Ali, uprkos svemu, Haris će ukinuti Republiku Srpsku i odbranit nas od Dodika!
Alal vam vera braćo Bošnjaci!
Pa i nije daleko od istine, ako ce mo pravo i posteno!!doktor78 wrote:Nisi dobro razumio, on je Bakira uporedio sa Djogom...
Ma jašta emisija ništa nevalja, SDP je za sve kriv- mito, korupcija, nepotizam, , šta ćeš tako se ponaša vladajuća stranka/ ovo je ironija -za neupućene/Dolina avalona wrote:Pa i nije daleko od istine, ako ce mo pravo i posteno!!doktor78 wrote:Nisi dobro razumio, on je Bakira uporedio sa Djogom...
Ko god kaze ruznu o Zlaji, bude kamenovan u emisiji 60 sdp-ovaca!
Ma ja.Živjela SDA i demokratija.Dolina avalona wrote:Do juce su Zlaja i Mico bili odlicni jarani, svo dok Mico nije postenski nasamarao, da nekazem nag...o Zlaju i ostavio ga samog na ledini...
Zlaja i njegov Mico, socijaldemokrati
Ma ja. Ovo je baš simptomatično. Čim je je tema Haroni i Mileni, odmah traži đe je tu Zlaja pa udri po SDP. Napad na nedužnog je najbolja obrana.Dolina avalona wrote:Do juce su Zlaja i Mico bili odlicni jarani, svo dok Mico nije postenski nasamarao, da nekazem nag...o Zlaju i ostavio ga samog na ledini...
Zlaja i njegov Mico, socijaldemokrati
Jok ba. Dio "100%" je tacan, ali su malo pogrijesili (u par slova) kad su napisali "BiH". Trebalo je stajati "RS". Tako dobijamo: "100% RS"kicky wrote:51% BiH.
Nije Haroni bio na nastavi kad su se učili postotciPrpa.ba wrote:Jok ba. Dio "100%" je tacan, ali su malo pogrijesili (u par slova) kad su napisali "BiH". Trebalo je stajati "RS". Tako dobijamo: "100% RS"kicky wrote:51% BiH.A i nece ukinuti RS, nego ce ukinuti Federaciju. Bas tesko ide ovim iz SZBiH kad su u pitanju nazivi. Puno gresaka
![]()
Ne radi se o ljubavi ili neprleitihi wrote:Sad u 60 prikazaše pravo lice SzBiH. Neizmjerna ljubav SzBiH i SNSD-a presonificirana je kroz lik i (ne)djelo Sadika Bahtića, Harisovog kabadahije iz Krajine. 2004. Dodik je lično došao i podržao Bahtića na općinskim izborima. Prije nekoliko dana je Bahtić otvoreno podržao Dodikov bojkot BHT-a, uporedivši Amira Zukića sa Ristom Đogom. Haris sve to zna, ali ne reaguje. Ne reaguje zato što Sadik igra onako kako Haris svira.
Alal vam vera braćo Bošnjaci!
naravno da pored samo 40 i kusur stranaka nismo imali ni za kog drugog...Maraschino wrote:Ne radi se o ljubavi ili neprleitihi wrote:Sad u 60 prikazaše pravo lice SzBiH. Neizmjerna ljubav SzBiH i SNSD-a presonificirana je kroz lik i (ne)djelo Sadika Bahtića, Harisovog kabadahije iz Krajine. 2004. Dodik je lično došao i podržao Bahtića na općinskim izborima. Prije nekoliko dana je Bahtić otvoreno podržao Dodikov bojkot BHT-a, uporedivši Amira Zukića sa Ristom Đogom. Haris sve to zna, ali ne reaguje. Ne reaguje zato što Sadik igra onako kako Haris svira.
Alal vam vera braćo Bošnjaci!![]()
mi jednostavno nemamo izbora![]()
koga god da izaberemo NEVALJA
i to je fakat
ili je greska u bojisenada wrote:naravno da pored samo 40 i kusur stranaka nismo imali ni za kog drugog...Maraschino wrote:Ne radi se o ljubavi ili neprleitihi wrote:Sad u 60 prikazaše pravo lice SzBiH. Neizmjerna ljubav SzBiH i SNSD-a presonificirana je kroz lik i (ne)djelo Sadika Bahtića, Harisovog kabadahije iz Krajine. 2004. Dodik je lično došao i podržao Bahtića na općinskim izborima. Prije nekoliko dana je Bahtić otvoreno podržao Dodikov bojkot BHT-a, uporedivši Amira Zukića sa Ristom Đogom. Haris sve to zna, ali ne reaguje. Ne reaguje zato što Sadik igra onako kako Haris svira.
Alal vam vera braćo Bošnjaci!![]()
mi jednostavno nemamo izbora![]()
koga god da izaberemo NEVALJA
i to je fakat
i ne bih bas rekla da vam po prvi put vladajuceg ceska dupe za bilo sto drugo osim za iskrenu mu brigu, zalaganje i trud da do sledecih izbora prosiri izbor mladih muzicara, sofera i pravnika...
osim toga vi ste vrlo nezahvalni... covjek se ovdje sam mjesecima bori da za vas i za vase dobro ugradi na prve strateske polozaje sve svoje patriotske elemente u bespostednoj visegodisnjoj borbi za ukidanje entiteta, za usvajanje ustavnih i drugih reformi, i na kraju "za" BiH ..... i sve to sam i samo za vas, a dijete mu se zlopati tamo samo i nezbrinuto negdje u tudjini .... a vi tako![]()
pa kad se sjetim koliko se puta radi vas popeo na visocicu... koliko je vremena i truda ulozio u piramide sunca, zemlje, mjeseca.... da vam covjek zvijezde s neba skine vi bi ste opet bili nezahvalni
Koliko covjek moze biti ogranicen u svojim promisljanjimanosara wrote:Dodik je odustao od koalicije sa SDP jer bi bio indiferentan u odnosu na Lagumdziju.
Sada se zna ko kosi a ko vodu nosi. Svi "lideri" stranaka koje pokusavaju sa Micom napravit vlast nemaju ni 1% uticaja ni podrske koji ima on.
Zlatko bi ga lako utjero u suru. Zato je sad opozicija.
Ali to nije tema nase danasnje emisije, tema je.....SA 071 wrote:Koliko covjek moze biti ogranicen u svojim promisljanjimanosara wrote:Dodik je odustao od koalicije sa SDP jer bi bio indiferentan u odnosu na Lagumdziju.
Sada se zna ko kosi a ko vodu nosi. Svi "lideri" stranaka koje pokusavaju sa Micom napravit vlast nemaju ni 1% uticaja ni podrske koji ima on.
Zlatko bi ga lako utjero u suru. Zato je sad opozicija.![]()
Valjda je Zlatko vidio kako je SBiH uspjesna, a u svakoj vlasti dosada bila. Pa covjek skontao, odoh i ja pokusati koalirati sa svima koji me hoce. Ispade da ga niko nece. Zato je sad opozicija.
A da je Bakir kao Risto Djogo, to sam i ja rekao davno. Znaci mogao bih se i ja naci na udaru u "60 SDPovaca"...