Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kablova raznih u prodavnici elektro opreme na stanici Marijin Dvor (cim izadjes iz tramvaja), ili u Titovoj kroz prolaz preko puta kina/kafea Imperijal.
P.S. Ukoliko spajas CD sa zvucnom karticom... to na novim racunarima ne treba (koliko ja znam Windows XP i sl. direktno sa CDa audio CD prevode u wav izlaz).
Moze i Windows 98, ME, NT svi salju signal digitalno preko IDE kabla taj kablic je za analogno slanje signala preko kojeg ne radi premotavanje, ekvilajzeri....
Pretpostavio sam da sam trebao dobiti ali nema. Nema nikakvih drugih, pregledao sam ove ostale kablove što su došli uz komp ali ništa. Uzeo sam polovan kompjuter pa postoji i mogućnost da je u transferu zaostao taj kabal.
Kartica je neka philipsova 4 in 1 ako sam shvatio. Kompjuter je brand name, karta je došla sa kompom. Nabavio sam kabal međutim ne mogu da nađem na tv kartici gdje da je uštekam. Nisam znao da su ovi priključci ovako mali uživo na zvučnoj vidim gdje bi išao ali na tv vidim samo jedno mjesto za priključak ali koji je skoro duplo veći odnosno širi u odnsou na ovaj kabal.
Pa ja sam mislio da je ovaj kabal standard za zvuk, odnosno za povezivanje tv i zvučne kartice. Kakav sad širi da tražim? Jel to neki drugi tip kabla ili samo varijacija? Ne razumijem se u ovo baš.