mlada i zelena wrote:Hvala svima na postovima, cak i amarce-u koji me nazva budalom. Nije puno pogrijesio. Mislim da smo u ljubavi svi pomalo budale. Znam da moram zauvijek prekinuti s njim, i da se ne smijem cuti, ne daj Boze vidjeti s njim ponovo. Ali isto tako znam da ce mi trebati godine da ga zaboravim. Ne znam zasto on toliko uziva u mrcvarenju mene, jer mu stvarno nisam nista ucinila osim sto sam ga stvarno iskreno voljela. Samo me sinoc toliko potreslo da sam morala nekome reci kako se osjecam. Prijateljicama ga vise ne smijem pomenuti. Vasi savjeti su mi zaista mnogo pomogli, narocito sto se u takvoj situaciji covjek osjeca nekako osudjeno, tuzno, osamljeno, a kad vidim koliko vas ima koji ste prosli slicne situacije ponadam se da ce i ove moje muke proci.
Hvala jos 1anput
nisi jedina

vecina nas je kad tad u zivotu imala nekog koga smo neizmjerno voljeli a ko je to na kraju zloupotrijebio i upotrijebio protiv nas

nece ti trebati godine, garantujem

da, postoje momenti kad ti se ta patnja cini ko rupa bez dna i ne mozes u sebi ni zamisliti dan u kojem ga neces voljeti tako "bolno", ali dodje taj dan i prije nego sto mozes i sanjati....
mene je iz mog ludila izvuklo bas to, prijateljstvo....ljudi koji su me voljeli, i vole, a ponajvise su mi pomogli oni bez dlake na jeziku....u momentima kad sam dobila iste te zabrane kao ova tvoja koju sam podebljala bilo mi je jasno koliko je sati

i prestala sam traziti izgovore i pravdati svoju slabost, cak mi nije bilo nimalo mrsko promjeniti broj telefona i zabraniti svim zajednickim prijateljima da mu ga daju

moram priznati jedna od najpametnijih stvari koje sam ikad uradila
sto se klinova tice, ne trazi mu zamjenu....to ne frcera....flertovanje, provodi s pravim prijateljima, nedozvoljavanje samosazaljenju da te pojede, usputni klinovi koji znaju da su klinovi, sve te stvari nisu lijek, ali pomazu i te kako pomazu....ubrzavaju proces....

i prije nego sto trepnes nova si i bolja i jaca i mozes zivjeti sa sjecanjem na ljubav koja je bila jer znas da je i ta proslost dio tebe koja te je spremila za jednu bolju i zdraviju ljubav