htio bih vas pitati da ne zna ko gdje bih mogao kupiti psa (neku trgovinu ili nešto) ako je moguće u regiji Banja Luka ili Bihać,jer živim u Sanskom Mostu
konkretno me zanima Huskie
Moderator: anex
a udruzeje za napustene pse je PUNOmanki wrote:jesam već,imao sam ih 8 već hehe...sad bih htio nešto rasno ipak..
yebo stan,nek si ti dobroDobroJutroKolumbo wrote:Ja bih Bernardinca jednog kupio...aji bebu neku maju...ali kontam, da kad poraste da ce mi srusiti stan...![]()
![]()
![]()
Ma kad vidim onog malog, jebote, ko dijete majke mi...Na ranu privit!PITARKA_SA wrote:yebo stan,nek si ti dobroDobroJutroKolumbo wrote:Ja bih Bernardinca jednog kupio...aji bebu neku maju...ali kontam, da kad poraste da ce mi srusiti stan...![]()
![]()
![]()
Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
htio bih vas pitati da ne zna ko gdje bih mogao kupiti psa (neku trgovinu ili nešto) ako je moguće u regiji Banja Luka ili Bihać,jer živim u Sanskom Mostuako baš moram ići i do Sarajeva moglo bi i to ako nema u BL ili BI
konkretno me zanima Huskieako neko zna slučajno otprilike kolika im je cijena bilo bi mi od pomoći,hvala
eto ODLICNOmIRCerka wrote:Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
htio bih vas pitati da ne zna ko gdje bih mogao kupiti psa (neku trgovinu ili nešto) ako je moguće u regiji Banja Luka ili Bihać,jer živim u Sanskom Mostuako baš moram ići i do Sarajeva moglo bi i to ako nema u BL ili BI
konkretno me zanima Huskieako neko zna slučajno otprilike kolika im je cijena bilo bi mi od pomoći,hvala
Da li si zaintersiran?
Mircerka bona, pa skontace cojek da je to macka, mozes ti fenirati koliko hocesmIRCerka wrote:Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
Da li si zaintersiran?
Jel ozbiljno Haski ili se zajebajes???Ako jeste ,koliko je star?mIRCerka wrote:Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
Da li si zaintersiran?
Nije shala Sogane, ako ga danas uhvatim slikacu ga...predivan je...Sogan wrote:Mircerka bona, pa skontace cojek da je to macka, mozes ti fenirati koliko hocesmIRCerka wrote:Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
Da li si zaintersiran?
Kolko je star?mIRCerka wrote:Nije shala Sogane, ako ga danas uhvatim slikacu ga...predivan je...Sogan wrote:Mircerka bona, pa skontace cojek da je to macka, mozes ti fenirati koliko hocesmIRCerka wrote: Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.
Da li si zaintersiran?
Mislim da je u pitanju nepuna godina dana.DobroJutroKolumbo wrote:Jel ozbiljno Haski ili se zajebajes???Ako jeste ,koliko je star?mIRCerka wrote:Ima jedan Haski, nepuna godina dana starosti, ima raspar boju ociju kao moj Husnija. Ciko ga izbacio iz kuce zato sto mu je preca zenka, ako zelis moze se srediti da ti se cuko dostavi u Most, bez troskova.manki wrote:Ćao
Da li si zaintersiran?
vidi ovako..sad ozbiljno da ti kazem,ja sam uzela psa koji je imao oko godinu dana,znaci taj pas je jos uvijek "dijete"(da se tako izrazim" )vrlodobro se prilagodio i poslusan je,znaci nije pas star i apsolutno je privrzen,poslusan i voli nas do neba i ako nije bio kod nas od rodjenja,nebi ti ovo pisala da nije istina,vjeruj mi !DobroJutroKolumbo wrote:Ma nisam procitao...nego prestar mi nesto...godina mu je vec, ne znam kako bi reagovao???
DobroJutroKolumbo wrote:Ma nisam procitao...nego prestar mi nesto...godina mu je vec, ne znam kako bi reagovao???