centralni dnevnik - hadzifejzovic

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
alka_profesionalka

#1 centralni dnevnik - hadzifejzovic

Post by alka_profesionalka »

Sta mislite o primitivnom nacinu vođenja jos primitivnije "dezinformativne" emisije Centralni dnevnik i njenog "Star-a" mlađanog Sanče, pardone Senčija?
mirness

Post by mirness »

??
de malo pojasni
:shock:
emina_22

Post by emina_22 »

gledala sam u subotu, zlatko i haris i "mlađaHni" Senad... Katastrofa! Senad pravi SHou od emisije u kojoj je on glavni glumac - statira u kukuruzima

no comment
emac

Post by emac »

dosta je kriticari, nema nista bolje
alka_profesionalka

nema nista bolje, pa treba klepiti usima?!

:-)
Goran_35

Post by Goran_35 »

pa show (i to sa klovnovima :oops: ) je citava drzava i politicari na celu sa visokim predstavnikom :oops: Bolje receno-cirkus :D

prema tome,ne cudi sto Sencho maneken :oops: pravi show...Sve je show odnosno cirkus...

Palanacki mentalitet,bezobrazluk,lazi i fotelje ...
mrki medvjed

Post by mrki medvjed »

veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"

prfesionalno, nema šta :lol:
alka_profesionalka

al to sve kod nas moze, na ZALOST
biscanka84

Post by biscanka84 »

mrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"

isto kao sto je i Bakir s FTV-a profesionalan :lol: :-)
mrki medvjed

Post by mrki medvjed »

biscanka84 wrote:
mrki medvjed wrote:veliki nezavisni novinar Senči kaže jednom od svojih gostiju u zadnjem CD-u, citirim: "šuti dok predsjednik govori" i "čovjeku vokri što nije bio u CD-u godinu dana"

bila je i ta tema neki dan...ovdje govorimo o CD-u i njegovom uredniku
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

biscanka84 wrote:

Uf Bakir, kako mozes njega spominjati u negativnom, pa on je Zlajin kompanjon :-)

Senad je legenda!!

Kaze Zlaja "Ti si Senade sa svojim drugovima mene rusio", a kad je toliko posten zastp ne spomene da je Bake njegova perjanica... :?
mrki medvjed

Post by mrki medvjed »

Dolina avalona wrote:
biscanka84 wrote:

Uf Bakir, kako mozes njega spominjati u negativnom, pa on je Zlajin kompanjon :-)

Senad je legenda!!

Kaze Zlaja "Ti si Senade sa svojim drugovima mene rusio", a kad je toliko posten zastp ne spomene da je Bake njegova perjanica... :?
bila je i ta tema neki dan...ovdje govorimo o CD-u i njegovom uredniku
sanco

#13 e

Post by sanco »

Primjetno je sirmomastvo priloga zbog cega? Vjerovatno zatisje pred buru..jer dati 70 minuta u udarnom terminu onoj dvojci je bas fula.Eto lijepo se vidi kako je njim dvojci,dok se u ostalim printanim medijim zeli pokazati kako su oni zakleti neprijatelji..

Ko dva jarana u kafani a Senad hajde mozete vi to malo zesce...

Senad je bio nesto zabrinut jebeno zabrinut...
Galadriela

Post by Galadriela »

od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron! :-?
sve se bazira na hadžifejsu, on je tu glavna uloga, glumac i maneken! :oops:
nekad je i bio novinar, ali sad je ...hmmmm, nešto drugo!
žalosno... :sad:
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Galadriela wrote:znalo se da će biti odron! :-?

dno dna :D :-)
krkanko

Post by krkanko »

Galadriela wrote:od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron! :-?
Na tom principu se danas prave dnevnici svugdje u svijetu.
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Galadriela wrote:od prvog emitovanja dnevnika, znalo se da će biti odron! :-?
E sta ces onda reci za Damira Kaletovica sa FTV-a, kakav je onda tek on maneken.
S obzirom da je veterinar po struci, bolje mu je da se lati tog posla i leti krave.
in33sa

Post by in33sa »

Imao sam priliku raditi sa Senadom, ja veceg narcisa i umisljenijeg lika nisam u zivotu vidio. I ovo ce posvjedociti 99% radnika sivog doma, koji su imali tu "cast" saradjivati sa novinarskom vedetom sa Pesterske visoravni.

Dok je Zvonko Maric druga strana medalje, iskren i "narodski" pristup sugovorniku i kolegama, kao i Bakir kojeg spominjete. Ova dvojica zadnjespomenutih su najomiljeniji ljudi u onom bunkeru dole.

Dakle, govorim o karakterima.

Senad kao novinar, bolja kombinacija od Senada covjeka. Ali iskljucivo iz razloga kvazisenzacionalizma i drugacijeg pristupa javnosti od uvrijezenih sablona.
amrino

Post by amrino »

Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
I nepristrasan je, nije dozvolio da ga bilo ko uzjase, pa ni lepi Zlaja.
edinbug

Post by edinbug »

amrino wrote:Senad mi se sada moze srat po glavi ako hoce..zbog svega sto je uradio u ratu...ima dozivotnu privilegiju da radi sta hoce...Kakvih papana i papanki medju novinarima ima on je (poredeci ga s ostalima) ipak jos uvijek gosodin covjek...
To sto je uradio Senad uradili su mnogi novinari isto, samo sto oni nisu privilegovani kao on, i nisu prodali profesiju kao on.
Ovdje mislim na Gojka Berica, Ibrahima Prohica, Arijanu Saracevic i mnoge druge.
amrino

Post by amrino »

edinbug wrote:
To sto je uradio Senad uradili su mnogi novinari isto, samo sto oni nisu privilegovani kao on, i nisu prodali profesiju kao on.
Ovdje mislim na Gojka Berica, Ibrahima Prohica, Arijanu Saracevic i mnoge druge.
Ne smatram da se covjek prodao, niti da je privilegovan eto onako bez veze...pa valjda je zasluzio...
fczeljo

Post by fczeljo »

amrino wrote:
edinbug wrote:
Ne smatram da se covjek prodao, niti da je privilegovan eto onako bez veze...pa valjda je zasluzio...
zasluzio je spomenik!

ako nista zbog truda ulozenog u knjigu "rat uzivo" i prihoda koji je otisao za djecu srebrenice. tu pozornost i jasnocu iznesenih cinjenica i iznesene istine o ratu u bosni, mislim da niko nije dostigao.

da nam nije senada mislim da bi se i sad postavljalo pitanje (nazalost i medju nama) ko je na koga puco! odigro je strasnu ulogu u ratu kada je i nasoj i svjetskoj javnosti objasnio sta se desava u bosni, i dan danas igra tu istu ulogu i radi toga ga mnogi i osporavaju.

valjalo je pod granatama, voditi dnevnik koji traje i po nekoliko dana, bez minute spavanja, boriti se da se doturi informacija nasem narodu, i to ne samo informacija, koliko puta me je senad obradovao, dao mi snage. pricali su mi borci sa prvih linija da su stedili baterije za tranzistore da gore po vrletima bosne cuju senadov "pozdrav braniocima"!

ne zelim da umanjujem, ima dosta novinara heroja koji su sve dali za bih, ali ipak mislim da je senad najveci!
Sogan

Post by Sogan »

Senad bi se trebao malo obuzdati u najavnoj spici CD-a... napumpa da covjek haman ocekuje akcioni film Hong-Kong produkcije... :-)
mrki medvjed

Post by mrki medvjed »

senad je to sto jeste samo zato što je bio i ostao lojalni režimski novinar
Locked