Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JA SAM ZA MEŠU !
U ISTO VRIJEME ZA SMJENU KOMPLETNOG RUKOVODSTVA FSBIH?
POSEBNO ZA ODLAZAK M. USRANOVIĆA. AKO ONI OSTANU , NEMRE NAM POMOĆI NI DVOJAC TRENERA IZ ČELZIJA I BARSE !
ALI , EVO NAM PRILIKE DA MI GLASAMO ZA BUDUĆEG SELEKTORA I REZULTATE DAMO FS BIH....
Evo citam kaze i Mesa da se nesto mucka i da njega zele sto prije da skinu sa liste.Navodno se zuri sa izborom zato sto on ima jos kontrakt tako da bi on ispo iz kombinacije.Ko onda ostaje Stepanovic i Muzur.Isti kurac ko i Baka.
Krajnije je vrijeme da Bazdarevic bude trener. Imali bi mi davno njega, Halihodzica ili Osima kao selektora da nije ova bagra u upravi. Iako Bazdarevic postane trener, stvari se nece puno mijenjati ako se ne smijeni ona banda. U upravu NSBiH treba unici naoruzana grupa ljudi i otjerati djubrad, jer civilizovano ne zele preostaviti posao ljudima koji su za to kvalifikovani.
ovde se radi o provjerenim stručnjacima to je sigurno.ko će biti selektor odlučit će ona stoka a njihov glas ko da vidim ići će stepanoviću jer on će dovesti navodno neke sponzore i eto para pašaliću,usranoviću,jeliću i ekipi.meša se jednostavno ne uklapa previše je pošten,profesionalan i dobronamjeran a to njima nikako ne odgovara