uhh odakle da pocnem
moja ljubav,svaki put kada udjem u kupatilo grebe pred vratima ,jer hoce da uzmem toalet papir i u njega zamotam njegove bobice ,i napravim savrseni krug ,kao lopticu(jer inace nece da se igra,ako nije tako

)i onda me maltretira da to bacam,skrivam iza knjiga,iza kauca ..da on trazi...i kada nadje od kuce napravi haos od papira,i na kraju pojede svoje bobe
uvijek kada ga vodim vani,moram ga "moliti" i tepati mu da vrsi veliku nuzdu(kako sam samo kulturna

) ,jer on nece to da radi svugdje..i onda kada se smiluje mojoj ispacenoj faci

onda se zabije u neki cosak i vrti,vrti,vrti,vrti..dok mu se ne zamanta ili mene zamota svojim kaisem
obavezno,kada mama jede za stolom(ali samo mama

)laje citavo vrijeme ,valjda zato sto mu ona ne da u njenu sobu(kaze kaput joj se pretvorio u bundu od njegovih dlaka

)i to tako traje dok ne ostane bez glasa ili dok mama brzinski ne proguta hranu
kada neko dodje s'vana u stan,on obavezno se gura prvi na vrata i odma zgrabi "svoju"japanku i trci sa njom po kuci ko mahnit..valjda mu to neki merak,ko zna
navece kada hoce da vecera,moram ga hraniti iz ruku,gospodin nece da jede sam iz tanjira,razmazen sta'l vec

kriva sam ja , znam,ali jace je od mene
kada ozedni,vrrlooo cesto mu je mrsko ustati da sam pije vode iz contrice,i onda trazi da mu dam iz njegove case da se napije,naravno sve to radi lezeci
..i kao sto se vidi,ponekad se propne i na sto..
razmazen je do booola,al sta ja mogu kada ga volim