Automatsko uključivanje kompjutera i user accounts
Moderator: Benq
-
davis.ba
#1 Automatsko uključivanje kompjutera i user accounts
Želim da namjestim da mi se računar sam pali u određeno vrijeme. Kako sam shvatio pretraživajući net, ovo se radi preko BIOS-a.
1. Da li je moguće preko nekog softvera podešavati, konkretno, vrijeme "buđenja"?
2. Da li postoji još neki način namještanja vremena uključenja računara, dakle osim BIOS-a?
Problem koji imam pri startanju jeste biranje user accounta.
3. Kako mogu namjestiti da računar sam izabere određen account i da digne windows upotpunosti?
Uopšte vezano za različite usere:
4. Kad se napravi novi account da li je moguće namjestiti da taj novi user bude "čist" dakle da ne budu fajlovi spašeni i programi instalirani koji su na već postojećem accountu?
Hvala na odgovoru.
1. Da li je moguće preko nekog softvera podešavati, konkretno, vrijeme "buđenja"?
2. Da li postoji još neki način namještanja vremena uključenja računara, dakle osim BIOS-a?
3. Kako mogu namjestiti da računar sam izabere određen account i da digne windows upotpunosti?
4. Kad se napravi novi account da li je moguće namjestiti da taj novi user bude "čist" dakle da ne budu fajlovi spašeni i programi instalirani koji su na već postojećem accountu?
Hvala na odgovoru.
- vatana
#4 Re: Automatsko uključivanje kompjutera i user accounts
1.) http://www.databecker.de/pc_zeitschaltuhr.html jest da je na njemackom, ali jedini software meni poznat...davis.ba wrote:Želim da namjestim da mi se računar sam pali u određeno vrijeme. Kako sam shvatio pretraživajući net, ovo se radi preko BIOS-a.
Hvala na odgovoru.
2.) pogledaj br. 1.)
3.) sa ovim programom od DataBecker-a to mozes da podesis
4.) ne bih reko
Direktan download link: http://80.237.196.66/dbshop/download.php/?id=6980
Ovo ti je demo verzija koja vazi 10 dana. Nisam je testiro, nemam serial
-
davis.ba
Hvala na odgovorima.
vatana: hvala za program, šteta što nije free
Shamrock: pretraživao sam vjeruj mi, ali su rezultati bili potpuno nerelevantni. Valjda nisu bile dovoljno sprecifične riječi kojima sam tražio. Hvala uglavnom i za taj link.
Sad još neko da "krekira"...
vatana: hvala za program, šteta što nije free
Shamrock: pretraživao sam vjeruj mi, ali su rezultati bili potpuno nerelevantni. Valjda nisu bile dovoljno sprecifične riječi kojima sam tražio. Hvala uglavnom i za taj link.
Sad još neko da "krekira"...
- vatana
Tesko ces naci crack ili serial za bilo koji od ova dva ponudjena programa, zato...
...fino odes ovdje: http://www.teamicu.org/forum/ (sajt je prilicno spor i cesto zna biti nedostupan, al ko ceka taj doceka) i na podforumu "crack request" zatrazis da ti ljudi naprave crack ili serial.
Pri tome moras koristiti njihov formular (njega ces isto naci na forumu), koji ces fino ispuniti sa svim podatcima o programu koji zelis da ti krekaju
Ako ti ovdje to ne uspije, ukucaj na google "crack request" i naci ces bezbroj sajtova-foruma koji imaju istu svrhu kao i TeamICU...
ps. da bi mogao uci na forum, potrebno je da se registrujes.
...fino odes ovdje: http://www.teamicu.org/forum/ (sajt je prilicno spor i cesto zna biti nedostupan, al ko ceka taj doceka) i na podforumu "crack request" zatrazis da ti ljudi naprave crack ili serial.
Pri tome moras koristiti njihov formular (njega ces isto naci na forumu), koji ces fino ispuniti sa svim podatcima o programu koji zelis da ti krekaju
Ako ti ovdje to ne uspije, ukucaj na google "crack request" i naci ces bezbroj sajtova-foruma koji imaju istu svrhu kao i TeamICU...
ps. da bi mogao uci na forum, potrebno je da se registrujes.