Upad u emisiju Mišljen Radija 202
Moderator: anex
-
Thyl
#1 Upad u emisiju Mišljen Radija 202
Sinoć je, u sred emisije Mišljen Radija 202, nepozvan u studio upao gospodin Semir Osmanagić. Šta mislite o takvom ponašanju? Da li vam je takvo ponašanje prihvatljivo?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Upad u emisiju Mišljen Radija 202
pa bas da je nepozvan, ne znam...bio je gost centralnog na FTV...Thyl wrote:Sinoć je, u sred emisije Mišljen Radija 202, nepozvan u studio upao gospodin Semir Osmanagić. Šta mislite o takvom ponašanju? Da li vam je takvo ponašanje prihvatljivo?
-
Thyl
@zenny, ovdje imas mali sazetak:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 37#1004737
@mircerka, ne vidim kako poziv u TV emisiju centralni zatvor može biti i poziv u RADIO emisiju mišljen. ili je osmanagić medijski bog u bih pa može bez najave svuda?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 37#1004737
@mircerka, ne vidim kako poziv u TV emisiju centralni zatvor može biti i poziv u RADIO emisiju mišljen. ili je osmanagić medijski bog u bih pa može bez najave svuda?
-
Legolas
Ali nije bio gost emisije "Misljen". Kad sam zadnji put provjerio radio i tv nisu bili isti medij, niti je "Misljen" - ni u paralelnom svemiru - emisija istog tipa kao "centralni". Nadalje, niko nema pravo upadati u studio dok je emisija u toku, a pogotovo ako je NEPOZVAN, i ako je koncept emisije ne ukljucuje gostovanje doticnog. Osim sto je nekulturan, takav je postupak nadasve bijedan - o bahatosti i prepotentnosti da ne govorimo. No, izasao je kako je ulaskom i zasluzio.
Postovanje,
Vuk Bacanovic
Postovanje,
Vuk Bacanovic
Last edited by Legolas on 07/12/2006 14:30, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
a jel ti palo na pamet da je namjesten upad?Legolas wrote:Ali nije bio gost emisije "Misljen". Kad sam zadnji put provjerio radio i tv nisu bili isti medij, niti je "Misljen" - ni u paralelnom svemiru - emisija istog tipa kao "centralni". Nadalje, niko nema pravo upadati u studio dok je emisija u toku, a pogotovo ako je NEPOZVAN, i ako je koncept emisije ne ukljucuje gostovanje doticnog. Osim sto je nekulturan, takav je postupak nadasve bijedan - o bahatosti i prepotentnosti da ne govorimo. No, izasao je kako je ulaskom i zasluzio.
Postovanje,
Vuk Bacanovic
jah, opet cu ja biti prozvana za "teoriju zavjere" bla bla....
vuche, do sada si trebao nauciti da je podmetanje noge kolegama najbolji put ka uspjehu
PS Manje gledaj u fasade i odgovori na pozdrav ubuduce
-
mIRCerka
ne nego KAMENA TUTA, ali ovo nije odgovarajuca temaThyl wrote:@mirci, jes bona čula, ono 'tutankamon' izgleda vodi porijeklo od prailirske fraze 'tuta na kamenu'?
Juce sam slusala CZ na radiju, pa evo da pozdravim dragu mi margaretu koja se javila juce, i nakon te emisije sam ugasila radiJON, i ne znam sta se desavalo u studiju. Sto niko ne preprica ba?
-
Thyl
[quote="mIRCerka"]ne nego KAMENA TUTA, ali ovo nije odgovarajuca tema
[quote]
Ako ovo nije KAMENA TUTA, ne znam šta je! A još se nalazi NA SRED PLATOA VISOČICE - http://apwr.fotopic.net/p36168132.html ! Ne znam kako je Osmanagiću to promaklo, samo metar od onog MEGALITA KOJI SE OTKOTRLJAO. Stvarno kolosalan propust s njegove strane. Mislim da pored Udruženja Kamenih Kugli http://www.kamenekugle.com, pothitno trebamo napravit i Udruženje Kamenih Tuta!

Ako ovo nije KAMENA TUTA, ne znam šta je! A još se nalazi NA SRED PLATOA VISOČICE - http://apwr.fotopic.net/p36168132.html ! Ne znam kako je Osmanagiću to promaklo, samo metar od onog MEGALITA KOJI SE OTKOTRLJAO. Stvarno kolosalan propust s njegove strane. Mislim da pored Udruženja Kamenih Kugli http://www.kamenekugle.com, pothitno trebamo napravit i Udruženje Kamenih Tuta!

-
mIRCerka
sto zachatavas temu bez veze, jebla ga kamena tuta...Thyl wrote:mIRCerka wrote:ne nego KAMENA TUTA, ali ovo nije odgovarajuca tema![]()
-
mIRCerka
pa bas i nema al eto...Thyl wrote:ali, mirci, ova tuta itekako ima veze s temom - velikodušno je poklanjam svim ovim ljudima *dobre volje* koji u anketi kliknu na "Šta fali, svratio čovjek." jer im vlastita kulturna baština za drugo i ne treba.
ti u onom svom objasnjenju nisi rekao sta je rekao semir sto je upao, i sta se desavalo...
mislim super SVJETLO U TUNELU PRIMITIVIZMA bla bla... sta je receno? Jel rekao sto je upao?
-
Grom iz vedra neba
Dokle se doslo s tom piramidom? Imal ista od toga?
Nesto su se usutili i Lovrenovic i oni arheolozi...
-
Thyl
@Mirci, jel ovo ti fakat pokušavaš opravdat nenajavljeno i nepozvano upadanje u bilo koju emisiju iz bilo kojeg razloga? Eeee, vidim da je tuta itekako poklonjena tamo gdje najviše trebamIRCerka wrote:ti u onom svom objasnjenju nisi rekao sta je rekao semir sto je upao, i sta se desavalo...
mislim super SVJETLO U TUNELU PRIMITIVIZMA bla bla... sta je receno? Jel rekao sto je upao?
- Tesssa
ma nece od toga nista ni biti.Grom iz vedra neba wrote:Dokle se doslo s tom piramidom? Imal ista od toga?
A usutili su se jer je zavrsena sezona otkopavanja, eto invazije opet slijedece godine
-
mIRCerka
ja postavljam pitanje STA JE TACNO SEMIR REKAO jer me interesuje, a ne opravdavam njegov upad. Isto tako sam Vuku rekla da dobro pazi i da se raspita jer mi ovo smrdi na podmetanje noge, jer se ljudi koji godinama rade u FTV zgradi znaju izgubiti u silnim hodnicima, a eto semke propade sam' tako.Thyl wrote:@Mirci, jel ovo ti fakat pokušavaš opravdat nenajavljeno i nepozvano upadanje u bilo koju emisiju iz bilo kojeg razloga? Eeee, vidim da je tuta itekako poklonjena tamo gdje najviše trebamIRCerka wrote:ti u onom svom objasnjenju nisi rekao sta je rekao semir sto je upao, i sta se desavalo...
Nauci citati a do tada to sto poklanjas meni koristi kao zdjelicu za rucak.
Zdravo.
-
Thyl
@mirci, ti si meni zakletvamIRCerka wrote:. . . jer se ljudi koji godinama rade u FTV zgradi znaju izgubiti u silnim hodnicima, a eto semke propade sam' tako. . .
jes, vala, ako je ono semke zaluto po hodnicima pa slučajno uletio, onda se i ova tuta garant skotrljala niz piramidu! svaka čast.

-
mIRCerka
vrati se u skolu i nauci citati ono sta pise...Thyl wrote:@mirci, ti si meni zakletvamIRCerka wrote:. . . jer se ljudi koji godinama rade u FTV zgradi znaju izgubiti u silnim hodnicima, a eto semke propade sam' tako. . .![]()
jes, vala, ako je ono semke zaluto po hodnicima pa slučajno uletio, onda se i ova tuta garant skotrljala niz piramidu! svaka čast.![]()
Evo da ti nacrtam:
Ja mislim da je neko htio namjerno napraviti taj "slucajni upad" ne bi li kako Vuku minirali emisiju. Mislim da je neko semketa doveo za ruku amltene do samih vrata studija gdje su bili vuk i njegovi gosti.
Zato rekoh "Semir upao tek tako", jer znam iz licnog iskustva na sta lici RTV DOM.
Hoces mozda i u paintu da ti nacrtam?
-
Thyl
mIRCerka wrote:Evo da ti nacrtam:
Ja mislim da je neko htio namjerno napraviti taj "slucajni upad" ne bi li kako Vuku minirali emisiju. Mislim da je neko semketa doveo za ruku amltene do samih vrata studija gdje su bili vuk i njegovi gosti.
Zato rekoh "Semir upao tek tako", jer znam iz licnog iskustva na sta lici RTV DOM.
Hoces mozda i u paintu da ti nacrtam?
pa naravno, kako se ja tog nisam sjetio - neko je zapravo namjestio svetom semketu!
predlažem da se ova tuta od sad dodjeljuje kao nagrada za dostignuća u poljima arheologije te logike