Nova Skoda Fabia - dizajnerski promasaj??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Wolfheart
#1 Nova Skoda Fabia - dizajnerski promasaj??
Ljudi, ja neznam jesam li ja jedini koji u novoj fabiji ne vidi ama bas nista lijepo. Dizajnerski je po mjeni ovo podbacaj... naprijed lici na Roomstera (??) a pozadi je malo bolje uradjena, nalik na Megana mozda, ali ponovo ni blizu mojih nadanja. Sve skupa izgleda kao neki "vrlo inovativni" dizajn, auto je smjesten u "kutiju" i umjesto da ide na obliju skoljku tipa 207-ice ili novog Clioa auot lici jako na Suzuki Swift, s tima da je i taj Swift elegantniji od Fabije.
Ja osobno sam mislio uzeti novi model, staro za novo, ali nakon ovih slika i filmova sto vidjeh - nema sanse!!
Ili Octavia RS ili ako budem dobio na lutriji Hondu Accord S Type.
Vase misljenje?
Ja osobno sam mislio uzeti novi model, staro za novo, ali nakon ovih slika i filmova sto vidjeh - nema sanse!!
Vase misljenje?
Last edited by Wolfheart on 12/02/2007 13:50, edited 1 time in total.
- The Nightwatchman
kakav crni pobacaj hahahah oplakah

-
LeKo
#8 Re: Nova Skoda Fabia - dizajnerski promasaj??
Ako imas 55 hiljadarki da RS ne razmišljaj dalje odmah to prisvojiWolfheart wrote:Ljudi, ja neznam jesam li ja jedini koji u novoj fabiji ne vidi ama bas nista lijepo. Dizajnerski je po mjeni ovo podbacaj... naprijed lici na Roomstera (??) a pozadi je malo bolje uradjena, nalik na Megana mozda, ali ponovo ni blizu mojih nadanja. Sve skupa izgleda kao neki "vrlo inovativni" dizajn, auto je smjesten u "kutiju" i umjesto da ide na obliju skoljku tipa 207-ice ili novog Clioa auot lici jako na Suzuki Swift, s tima da je i taj Swift elegantniji od Fabije.
Vase misljenje?
-
branimir_s
Imao staru Fabiju - izvana slatka iznutra sr..e. Puno nekvalitetne plastike. Zadnji prostor - skuceno. OK je kada si samac i nemas djecu. Skup ASA servis... OCJENA - 3
- chuchumbamayumbe
Meni se Roomster dopao na prvi pogled, ima li ko kakvih iskustava sa tim autom? Vidio sam nedavno jednog sa BiH tablicama, prodaje se i kod nas. Meni izgleda super!
- semmy
meni je stara fabija bila ok, nisam imala problema... mada mi se novi clio vise svidja, i udoban je pravo, pa i kad dijete imas... servis samo bunjo, ovi na stupu skupi pravo a pojma nemajubranimir_s wrote:Imao staru Fabiju - izvana slatka iznutra sr..e. Puno nekvalitetne plastike. Zadnji prostor - skuceno. OK je kada si samac i nemas djecu. Skup ASA servis... OCJENA - 3
-
mehopuzic
Ne može niti jedno auto biti dizajnerski promašaj, jer na planeti imamo milijarde različitih ukusa, tako da svako auto zadovolji veći broj ljudi.
Po meni je Fabia solidno dizajnirana (puno bolje od clia sa onim glupim gepekom). Treba se malo navići ,a onda ulazi pod kožu
Po meni je Fabia solidno dizajnirana (puno bolje od clia sa onim glupim gepekom). Treba se malo navići ,a onda ulazi pod kožu