Problem sa MMC karticom
Moderator: Benq
- aNTropocentrio
#1 Problem sa MMC karticom
Telefon mi je bio na popravku. Danas sam ga uzeo, ubacio MMC karticu i sad mi traži šifru od kartice, koje se na žalost ne sjećam (ne sjećam se ni da sam je ukucao). Ne mogu ni da je formatiram. Pomagajte...
PS: Ne posjedujem čitač kartica na kompu.
PS: Ne posjedujem čitač kartica na kompu.
- aNTropocentrio
???
- aNTropocentrio
Zanimljivo.Karabaja wrote:Kad ti na kartici bude pisalo SONY MEMORY STICK radiće sve kako treba
- Neelix
i ja sam imao isti problem. ako nisi formatirao telefon u medjuvremenu, a u pitanu je symbian, potrazi na njemu file sa passwordom. ne znam napamet kako se zove, al proguglaj, naces. a ako si formatirao i telefon - treba ti nova kartica 
- aNTropocentrio
Neelix wrote:i ja sam imao isti problem. ako nisi formatirao telefon u medjuvremenu, a u pitanu je symbian, potrazi na njemu file sa passwordom. ne znam napamet kako se zove, al proguglaj, naces. a ako si formatirao i telefon - treba ti nova kartica
- aNTropocentrio
FExplorerom na c:\system\mmcstore.Qler wrote:karabaja ne valjaj glupostiti dao preko 100KM za karticu ja dao 40
hebo te Sony
a tebi koljeza nema pomoci.. ja sam jednu bacio... ima neke finta sa tim file.om ali rijetko uspijeva... 41KM 1GB meme i mirna Bosna
U toj datoteci je šifra, ali moj telefon je formatiran
------------------------------
PS: Sonyjeve kartice spadaju među najgore po mom mišljenju, ponajviše zbog cijene. Osim toga, prilično je tanak izbor smartphonea sa podrškom sa Sony kartice, pogotovo za moj budžet.