odrzan je skup podrske sa mladima Evrope bez VIZA

dobro si ovo reko.. pa i u stali se zna red...nece bosanci da rade u tome je stvar...Helem wrote:ma i taj jedan sto radi i ti deset sto gledaju, rade nesto, sta je sa ostalih 100, 1000...milion....
Motiku u ruku i kopaj..dobrovoljno.
Kada te neko vidi sa motikom u ruci kako kopas, ako je stranac ili ce ti reci da si dobar zemljoradnik ili ce te pozvati da i njemu kopas, tako se ostaje kod kuce ili ide kod komsije....
Oni koji koji te gledaju kako kopas i smiju ti se, to su Ludi Bosanci a ludima je mjesto u ludnici a ne u Evropi.....
Nigdje traljavijeg sistema nisam vidio, pa i u stali se zna red.....
kakve ljude sad???debela wrote:sta bih uradila?
posjetila neke drage ljude.
Bullshit!AenemA wrote:De ljudi dodjite sebi...tako neorganizovana drzava, leglo korupcije i kriminala, nesredjena ekonomska situacija,visok stepen nezaposlenosti itd itd...i da se vize ukinu, hm....ne vjerujem....
poštovani---možemo mi palamudit do milje volje al nas ne bendaju---imena nam ne valjaju i to je jedina istina---100_KA wrote:e raja skrecete sa teme
ovo je tema
Evropa bez viza... Evropa za sve
a ne rasprava o Srbima i Vehabijama
Hvala na razumjevanju
europa treba nas da punimo europskiu kasu...chuchumbamayumbe wrote:A ja fakat i ne znam sta smo mi toliko navalili na tu Evropu ba? Pa ako i kada tamo udjemo bice nam kafa umjesto 1km 1 euro, i tako dalje... Sta ce ustvari nama Evropa? Ima da nas poklope ( a vec su nas poprilicno poklopili) svjetske koorporacije, banke, sve ce da iscijede iz drzave, ma.. Sta ja znam... Ja bih radije da zaratimo sa Amerikom ba! Sta god da se desi, ili ako izgubimo ili ako pobijedimo, postacemo Amerika ili ce Amerika postati Bosna, kush bolje! ili jos bolje da zakuhamo sa Emiratima, ili tako nekom bogatom drzavom? Aaa?Salko sto je u vodu skako wrote:sa vehabijama necemo u europu...