naime...maturski iz geografije tema "Ekonomski razvoj svijeta", ako iko ima bilo kakvih informacija, cudesa..bilo cega bila bih jako zahvalna
Trazila po internetu ali nista konkretno jos nisam nasla
pa ako moze pomoc...
unaprijed zahvalna:)
Ne kaze se off topic nego u pizdu materinuladyblue18 wrote:de ako je ikako moguce da na ovoj temi zaobidjete off topic molim vas![]()
godinama pratim sa-x tako da ste mi svi poznati i vase navike da svaka tema ode u offtopic![]()
ali ovo je ozbiljno![]()
![]()
a prof zadao temu ko ce drugi![]()
ajde ako neko zna nesto pametno neku stranicu na engleskom,bosanskom nije vazno...pomozite preklinjem vas
Uh ...plaha tema...Mislim da ti je najbolje da trknes u bezistan i kupis skriptu za predmet uvod u ekonomiju...ladyblue18 wrote:Trebam pomoc![]()
naime...maturski iz geografije tema "Ekonomski razvoj svijeta", ako iko ima bilo kakvih informacija, cudesa..bilo cega bila bih jako zahvalna![]()
![]()
Trazila po internetu ali nista konkretno jos nisam nasla![]()
![]()
![]()
pa ako moze pomoc...![]()
E, moja ti ne znaš u kakav si se belaj uvalila. Preporučujem ti da u kopirnici Bjelave (u blizini ekonomskog fakulteta) ili kopirnici u Bezistanu pronađeš iskopiranu knjigu od autora Todaro/Smith "Ekonomski razvoj", 9. izdanje (košta oko 30-ak maraka) i tu ćeš pronaći i više informacija nego što ti treba.ladyblue18 wrote:Trebam pomoc![]()
naime...maturski iz geografije tema "Ekonomski razvoj svijeta", ako iko ima bilo kakvih informacija, cudesa..bilo cega bila bih jako zahvalna![]()
![]()
Trazila po internetu ali nista konkretno jos nisam nasla![]()
![]()
![]()
pa ako moze pomoc...![]()
Saslušaj me, nema tu nikakvog historijata. U suštini možeš napraviti jedan fin maturski rad. Evo ja ću ti dati sadržaj knjige "Ekonomski razvoj" pa da vidiš o čemu bi mogla pisati:ladyblue18 wrote:zaista ste me utjesili![]()
i dali podrsku
![]()
![]()
mislim da cu prije papke odapet nego pocet ovo a kamoli zavrsit![]()
![]()
uh jebem ja skolu![]()
Nisam Tuzlak:) Tuzlak je onaj drugi alfons kauders (napisano po naški), ali i on ti je prijatan čovjek:)ladyblue18 wrote:hvala alfonse![]()
hvala puno,jos vise ti hvala jer si tuzlak cini mi se kolko sam upratila na forumu![]()
a nisam imala bas prijatnih iskustava sa tuzlacima dosadtako da si ti prijatno iznenadjenje
![]()
odoh se sutra zarovit po bibliotekama i trazit knjige
sto te slagase...alphonse kauders wrote:Nisam Tuzlak:) Tuzlak je onaj drugi alfons kauders (napisano po naški), ali i on ti je prijatan čovjekladyblue18 wrote:hvala alfonse![]()
hvala puno,jos vise ti hvala jer si tuzlak cini mi se kolko sam upratila na forumu![]()
a nisam imala bas prijatnih iskustava sa tuzlacima dosadtako da si ti prijatno iznenadjenje
![]()
odoh se sutra zarovit po bibliotekama i trazit knjige
ja sam ovdje par dana mjesecno, ali los glas se daleko cuje...ladyblue18 wrote:a jbg![]()
nisam to skontala najboljetrebas bit ovdje 24/7 da skontas a nisam freek toliki
![]()
hvala ipak
aha vidim sad pravog iznad jbgonda nisi prijatan...huh svi ste vi tuzlaci isti
![]()
par sati dnevno, ali samo par u dana...ladyblue18 wrote:bogami ne bih ja rekla par dana mjesecno vec par sati dnevno![]()
a ne ne tuzlaci nisu prijatni(iskustvo)opekla se jednom necu vise
![]()
![]()
a mozda ti samo mislis da nisi prijatan a mozda bas jesi![]()
pif ode mi tema u off topic![]()
![]()