Nasilje policije
-
mostarac
#1 Nasilje policije
Obzirom da u onu tamo temu ne mogu da ubacim anketu evo pitanja o nasilju policije. Ako moderatori mogu da spoje bilo bi dobro
-
PITARKA_SA
ja sam za ,da se biju oni sto maznu zvake u trafici
a vece kriminalce ti isti drotovi oslovljavaju sa sefe..
a vece kriminalce ti isti drotovi oslovljavaju sa sefe..
- Prpa.ba
tecumseh wrote:Isti je to mentalni sklop, i onih sto maltretiraju narkomana i onih koji bi dosli po tebe u ratu.
Ma kakav narkoman ba, sve kriminalce treba tuci jer iz zatvora izadju samo jos gori. "Demokratski" sudski i pravni sistem je qrac naspram stare milicije. Sa zakonom nema zajebancije, i to treba krimosima utuviti u glavu, jal pendrekom jal sakom.
-
PITARKA_SA
jah nema zajebancije sa zakonom i nema lopovluka,nema kradje,nema jebavanja stanovnika..ali za SVE ljude nek vazi to pravilo,a ne sitnu ribu gazi ,cipelari a gigante jok diratPrpa.ba wrote:tecumseh wrote:Isti je to mentalni sklop, i onih sto maltretiraju narkomana i onih koji bi dosli po tebe u ratu.
Ma kakav narkoman ba, sve kriminalce treba tuci jer iz zatvora izadju samo jos gori. "Demokratski" sudski i pravni sistem je qrac naspram stare milicije. Sa zakonom nema zajebancije, i to treba krimosima utuviti u glavu, jal pendrekom jal sakom.
- Alfons Kauders
ja sam tek za vrijeme ljiljan murije...B.Medjed wrote:Jesam ja, sto pitas?tecumseh wrote:I za vrijeme milicije, da li je iko od vas zaista spavao u parku ?
- uozo
Ma nije bas bilo svejedno. Zuljaju one klupe pravo. A i imaju nekake sarafcine pa sve po zicigu ostanu nekake fleke.!!!tecumseh wrote:Jesi, mrtav pijan pa ti je i bilo svejedno.B.Medjed wrote:Jesam ja, sto pitas?tecumseh wrote:I za vrijeme milicije, da li je iko od vas zaista spavao u parku ?
Last edited by uozo on 04/02/2007 15:06, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
jok, inace se trijezan spava u parku, ono izadjes iz kuce maksuz da odspavas ispod oslobodjenja...tecumseh wrote:Jesi, mrtav pijan pa ti je i bilo svejedno.B.Medjed wrote:Jesam ja, sto pitas?tecumseh wrote:I za vrijeme milicije, da li je iko od vas zaista spavao u parku ?
-
Svemirski_Jebach
Policijska drzava - nikad.
- Alfons Kauders
nije problem sto bi neki htjeli policijsku drzavu... vec sto nasa stoka nije u stanju napraviti nikakvu drzavu... a citajuci neke komentare ovdje... sumnjam da su mnogi u stanju pertle vezati bez pomoci...Svemirski_Jebach wrote:Policijska drzava - nikad.
-
senada
losi krimosi iz zatvora izadju kao visoko-obrazovana, strucno usavrsena, sistemski uvezana mafija...Prpa.ba wrote:Ma kakav narkoman ba, sve kriminalce treba tuci jer iz zatvora izadju samo jos gori. "Demokratski" sudski i pravni sistem je qrac naspram stare milicije. Sa zakonom nema zajebancije, i to treba krimosima utuviti u glavu, jal pendrekom jal sakom.
dobra je drzava u kojoj su manji kriminalci posljedica manjih sistemskih gresaka... ali najgora drzava je ona u kojoj su kriminalci i uzrok i posljedica vladajuceg sistema.... zato je kod nas obicaj i redovna pojava javnih, "odgovornih licnosti" da prozivaju "sistem" kao glavnog krivca za sve drustvene anomalije, kao da je sistem na misteriozan nacin sam s' neba pao, eto pa kao da svaki sistem nije djelo ljudske pameti... i kojecega...
-
forUMASH
....kako je lako svijet gledati u crnobijeloj tehnici sve do momenta dok te mogucnost od 50-50 posto ne svrsta na stranu na kojoj ne zelis biti....nakon licnog iskustva, otvarale bi se ovdje neke malo drugacije ankete......
.....problem je sto policija treba uci u skupstinu, vladu i predsjednistvo i "postupiti po naredjenju", sto se naravno nece nikad desiti....problem je sto nam drzavu vode kriminalci, a marisanje kriminalne buranije po ulicama nece nista promijeniti.....
.....problem je sto policija treba uci u skupstinu, vladu i predsjednistvo i "postupiti po naredjenju", sto se naravno nece nikad desiti....problem je sto nam drzavu vode kriminalci, a marisanje kriminalne buranije po ulicama nece nista promijeniti.....
- taxi_driver
ja sam za!!
pendrek je iz raja izasao.
pendrek je iz raja izasao.