centralni dnevnik - hadzifejzovic
Moderator: anex
-
alka_profesionalka
#1 centralni dnevnik - hadzifejzovic
Sta mislite o primitivnom nacinu vođenja jos primitivnije "dezinformativne" emisije Centralni dnevnik i njenog "Star-a" mlađanog Sanče, pardone Senčija?
-
alka_profesionalka
nema nista bolje, pa treba klepiti usima?!

-
mrki medvjed
veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"
prfesionalno, nema šta
prfesionalno, nema šta
-
biscanka84
isto kao sto je i Bakir s FTV-a profesionalanmrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"
prfesionalno, nema šta
-
mrki medvjed
bila je i ta tema neki dan...ovdje govorimo o CD-u i njegovom urednikubiscanka84 wrote:isto kao sto je i Bakir s FTV-a profesionalanmrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"
prfesionalno, nema šta![]()
-
Dolina avalona
Uf Bakir, kako mozes njega spominjati u negativnom, pa on je Zlajin kompanjonbiscanka84 wrote:isto kao sto je i Bakir s FTV-a profesionalanmrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"
Senad je legenda!!
Kaze Zlaja "Ti si Senade sa svojim drugovima mene rusio", a kad je toliko posten zastp ne spomene da je Bake njegova perjanica...
-
mrki medvjed
bila je i ta tema neki dan...ovdje govorimo o CD-u i njegovom urednikuDolina avalona wrote:Uf Bakir, kako mozes njega spominjati u negativnom, pa on je Zlajin kompanjonbiscanka84 wrote:isto kao sto je i Bakir s FTV-a profesionalanmrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"
![]()
Senad je legenda!!
Kaze Zlaja "Ti si Senade sa svojim drugovima mene rusio", a kad je toliko posten zastp ne spomene da je Bake njegova perjanica...
-
sanco
#13 e
Primjetno je sirmomastvo priloga zbog cega? Vjerovatno zatisje pred buru..jer dati 70 minuta u udarnom terminu onoj dvojci je bas fula.Eto lijepo se vidi kako je njim dvojci,dok se u ostalim printanim medijim zeli pokazati kako su oni zakleti neprijatelji..
Ko dva jarana u kafani a Senad hajde mozete vi to malo zesce...
Senad je bio nesto zabrinut jebeno zabrinut...
Ko dva jarana u kafani a Senad hajde mozete vi to malo zesce...
Senad je bio nesto zabrinut jebeno zabrinut...
-
Galadriela
od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron!
sve se bazira na hadžifejsu, on je tu glavna uloga, glumac i maneken!
nekad je i bio novinar, ali sad je ...hmmmm, nešto drugo!
žalosno...
sve se bazira na hadžifejsu, on je tu glavna uloga, glumac i maneken!
žalosno...
-
krkanko
Na tom principu se danas prave dnevnici svugdje u svijetu.Galadriela wrote:od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron!![]()
sve se bazira na hadžifejsu, on je tu glavna uloga, glumac i maneken!![]()
žalosno...
-
Dolina avalona
E sta ces onda reci za Damira Kaletovica sa FTV-a, kakav je onda tek on maneken.Galadriela wrote:od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron!![]()
sve se bazira na hadžifejsu, on je tu glavna uloga, glumac i maneken!![]()
žalosno...
S obzirom da je veterinar po struci, bolje mu je da se lati tog posla i leti krave.
-
in33sa
Imao sam priliku raditi sa Senadom, ja veceg narcisa i umisljenijeg lika nisam u zivotu vidio. I ovo ce posvjedociti 99% radnika sivog doma, koji su imali tu "cast" saradjivati sa novinarskom vedetom sa Pesterske visoravni.
Dok je Zvonko Maric druga strana medalje, iskren i "narodski" pristup sugovorniku i kolegama, kao i Bakir kojeg spominjete. Ova dvojica zadnjespomenutih su najomiljeniji ljudi u onom bunkeru dole.
Dakle, govorim o karakterima.
Senad kao novinar, bolja kombinacija od Senada covjeka. Ali iskljucivo iz razloga kvazisenzacionalizma i drugacijeg pristupa javnosti od uvrijezenih sablona.
Dok je Zvonko Maric druga strana medalje, iskren i "narodski" pristup sugovorniku i kolegama, kao i Bakir kojeg spominjete. Ova dvojica zadnjespomenutih su najomiljeniji ljudi u onom bunkeru dole.
Dakle, govorim o karakterima.
Senad kao novinar, bolja kombinacija od Senada covjeka. Ali iskljucivo iz razloga kvazisenzacionalizma i drugacijeg pristupa javnosti od uvrijezenih sablona.
-
amrino
Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
-
Dolina avalona
I nepristrasan je, nije dozvolio da ga bilo ko uzjase, pa ni lepi Zlaja.amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
-
edinbug
To sto je uradio Senad uradili su mnogi novinari isto, samo sto oni nisu privilegovani kao on, i nisu prodali profesiju kao on.amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
Ovdje mislim na Gojka Berica, Ibrahima Prohica, Arijanu Saracevic i mnoge druge.
-
amrino
Ne smatram da se covjek prodao, niti da je privilegovan eto onako bez veze...pa valjda je zasluzio...edinbug wrote:To sto je uradio Senad uradili su mnogi novinari isto, samo sto oni nisu privilegovani kao on, i nisu prodali profesiju kao on.amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
Ovdje mislim na Gojka Berica, Ibrahima Prohica, Arijanu Saracevic i mnoge druge.
-
fczeljo
zasluzio je spomenik!amrino wrote:Ne smatram da se covjek prodao, niti da je privilegovan eto onako bez veze...pa valjda je zasluzio...edinbug wrote:To sto je uradio Senad uradili su mnogi novinari isto, samo sto oni nisu privilegovani kao on, i nisu prodali profesiju kao on.amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
ako nista zbog truda ulozenog u knjigu "rat uzivo" i prihoda koji je otisao za djecu srebrenice. tu pozornost i jasnocu iznesenih cinjenica i iznesene istine o ratu u bosni, mislim da niko nije dostigao.
da nam nije senada mislim da bi se i sad postavljalo pitanje (nazalost i medju nama) ko je na koga puco! odigro je strasnu ulogu u ratu kada je i nasoj i svjetskoj javnosti objasnio sta se desava u bosni, i dan danas igra tu istu ulogu i radi toga ga mnogi i osporavaju.
valjalo je pod granatama, voditi dnevnik koji traje i po nekoliko dana, bez minute spavanja, boriti se da se doturi informacija nasem narodu, i to ne samo informacija, koliko puta me je senad obradovao, dao mi snage. pricali su mi borci sa prvih linija da su stedili baterije za tranzistore da gore po vrletima bosne cuju senadov "pozdrav braniocima"!
ne zelim da umanjujem, ima dosta novinara heroja koji su sve dali za bih, ali ipak mislim da je senad najveci!
-
mrki medvjed
senad je to sto jeste samo zato što je bio i ostao lojalni režimski novinaramrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...