...a zapitamo li se ikada koliko smo puta pojeli hraku (u najboljem slucaju
sta mislite? ima li toga?
ja se mogu kladit' da ima 100%.
Moderator: anex
mozda se "uvuko" đe ne trebaJonx wrote:Pojedi novog LJUBIMCAWednesday wrote:nebojeplavo wrote:A sta tek ima u pasteti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PA, LJUDI MOJI, KOJI KURAC DA JEDEM???
ODO U PARK, NABRAT MASLACAKA![]()
![]()
p.s.
ja konto ti nisi gadljiva
nebi ja mogla bez mog rudolfa... a i koliki je, prije ce on mene pojest, nego obratno.Jonx wrote:Pojedi novog LJUBIMCAWednesday wrote:nebojeplavo wrote:A sta tek ima u pasteti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PA, LJUDI MOJI, KOJI KURAC DA JEDEM???
ODO U PARK, NABRAT MASLACAKA![]()
![]()
p.s.
ja konto ti nisi gadljiva
jao fuj...od svih mogucnosti ova mi je najgadnije...prvo zbog gadnog osjecaja kad zarendas nokat a drugo kad ga nadjes...mada mi se nikad nije desiloshin wrote:Ja ne jedem salatu, dosta puta se zalomi u rendanju nokat.
edit:
Dobro je pa nogama ne rendaju, zamisli da se zalomi onaj od palca
Pa ko kaze da jede?zena21 wrote:Kad biste znali sta se sve radi po restoranima, nikada niko ne bi jeo vani![]()
![]()
A zasto mu neces navoditi ime, mozda i mi tamo idemo?Hierarchia wrote:Pa ko kaze da jede?zena21 wrote:Kad biste znali sta se sve radi po restoranima, nikada niko ne bi jeo vani![]()
![]()
Ja sam u restoranu bila posljednji put onda kad sam pouzdano saznala da u jednom renomiranom sarajevskom restoranu (necu navoditi ime) koriste povrce i meso nabavljeno u supermarketima na otpadu (znaci povrce i voce koje vise ne prodaju - obicno polutruhlo i nikakvo - a tek meso
).
Od tada samo - kuci. Napravi mi muz kinesko ili meksicko jelo - bolje nego u restoranu. Imam i konobara gratis.
Pa necu iz prostog razloga jer sam informaciju cula od jednog insajdera, dakle osobe koja radi u tom restoranu tamo. A glupo je navoditi imena bez dokaza. Nazalost, nemam nista osim price te osobe, kojoj ja 100% vjerujem, ali to ne znaci da moraju i ostali.chuchumbamayumbe wrote:A zasto mu neces navoditi ime, mozda i mi tamo idemo?Hierarchia wrote:Pa ko kaze da jede?zena21 wrote:Kad biste znali sta se sve radi po restoranima, nikada niko ne bi jeo vani![]()
![]()
Ja sam u restoranu bila posljednji put onda kad sam pouzdano saznala da u jednom renomiranom sarajevskom restoranu (necu navoditi ime) koriste povrce i meso nabavljeno u supermarketima na otpadu (znaci povrce i voce koje vise ne prodaju - obicno polutruhlo i nikakvo - a tek meso
).
Od tada samo - kuci. Napravi mi muz kinesko ili meksicko jelo - bolje nego u restoranu. Imam i konobara gratis.
Reci nam koji je to restoran.
Ja imam fleksibilan posao, pa si mogu priustiti rucak kod kuce, ali pretpostavljam da neko ko radi 8 sati u kancelariji ne moze skoknuti do kuce i rucati. Nuzno mora naruciti jelo ili otici do buregdzinice.Skyfox wrote:Ja sam u jednom fast-food restoranu vidio dva zohara kao se ganjaju po ogledalu, i to u centru grada, kad sam pokazao konobaru samo je slegnuo ramenima i nastavio da glanca case![]()
... pitam se pljune li u njih da se bolje sjaje???
Od tada brza hrana samo sa 2-3mjesta ili nikako
Ne vjerujem da se isplati cekati na tebe, Svemirko.Svemirski_Jebach wrote:opet wok,a? Nadjel ga? (Jesi li ono ti trazila?) Ja nasao jedan extra ovdje...nije puno skup, 40$ pa reko ako si musterija