(ne)ambiciozni ljudi
Moderator: anex
-
štzngrm
#1 (ne)ambiciozni ljudi
mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
imaju suficit emocija, pobili bi sve oko sebe za svoje debilne ciljeve-
sad će se sigurno na ovu temu nalijepiti ambiciozni forumaši i pljuvati na ove rečenice mjesecima-
pa da vidimo-
sad će se sigurno na ovu temu nalijepiti ambiciozni forumaši i pljuvati na ove rečenice mjesecima-
pa da vidimo-
-
mostarac
#3 Re: (ne)ambiciozni ljudi
velika je razlika izmedju covjeka koji hoce da nesto postigne u svom zivotu i trudi se da to i uradi i supka koji gazi preko mrtvih da bi napravio karijeru.štzngrm wrote:mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
pa da vidimo-
Primjer: Jovan Divjak i Ramiz Drekovic
Prvom je put, iako vojniku, poplocan humanitarnim radom, a drugom je poplocan uzaludnim zrtvama bosanskih vojnika poginulih njegovim greskama.
-
Loading...
#4 Re: (ne)ambiciozni ljudi
Totalno si u krivu.štzngrm wrote:mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
- nebojeplavo
Valjda deficit emocija
A opet sta ja znam, ja nisam ekonomist
A opet sta ja znam, ja nisam ekonomist
-
FFK as Lucy01
#14 Re: (ne)ambiciozni ljudi
Svako ko pocinje bilo kakav post, recenicu, misao....sa ovom boldovanom rijecju, treba prvo da prokonta i postavi sebi pitanje: Imam li ja problem i kakav?štzngrm wrote:mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
pa da vidimo-
-
amarella
#23 Re: (ne)ambiciozni ljudi
štzngrm wrote:mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
- Dirty Harry
#24 Re: (ne)ambiciozni ljudi
Ko da te je neki gore opisani ambiciozni lik zesce nagu*io, a?štzngrm wrote:mrzim ambiciozne ljude, ne razmijem kako je ta osobina za većinu ljudi vrlina- svi ambiciozni ljudi koje sam sreo u životu su totalni nacisti-
pa da vidimo-
Ne daj se.