije jasno ovo oko tjeranja da se potpise Dejtonski sporazum. Da budemo iskreni, ja sam proslavio kad sam cuo da je potpisan i da je rat zavrsen. Meni ga je bas ono dosta bilo, i pravo me nije zanimalo mozemo li osloboditi Banja Luku ili ne. Jedino me je zanimalo da ne poginem...Bosanac_21 wrote:Ti isti sto negiraju genocid su isti sto su i natjerali da se potpise Dejtonski Mirovni Sporazum![]()
Nepravda pobjedjuje
prleitihi wrote:dejtonski ustav nije morao ići na provjeru u domaći parlament..tako da je rs ustavna kategorija..svidjelo se to nekome (harisu?) ili ne..jer je to neko (haris!?) od naših političara potpis'o!
Genocid je bio samo u Srebrenici, a Republika Srpska je nastala puno prije Srebrenice, tako da nije mogla nastati na genocidu. Čim prije to prihvati većina ljudi, BiH će moći da se okrene rješavnju ekonomskih problema i približavanju EU. Ne dozvolite da vas 12 godina nakon rata političari kao Silajdžić hrane mržnjom i nacionalizmom, na kojem grade svoju političku karijeru i opstanak na vlasti, trpajući pare u sopstvene džepove, dok demobilisani borci i penzioneri nemaju hljeba da jedu, a mladi nemaju posla. Glavu napred!Jonx wrote:funaki wrote:Tuziti..., ovdje je to sinonim za UNISTITI!!! Jer, ona tamo tvorevina je nastala na GENOCIDU!!!Mr_M wrote:Pa ja mislio vi ne priznajete RS, a sada hocete da je tuzite.
Pa majmune jedan sta ti znaci to "samo u Srebrenici". Jesi li ti normalan jebo li te svak? Treba ti pobiti samo pola familije, pa ti onda reci eto vidis nisam ja tako los, ubio sam ti samo pola familije. Koji idiot svega mi, pa ne mogu da vjerujem.bhonline2 wrote:Genocid je bio samo u Srebrenici, a Republika Srpska je nastala puno prije Srebrenice, tako da nije mogla nastati na genocidu. Čim prije to prihvati većina ljudi, BiH će moći da se okrene rješavnju ekonomskih problema i približavanju EU. Ne dozvolite da vas 12 godina nakon rata političari kao Silajdžić hrane mržnjom i nacionalizmom, na kojem grade svoju političku karijeru i opstanak na vlasti, trpajući pare u sopstvene džepove, dok demobilisani borci i penzioneri nemaju hljeba da jedu, a mladi nemaju posla. Glavu napred!Jonx wrote:funaki wrote: Tuziti..., ovdje je to sinonim za UNISTITI!!! Jer, ona tamo tvorevina je nastala na GENOCIDU!!!
Fakat, za nepovjerovati...GandalfSivi wrote:Pa majmune jedan sta ti znaci to "samo u Srebrenici". Jesi li ti normalan jebo li te svak? Treba ti pobiti samo pola familije, pa ti onda reci eto vidis nisam ja tako los, ubio sam ti samo pola familije. Koji idiot svega mi, pa ne mogu da vjerujem.bhonline2 wrote:Genocid je bio samo u Srebrenici, a Republika Srpska je nastala puno prije Srebrenice, tako da nije mogla nastati na genocidu. Čim prije to prihvati većina ljudi, BiH će moći da se okrene rješavnju ekonomskih problema i približavanju EU. Ne dozvolite da vas 12 godina nakon rata političari kao Silajdžić hrane mržnjom i nacionalizmom, na kojem grade svoju političku karijeru i opstanak na vlasti, trpajući pare u sopstvene džepove, dok demobilisani borci i penzioneri nemaju hljeba da jedu, a mladi nemaju posla. Glavu napred!Jonx wrote: