Građevinski horoskop , šta ste vi ?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Hendrix

#1 Građevinski horoskop , šta ste vi ?

Post by Hendrix »

:D

GRAĐEVINSKI HOROSKOP

Lopata (22. 12. - 19. 1.)

Rođeni u ovom znaku najčešće najebu. Dovedu ih na pripremu gradilišta i do vrata su u blatu. Inače se odlikuju analitičkim duhom i romantičnom prirodom, ali to im ništa ne koristi ako ih dopadne lopata. Dobro se slažu s rođenima u znaku Krampa.

Miješalica (20. 1. - 18. 2.)

Likovi iz ovog znaka su staložene i mirne osobe. Uglavnom su BMK, sve dok miješalica radi. Malo popizde ako se pokvari, ali onda skupe one rođene u znaku Lopate da oni to ručno odrade. Izrazito su vesele naravi i vole djecu. Muškarci žensku djecu od oko 250 mjeseci, žene svoju.

Dizalica (19. 2. - 20. 3.)

Rođeni u znaku dizalice su, logično, vitki, visoki i čvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu. Dobro se slažu sa Miješalicama. Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu te vlašićkom siru i janjetini s ražnja.

Kontejner (21. 3. - 19. 4.)

Njihov zaštitnik je Crveni orao. Ne zna se zašto, oni tako tvrde. Navodno to je zbog gužve u baraci (kontejneru). Dobro se slažu s Lopatama, naravno ukoliko ovi ne pizde previše. Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.

Kramp (20. 4. - 20. 5.)

Izrazito produhovljene osobe kojima su obiteljski odnosi i vrednote na prvom mjestu. To je osobito vidljivo u njihovim psovkama gdje redovito spominju Boga, Crkvu, mater, oca, sestru, itd. Najintenzivnija religiozna iskustva ove vrste doživljavaju onda kad im nešto ne polazi za rukom. Treba još dodati da im je totem iz biljnog svijeta kupus.

Armirani beton (21. 5. - 20. 6.)

Armirani beton je znak u kojem su rođeni glavne face na gradilištu. Tvrdi i glupi, čvrsti i zajebani, strah su i trepet za Dizalice i Miješalice. Izbjegavati. Nemaju totema iz biljnog svijeta. Bradu i brkove rijetko briju. Neskloni iskustvima s područja higijene.

Pikhamer (21. 6. - 22. 7.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito osjećajne osobe. Skloni depresivnim raspoloženjima kad im ponestane piva. Emotivno vezani za majčinsku figuru u liku dežurne konobarice. Ne podnose Lopate i Betone. Boja Pikhamera je ružičasta, a totem iz biljnog svijeta je kakaovac.

Mesna konzerva (23. 7.- 22. 8.)

Osobe iz ovog znaka često pate od povišenog kolesterola. Dobro se slažu s Kontejnerima. Oštroumni su i hrabre vođe. Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im često iza leđa jebu mater, naročito Betoni. Tajnovitost je izrazita osobina Mesnih Konzervi. Njihova boja je smeđa do crna. Totem iz biljnog svijeta je grah.

Šljem (23. 8. - 22. 9.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. Sve postižu glavom. Glavom najčešće štemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu. Obožavaju ih Dizalice i Betoni. Često se bave poezijom i romantični su. Hrabre i istrajne osobe, snažne u svakom pogledu s istančanim smislom za pravdu i obitelj. Zalažu se za druge i legalizaciju prostitucije. Boja im je, naravno, bijela.

Mujo (23. 9. - 23. 10.)

Rođeni u znaku Muje, face su na gradilištu. Najbolje se slažu s Lopatama i Krampovima, a najteže s Betonom. Prilično su socijalizirani i prijateljski nastrojeni, pa su rijetko kad sami. Skloni kulturnom angažmanu u birtijama i alpinističkom penjanju na lokalne opajdare i radodajke. Mujina boja je ljubičasta, a totem iz biljnog svijeta je burek.

Cigla (24. 10. - 21. 11.)

Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju, pa su stručnjaci za ljudsku dušu. Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebaju u cilju mirnog rješenja konflikta. Najbolje se slažu s Betonima i Miješalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ. Totem iz svijeta biljaka je bršljan, a boja je boja cigle, samo zelena.

Severina (22. 11. - 21. 12.)

Severina se najbolje slaže s Kontejnerom i Mujom. Rođeni u ovom znaku skloni su analnom sexu, ali im se isto tako trebaju nadodati duševne karakteristike kao što su intuicija i velika sposobnost predviđanja. Osjećaju jaku averziju prema kameri i inače bilo kakvom obliku snimanja. Mane su im dlakavost. Boja Severine je crna, a totem biljka je trava. Melena, naravno.
flora.sa

Post by flora.sa »

Kontejner :shock: (21. 3. - 19. 4.)

Njihov zaštitnik je Crveni orao. Ne zna se zašto, oni tako tvrde. Navodno to je zbog gužve u baraci (kontejneru). Dobro se slažu s Lopatama, naravno ukoliko ovi ne pizde previše. Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.

...moje none ne smrde :oops: :D
lazu :oops:
tech10

Post by tech10 »

Ubijedjen sam da je vecina forumashica u znaku Mjeshalice. :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

drage dizalice, sretan vam rodjendan :D

Mujina boja je ljubičasta, a totem iz biljnog svijeta je burek.
:lol:
Last edited by zmijaIzmaj on 22/02/2007 22:03, edited 1 time in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

tech10 wrote:Ubijedjen sam da je vecina forumashica u znaku Mjeshalice. :D
:lol: :lol:
eto ti sad :D da sam umro prije 5.minuta ne bih znao da sam dizalica.
ps.
kamo se tebe u vojvodinu kaHvanu :?
dacina_curica

Post by dacina_curica »

flora.sa wrote:Kontejner :shock: (21. 3. - 19. 4.)

...moje none ne smrde :oops: :D
lazu
:oops:
I ja ispadoh Kontejner......CCC...... :shock:

I potpisujem ovo sto je florica napisala........ja uvijek fino mirisem..... :oops: :oops: :D
mala-i

Post by mala-i »

:oops: :D
danas

Post by danas »

Šljem (23. 8. - 22. 9.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. Sve postižu glavom. Glavom najčešće štemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu. Obožavaju ih Dizalice i Betoni. Često se bave poezijom i romantični su. Hrabre i istrajne osobe, snažne u svakom pogledu s istančanim smislom za pravdu i obitelj. Zalažu se za druge i legalizaciju prostitucije. Boja im je, naravno, bijela.
ziva istina :oops: :oops: :oops: :D
amalka

Post by amalka »

Ja sam cigla :D

"Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju, pa su stručnjaci za ljudsku dušu. Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebaju u cilju mirnog rješenja konflikta. Najbolje se slažu s Betonima i Miješalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ. Totem iz svijeta biljaka je bršljan, a boja je boja cigle, samo zelena".

dacina_curica

Post by dacina_curica »

Necu da se igram.... :x :x .....Zasto Kontejner nema totem iz biljnog svijeta??? :x :x
pitt

Post by pitt »

Otkud bash mesna konzerva :D:D jebo me ikar...... :D:D:D
forUMASH

Post by forUMASH »

Šljem (23. 8. - 22. 9.)

Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. Sve postižu glavom. Glavom najčešće štemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu. Obožavaju ih Dizalice i Betoni. Često se bave poezijom i romantični su. Hrabre i istrajne osobe, snažne u svakom pogledu s istančanim smislom za pravdu i obitelj. Zalažu se za druge i legalizaciju prostitucije. :D Boja im je, naravno, bijela.
.....molim dizalice i betone da mi se jave..... :) .....pogotovu betone..... :D :D
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

kud mene baš zapade severina??????? kakve veze ona ima sa grđevinom?eto kad sam baksuz od tolikih lijepuh ciglai mješalica mene severina ......pih, niđe veze ne slažu nam se karakteristike osim one odlakavosti tu me nađe 100%.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Dizalica (19. 2. - 20. 3.)

Rođeni u znaku dizalice su, logično, vitki, visoki i čvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu. Dobro se slažu sa Miješalicama. Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu te vlašićkom siru i janjetini s ražnja.

:D :D :D

Molim Mijesalice da mi se jave, mogu me izvesti na vlasicki sir i janjetinu (smajlikojipovraca) :oops: :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Eeee,fakat ja mješalica...Dje me nadje??? :roll:
funaki

Post by funaki »

CIGLA? YEEEEE.... :)
Mjesalice, haj'mo se igrat!!! :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

muha_sa wrote:
:lol: :lol:
eto ti sad :D da sam umro prije 5.minuta ne bih znao da sam dizalica.
ps.
kamo se tebe u vojvodinu kaHvanu :?
kada ce rodjendan :D Moj evo za 15 dana :roll: :roll: :roll:
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

funaki wrote:CIGLA? YEEEEE.... :)
Jel to mene zoves? Ne igram se sa ciglama,polome me kad se ubace u "bubanj"
funaki

Post by funaki »

negra wrote:
funaki wrote:CIGLA? YEEEEE.... :)
Jel to mene zoves? Ne igram se sa ciglama,polome me kad se ubace u "bubanj"
Trebaju se lagano ubacivati... :D
Lace

Post by Lace »

ja sam forumaSICA...i pri tom cigla
Cigla (24. 10. - 21. 11.)

Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju, pa su stručnjaci za ljudsku dušu. Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebaju u cilju mirnog rješenja konflikta. Najbolje se slažu s Betonima i Miješalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ. Totem iz svijeta biljaka je bršljan, a boja je boja cigle, samo zelena.
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Aaaaa,funaki,onda ok,probacemo i tako...Ali pazi,bogati,mozda se zaglavim pa onda budem samo bezveze mjesala,onako,mehanicki...
funaki

Post by funaki »

negra wrote:Aaaaa,funaki,onda ok,probacemo i tako...Ali pazi,bogati,mozda se zaglavim pa onda budem samo bezveze mjesala,onako,mehanicki...
Treba podmazati, neces se zaglaviti... :D Tako ti je to sa mehanikom... :)
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Funaki,necemo zachatavat,bacice nas napolje...
zena21

Post by zena21 »

Kramp (a) :shock: :lol: :lol: :lol:

Ne volim kupus :oops: :D
funaki

Post by funaki »

negra wrote:Funaki,necemo zachatavat,bacice nas napolje...
dobjo... :)
PEACE!!!
Post Reply