Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je u posljednjih godinu dana live messenger (beta-verzija) navukao neki virus koji me je automatski diskonektovao. I trajalo je to nekih 2-3 mjeseca (uvijek nanovo reinstaliram sistem i cim instaliram messenger, vrati se i taj virus). Nema sta nisam imala od anti-virus programa. Virus je jos tu, ali sam stavila BitDefender pa me on vise ne podsjeca da je virus prisutan. Osim toga, ne diskonektuje me vise svako malo.
Miranda. Open source i unutra su svi protokoli koji ti trebaju. gtalk, MSN, Yahoo, ICQ, skype i sta ja zna sta jos. Stabilan totalno, malo trosi rama i potpuno je skinable sto znaci da ga mozes nariktati kako god hoces.
Wednesday wrote:mene zanima sta je razlika ovih ostalih mesengera od MSNovih i windowsovih? koje su dodatne opcije, koje su prednosti, koji preporucujete?
Ja koristim windows messenger 5.1 i skype. Windows live ne volim.
Razlika izmedju msn i win messengr je u sljedecem: win je vise za firme a ovaj drugi za privatne osobe. MSN ima reklamu, igre, vise smjehuljaka i jos hrpu meninepotrebnih stvari. win 5.1 vise lici na 4.7 ali mozes da se ulogiras preko tri mreze: net, exchange ili sip.