Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pridužite se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla sutra, 1. februara, na pet minuta između 19:55 i 20.00 sati i da tako učestvujte u najvećoj akciji protiv klimatskih promjena sa štednjom energije, koje previše upotrebljavamo. Dozvolimo planeti Zemlja 5 minuta odmora u mraku. Obavijestite prijatelje.
zena wrote:Pridužite se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla sutra, 1. februara, na pet minuta između 19:55 i 20.00 sati i da tako učestvujte u najvećoj akciji protiv klimatskih promjena sa štednjom energije, koje previše upotrebljavamo. Dozvolimo planeti Zemlja 5 minuta odmora u mraku. Obavijestite prijatelje.
zena wrote:Pridužite se globalnoj akciji da svi skupa ugasimo svjetla sutra, 1. februara, na pet minuta između 19:55 i 20.00 sati i da tako učestvujte u najvećoj akciji protiv klimatskih promjena sa štednjom energije, koje previše upotrebljavamo. Dozvolimo planeti Zemlja 5 minuta odmora u mraku. Obavijestite prijatelje.
mozda bi bilo bolje da tog dana odes na posao biciklom.
ovo sto ti predlazes je totalni "shot in the dark" (pun intended )
mozda bi bilo bolje da tog dana odes na posao biciklom.
ovo sto ti predlazes je totalni "shot in the dark" (pun intended )
smrc
nije moj prijedlog... stiglo mailom... al bi bilo zanimljivo vidjeti moj komsiluk, makar...
naivac wrote:meni su 4 godine svjetla bila ugasena. sto se zemlja odmorila od mene odmorila se
slažem se u potpunosti...
ova akcija me podsjeća na onu nekakvu o istovremenom skoakanju kako bi se pomjerila zemljina os i tako spriječile posljedice globalnog zagirjavanja... znači, ideja ublehaša