Meni je omiljeni superheroj Blade
OMILJENI SUPERHEROJ
Moderator: _BataZiv_0809
- Suicidal Siberian
#1 OMILJENI SUPERHEROJ
Ajde malo ta trabunjamo o maskiranim osvetnicima i ostalim borcima za pravdu....
....kad sam bio mali gledao sam puno filmova sa vampirima i mrzio sam ih strasno, a u to vrijeme je bila strasna furka na nindje...tako da sam vec ko dijete razmisljao kako bi bilo super da postoji superheroj koji ubija vampire sa shurikenima itd....
.....tako da je on odgovor na moje molitve
....jos Wesley Snipes u filmu....rodjen za tu ulogu....
- chuchumbamayumbe
Sada mi to izgleda smijesno, ali ja sam se ko mali "furo" na Supermena, a kasnije na Grupu TNT (svi su podjednako bili junaci na svoj nacin).
-
bih_finest
Popaj
p.s. iako nikada nisam volio špinat
p.s. iako nikada nisam volio špinat
-
urbanagerila
uze mi ga iz tastature ...MRAVOJED wrote:silver surfer
- Suicidal Siberian
naravno da jesu....sve se pikaLady-I wrote:jesu li Jane i Cat-woman ikakve herojice?da malo zeMske podrzavam onda...dosta shovizma
... a kako zaboravi, super-baku? To je legenda...sjeca li se iko te serije?
al.....i moja baba je zajebana pravo....
-
forUMASH
As you know, I’m quite keen on comic books. Especially the ones about superheroes. I find the whole mythology surrounding superheroes fascinating.
Take my favorite superhero, Superman. Not a great comic book. Not particularly well-drawn. But the mythology… The mythology is not only great, it’s unique.
Now, a staple of the superhero mythology is, there’s the superhero and there’s the alter ego. Batman is actually Bruce Wayne, Spider-Man is actually Peter Parker. When that character wakes up in the morning, he’s Peter Parker. He has to put on a costume to become Spider-Man. And it is in that characteristic Superman stands alone.
Superman didn’t become Superman. Superman was born Superman. When Superman wakes up in the morning, he’s Superman. His alter ego is Clark Kent. His outfit with the big red “S” - that’s the blanket he was wrapped in as a baby when the Kents found him. Those are his clothes. What Kent wears - the glasses, the business suit - that’s the costume. That’s the costume Superman wears to blend in with us.
Clark Kent is how Superman views us. And what are the characteristics of Clark Kent? He’s weak… He’s unsure of himself… He’s a coward.
Clark Kent is Superman’s critique on the whole human race.
– Bill’s Superman speech from Kill Bill
-
parmezan
Pa može biti. Nisam gledao taj crtani ima sigurno više od 10 godina. I dok sam pisao ovaj post, kontao sam kako treba napisati, pa sam se odlučio da napišem ovako. U svakom slučau, znao sam da ću ako pogriješim biti ispravljen.InfraRedRidinghood wrote:parmezan wrote:Najveći i najjjjbolji su Gargamel i Azrail. Ostale ko šiša![]()
Zar on nije Azriel, nesrećo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Vingo
InfraRedRidinghood wrote:parmezan wrote:
Pa može biti. Nisam gledao taj crtani ima sigurno više od 10 godina. I dok sam pisao ovaj post, kontao sam kako treba napisati, pa sam se odlučio da napišem ovako. U svakom slučau, znao sam da ću ako pogriješim biti ispravljen.![]()
![]()
Hvala na ispravci, valjda ću sad upamtiti kako se piše. Vozdrica i jedan pozdrav mojim junacima.
![]()
![]()
![]()
Macak se zvao Azrael!