kako se duhovno uzdizete
PS ovo od mravojeda vidio
Moderator: anex
...(tema je u zdravom tijelu, samo da ti skrenem paznjuSaian wrote:Ja chesto noci ne prospavam
sta ti imas protiv mojih mubarek okaMinnela wrote:treba imati mjere i u tomepitt wrote:Vidi ga vaskrsnuo.....a ja ga oplako:D
Sta fali i oci vjezbat.....jel treba bore da imam ispod ociju ko dajdzinca?sad su ti k'o fildzani
![]()
![]()
![]()
hahahaha, ja se ispricavam sto taj zdravi (zlatni) duh nisam predvidjelaSaian wrote:jesam li spomenuo da onda slijedi jutarnja shetnjaizblajhana wrote:...(tema je u zdravom tijelu, samo da ti skrenem paznjuSaian wrote:Ja chesto noci ne prospavam)
Sta je tu zdravo, osim ogromne kolicine vitamina B)![]()
![]()
![]()
jutro, moj pitt, to ti je subjektivan dozivljajpitt wrote:jah....al ne znas jel jutro il je sljedeca nocSaian wrote:kako nije, popijesh pare za taksi i lagano pjehe kuci, eto ti jutarnje shetnjepitt wrote:Ma laze vas bolan....kakav on i jutarnja setnja:D
![]()
![]()
Saian wrote:jutro, moj pitt, to ti je subjektivan dozivljajpitt wrote:jah....al ne znas jel jutro il je sljedeca nocSaian wrote: kako nije, popijesh pare za taksi i lagano pjehe kuci, eto ti jutarnje shetnje![]()
![]()
![]()
![]()
sad i poredBeatrix wrote:booorning![]()
(salim se
)