Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zbog malo slobodnog prostora vise ne mogu da izvrsim defragmentaciju. Imala sam jedan program koji sam skidala sa interneta O & O i uspjesno sam defragmentriala komp. ali nisam imala registarskog kljuca pa mi je samo trajao mjesec dana (skinula trial verziju). Molim pomoc da mi kazete jos neki besplatan program za defragmentaciju da ga skinem.
p.s. Takodjer vas molim da mi kazete neki dobar anti virus ali da ne zauzima puno prostora. Nod32 (takodjer trial verzija) mi je prestao djelovati te moram skinuti sa neta drugi ali samo da nije Nod32. Mislim da sam se zarazila virusom, jer sinoc mi se desilo nesto sto nije do sad. (Izvinjavam se sto na temu nabacujem svega pomalo, ali moram). Kad sam uplaila komp. sistem se fino cuo da se podize medjutim komp, je ostao taman, ugasila sam po bosanskom sistemu :istekala iz zida i ponovo upalila. Tad se pojavio neki prozorcic (na koji nisam mogla kliknut misem vec strelicama i tipkom enter) sto me pitalo da li zelim da snimim konfiguraciju na sto sam kliknula sa YES i onda se sistem odmah pokrenuo. Sta bi moglo biti?
Hvala unaprijed na svim odgovorima i izvinjavam se jos jednom sto sam ovako nabacala
za defragmentaciju ti ne mogu pomoci.ako zelis anti virus ,izbrisi taj nod 33,i onda ga opet snimi sa njihove stranice.i tako svakih 30 dana.tako ja radim jer mi je mrsko traziti serijski broj ili crack.sto se tice startanja komp,a ekran ostane crn,to se i meni desavalo i nije bilo do virusa nego do radne memorije.nije mi se htio upaliti ,pa sam onda kao i ti na sve necine pokusavao.nekad se upali nekad nema sanse.i neko mi je rekao da je moguce do radne memorije.izvadio sam karticu ,ocistio je i sad opet normalno radi.
Sto se tice ovog programa za defragmentaciju ne znam ja koristim onaj koji ima u windows xp. Za nod32 mogu da ti pomognem ako ti treba kljuc nod32 je odlican antivirus to i ako si dobila neki virus mada nemora da znaci mozda nisi mogla updatirati nod32 jer ti fali kljuc pa si pokupila neki viruscic antivirus nevrjedi nista bez update-a.
Evo vam uz put link sa super besplatnim cleanerima, imate cistaca koji unistavaju trojanca, a to mi treba, jer ja sam ga fasovala jednom http://www.nod32.it/cgi-bin/mapdl.pl
Kineskinja wrote:hvala Z upravo skidam, mada je i ovo oko !! MB, navikla sam na Nod32 koji zauzima skroz malo, a super je....bojim se da mi nece kocit sistem ovaj
Ne bi trebalo, poenta je da ne treba¹ razmi¹ljati o crackovima, updateima, isticanju licence i sl.. Ima¹ fino i prijevod, mo¾e¹ pogasiti razlièite tipove skeniranja... Sve u svemu fin program... Poslije probavanja raznoraznih ja se skrasio na njemu