Tihić: U Bosanskom Šamcu ni jedan musliman nije ubijen!
- Murat Sabanovic
#1 Tihić: U Bosanskom Šamcu ni jedan musliman nije ubijen!
Tihić: U Bosanskom Šamcu ni jedan musliman nije ubijen!
U Bosanskom Šamu nije ubijen ni jedan Musliman, zato što je musliman. Vlasti srpske republike BiH se korektno ponašaju, izjavio je nakon okupacije Bosanskog Šamca, predsjednik SDA u tom gradu, a sada aktualni predsjednik SDA Sulejman Tihić.
MOSTAR - U Bosanskom Šamu nije ubijen ni jedan Musliman, zato što je musliman. Vlasti srpske republike BiH se korektno ponašaju, izjavio je nakon okupacije Bosanskog Šamca, predsjednik SDA u tom gradu, a sada aktualni predsjednik SDA Sulejman Tihić.
U intervju koji je dao Televiziji Novi Sad, nakon što su ga zarobili četnici, Tihić je novinarima koji su pitanja postavljali u maniri isljednika, govorio i o oružju koje je stizalo muslimanima iz Hrvatske, svom protivljenju formiranju zajedničkog kriznog stožera s Hrvatima.
Treba li podsjećati da je Tihić završio u logoru u Srijemskoj Mitrovici, da mu je obiteljska kuća u B.Šamcu spaljena, a tisuće Bošnjaka i Hrvata koji nisu ubijeni, protjerani ili završili u logoru.
No Tihić je, vjerojatno bojeći za vlastiti život, srbijanskoj javnosti svjedočio o idiličnom životu u "oslobođenom Šamcu" u kojem nije stadao ni jedan musliman. Ustalom pogledajte intervju koji je Tihić dao Tv Novi Sad
video mozete pogledati na:
http://www.youtube.com/watch?v=iWKRi3xA ... ed&search=
U Bosanskom Šamu nije ubijen ni jedan Musliman, zato što je musliman. Vlasti srpske republike BiH se korektno ponašaju, izjavio je nakon okupacije Bosanskog Šamca, predsjednik SDA u tom gradu, a sada aktualni predsjednik SDA Sulejman Tihić.
MOSTAR - U Bosanskom Šamu nije ubijen ni jedan Musliman, zato što je musliman. Vlasti srpske republike BiH se korektno ponašaju, izjavio je nakon okupacije Bosanskog Šamca, predsjednik SDA u tom gradu, a sada aktualni predsjednik SDA Sulejman Tihić.
U intervju koji je dao Televiziji Novi Sad, nakon što su ga zarobili četnici, Tihić je novinarima koji su pitanja postavljali u maniri isljednika, govorio i o oružju koje je stizalo muslimanima iz Hrvatske, svom protivljenju formiranju zajedničkog kriznog stožera s Hrvatima.
Treba li podsjećati da je Tihić završio u logoru u Srijemskoj Mitrovici, da mu je obiteljska kuća u B.Šamcu spaljena, a tisuće Bošnjaka i Hrvata koji nisu ubijeni, protjerani ili završili u logoru.
No Tihić je, vjerojatno bojeći za vlastiti život, srbijanskoj javnosti svjedočio o idiličnom životu u "oslobođenom Šamcu" u kojem nije stadao ni jedan musliman. Ustalom pogledajte intervju koji je Tihić dao Tv Novi Sad
video mozete pogledati na:
-
_BosanaC
Koliko ja god (ne)volio Tihića mislim da bih i sam rekao ono sto se zahtjeva od mene ako mi je goli zivot u pitanju...
A poznati su mi intervjui na radiju Ozren tokom rata koje je davao svaki Srbin koji bi napustio Zepce, Zavidovice, Maglaj, Tesanj itd. i u kojem bi morao pljuvati po dojucerasnjim komsijama, pricati o logorima koji nisu postojali, o nekakvoj torturi zbog koje je izasao itd.
A poznati su mi intervjui na radiju Ozren tokom rata koje je davao svaki Srbin koji bi napustio Zepce, Zavidovice, Maglaj, Tesanj itd. i u kojem bi morao pljuvati po dojucerasnjim komsijama, pricati o logorima koji nisu postojali, o nekakvoj torturi zbog koje je izasao itd.
-
Pearl
bio je prilog na dnevniku sinoc, u 10, Tihic bio gost. objasnio je da je to pricao jer su oni koji su ga zatvorili u logor i mucili sjedili sa njim u sobi dok je davao intervju...
-
haris ubleha
Vingo wrote:Pih!
Da su Hare ili Fahro ili bilo ko od nas forumasa bili na njegiovom mjestu, golih bi prsa na novinare, pljunuli u kameru, opsovali RS i pali za slobodu.....
Kukavica jedna!
-
Grom iz vedra neba
Neukusno je uopste o ovome raspravljati, pogotovo kada je covjeku bio u pet cetnickih logora. Dobra stvar je sto je ponovio imena zlocinaca koji su ga mucili, vrijeme je da se tuzilastvo probudi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja prvi put cujem ovo.Grom iz vedra neba wrote:Neukusno je uopste o ovome raspravljati, pogotovo kada je covjeku bio u pet cetnickih logora. Dobra stvar je sto je ponovio imena zlocinaca koji su ga mucili, vrijeme je da se tuzilastvo probudi.
- stickitout
Sreca da ovaj lafac nije zivio u vremena kad je gestapo odvodio u zatvor
ovo me podsjeca na stihove Zabranjenog pusenja.....
I fakat, kad murija ufati Omera
i ovaj propjeva poslije dva samara
i rece o raji sve sto zna....
Dalje znate i sami....
ovo me podsjeca na stihove Zabranjenog pusenja.....
I fakat, kad murija ufati Omera
i ovaj propjeva poslije dva samara
i rece o raji sve sto zna....
Dalje znate i sami....
-
branimir_s
Smrad, izdajnik, klempo... Sve najgore o ovoj spodobi. FUJ.
Da djeca mogu vidjeti ko im je bio predsjednik:
-
branimir_s
a niko od junaka ne bi predsjednikom od Bosnjaka...Bechir wrote:Svi junaci nikom ponikose!branimir_s wrote:Smrad, izdajnik, klempo... Sve najgore o ovoj spodobi. FUJ.
-
Bechir
E pa vidis, nit' gotivim Tihog, nit mi je simpatican al' pitam se sta bi im TI rekao da je rat, da si sam medju njima i da te tjeraju da pricas ono sto oni hoce. Ili zamisli sebe u logoru Omarska, 30 kila u tebi, sama kost i koza i onda dodje ekipa TVNS i pitaju te da im ispricas nesto o "uslovima zbrinjavanja". Da li bi im rekao NE junacino?branimir_s wrote:a niko od junaka ne bi predsjednikom od Bosnjaka...Bechir wrote:Svi junaci nikom ponikose!branimir_s wrote:Smrad, izdajnik, klempo... Sve najgore o ovoj spodobi. FUJ.
- ovo_malo_duse
Kratko
Kud bas on da prezivi a da toliko dobrih ljudi ubiju u logorima ?
Hm
Valjda vidjeli koliko (ne)vrijedi(zakljucak)
Kud bas on da prezivi a da toliko dobrih ljudi ubiju u logorima ?
-
Grom iz vedra neba
Ja isto mislim da je Tihiceva politika katastrofalna, ali za ovaj slucaj sam apsolutno svjestan da su ga cetnici zloupotrijebili; uostalom on nikada nije ni krio tu izjavu, a upravo ovaj snimak je bio i u Haagu na sudjenju Milosevicu, a sto se Riste Djoge s vremena na vrijeme probude iz svoje loge i na ovaj nacin provociraju, valjda smo svi do sada skontali da je to podvala, jer takvi idioti koji optuze Pejakovica, Pimpeka, Mirzu, Hanku i Nedzada Salkovica za ratni zlocin imaju kredibilitet, al samo u panjevima...branimir_s wrote:Smrad, izdajnik, klempo... Sve najgore o ovoj spodobi. FUJ.
-
Bechir
Slazem se. Tihi je ipak bio neki funkcioner a sam znas kako funkcioneri prolaze u zivotu za razliku od obicnog covjeka!ovo_malo_duse wrote:Kratko
Kud bas on da prezivi a da toliko dobrih ljudi ubiju u logorima ?![]()
Hm
- Hantraga
Ko nije zivio pod cizmom, nikad nece znati taj osjecaj...
JA samo kazem, da je bolje u podrumu sjediti, prezivljavati granate na slobodi..nego zivjeti u okupiranom podrucju...
Na slobodi covjek je bar psihicki rasterecen, da mu nemoze cetnik uci u kuci bilo koji minut da mu pobije familiju...
JA samo kazem, da je bolje u podrumu sjediti, prezivljavati granate na slobodi..nego zivjeti u okupiranom podrucju...
Na slobodi covjek je bar psihicki rasterecen, da mu nemoze cetnik uci u kuci bilo koji minut da mu pobije familiju...
-
cipelic
Meni je ipak najdrazi katolicki svestenik kada su sa bosnjacake teritorije presli na srpsku a onda na hrvatsku teritoriju.
Medju Srbima na Vlasicu: "Muslimani ovakvi, muslimani onakvi, hvala VRS"
U Hrvatskoj: "Srbi ovakvi, Srbi onakvi"
Jadan covjek, ali meni bi smijesno

Medju Srbima na Vlasicu: "Muslimani ovakvi, muslimani onakvi, hvala VRS"
U Hrvatskoj: "Srbi ovakvi, Srbi onakvi"
Jadan covjek, ali meni bi smijesno
-
spongebob
ja sa slazem s tobom. imam jednog prijatelja koji je zivio u okupiranoj krajini. pa mi je svasta prico. da se najezisHantraga wrote:Ko nije zivio pod cizmom, nikad nece znati taj osjecaj...
-
Jastreb35
Za Tihica kao covjeka se moze i treba naci opravdanje. Za Tihica koji je na celu jedne od jacih stranaka, ne moze i ne smije. Nije problem pokusati ostati ziv, dajuci legitimitet okupaciji Samca. Ali ne moze se nakon toga traziti povjerenje i kontrolu nad jednom od jacih stranaka. Lider je lider zbog svojih karakternih osobina, ne zato sto je uspio ubaciti svoje ljude u glavni odbor stranke.
- danas
samo onaj ko je bespomocno cekao da ga muce i zakolju, zna da je smrt od metka iz daljine lijepa...Hantraga wrote:Ko nije zivio pod cizmom, nikad nece znati taj osjecaj...
slazem se... 100%
- Murat Sabanovic
[quote="Jastreb35"]Za Tihica kao covjeka se moze i treba naci opravdanje. Za Tihica koji je na celu jedne od jacih stranaka, ne moze i ne smije. Nije problem pokusati ostati ziv, dajuci legitimitet okupaciji Samca. Ali ne moze se nakon toga traziti povjerenje i kontrolu nad jednom od jacih stranaka. Lider je lider zbog svojih karakternih osobina, ne zato sto je uspio ubaciti svoje ljude u glavni odbor stranke.[/quote
potpisujem!
potpisujem!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i ne rece ti meni kojih je to 5 logora.mIRCerka wrote:ja prvi put cujem ovo.Grom iz vedra neba wrote:Neukusno je uopste o ovome raspravljati, pogotovo kada je covjeku bio u pet cetnickih logora. Dobra stvar je sto je ponovio imena zlocinaca koji su ga mucili, vrijeme je da se tuzilastvo probudi.
Da te pitam jos nesto: koliko je srba predato u razmjeni zarobljenika za jednog Tihica?
PS ova pitanja su mimo propagande ratne sa srne.
-
Dolina avalona
Razmjene su ovako tekle: Mi njima zive i zdrave vojnike a oni nama premlacene ili mrtve ljude!mIRCerka wrote:i ne rece ti meni kojih je to 5 logora.mIRCerka wrote:ja prvi put cujem ovo.Grom iz vedra neba wrote:Neukusno je uopste o ovome raspravljati, pogotovo kada je covjeku bio u pet cetnickih logora. Dobra stvar je sto je ponovio imena zlocinaca koji su ga mucili, vrijeme je da se tuzilastvo probudi.
Da te pitam jos nesto: koliko je srba predato u razmjeni zarobljenika za jednog Tihica?
![]()
PS ova pitanja su mimo propagande ratne sa srne.