.,.,.,.,.,.,.,....,.,.,

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BaykoNoor_

#1 .,.,.,.,.,.,.,....,.,.,

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 25/08/2004 02:17, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ništa neće pomiriti...nikoga ni sa kim

potrebno je samo da 100 godina ne bude rata na ovim prostorima i sve će se zaboraviti :roll:
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

HAHAHAA
CUJ KOMISJA ZA POMIRENJE HAHAHHA!
PA KOD NAS CE SE LJUDI POKLATI DOK SE RASPRAVE KAKO JE KOME BILO, JER CE DOCI NA TEMU KO JE PRVI POCEO!

KOD NAS JE U SKOLU DOLAZIO NEKI ...... KAO NEKO OBRAZOVANJE ZA MIR I TAKO NAS PODUCAVAO KAKO MI SVE TREBA DA ZABORAVIMO (INACE TAKO OBILAZI ZEMLJE PO AFRICI I KO ZNA GDJE, GDJE JE GOD BILO RATA I PROMOVISHE ZABORAVLJANJE I TOLERANCIJU) I KAKO TREBA DA OPROSTIMO .....SVE DOK NEKO OD RAJE NIJE USTAO I REKAO "A JEL TREBAM JA DA ZABORAVIM DA SU MI UBILI OCA?"

SVE U SVEMU komisija nam sigurno nece pomoci samo treba da se sve smiri i lagano ce se stanje popraviti ........
sekiracija1

#4 Re: Komisija za istinu i pomirenje?

Post by sekiracija1 »

_BaykoNoor_ wrote:Ovo je naslov koji mi se sami nametnuo nakon što sam pročitao sve postove.
Slične institucije osnivane su u postratnom peridou u nekim zemljama.I kažu da su dale rezultate.Osnova je bila da se sastanu dojučerašnji neprijatelji i prepričaju svoja iskustva.
Ne znam zašto,ali mislim da bi tako nešto trebalo što prije ovdje,u BiH.
Makar i u cyberspace-u...
Ti previse slusas GLAS MERIKE koju uredjuju SRBI mislim na Titine samo stipendiste iz Ravnogorskog pokreta>
Ko him jebe Mater bez cetnika zive sve civilizovane zemlje svijeta,a zasto Bosna NEBI MOGLA,A I BEZ USTASA SE MOZE VJERUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Truba

#5 Re: Komisija za istinu i pomirenje?

Post by Truba »

sekiracija1 wrote:
_BaykoNoor_ wrote:Ovo je naslov koji mi se sami nametnuo nakon što sam pročitao sve postove.
Slične institucije osnivane su u postratnom peridou u nekim zemljama.I kažu da su dale rezultate.Osnova je bila da se sastanu dojučerašnji neprijatelji i prepričaju svoja iskustva.
Ti previse slusas GLAS MERIKE koju uredjuju SRBI mislim na Titine samo stipendiste iz Ravnogorskog pokreta>
Ko him jebe Mater bez cetnika zive sve civilizovane zemlje svijeta,a zasto Bosna NEBI MOGLA,A I BEZ USTASA SE MOZE VJERUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne zaboravite mudžahedine
Engram

#6 Re: Komisija za istinu i pomirenje?

Post by Engram »

komi wrote:
sekiracija1 wrote:
ne zaboravite mudžahedine

pa zar mene komic?? :? :lol: :D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 25/08/2004 02:14, edited 2 times in total.
hananah

Post by hananah »

Istina i pomirenje!
Nekako mi ovo dvoje ne ide zajedno, jer ako se sazna prava istina, a ne samo djelic onoga sta su zlocinci radili nasem narodu tek tada pomirenja nece biti, bez obzira koliko se to MZ trudila
Engram

Post by Engram »

PRAVDA pa moguce pomirenje

a za pravdu ce ocigledno srpski narod generacijama ispastati...da namiri fasizam 1992-95 il` opere dobro crn obraz

drugi put cemo o heliodromu, gabeli, dretelju il ahmicima i ahmicanima..zivim zapaljenim

do tada je prica o nekakvome pomirenju opasna ubleha bosnjacima:
http://www.islam.co.ba/teme/index.php?s ... 1070723897

http://www.islam.co.ba/politika/index.p ... 1070743617
hame

Post by hame »

Engram wrote:PRAVDA pa moguce pomirenje

a za pravdu ce ocigledno srpski narod generacijama ispastati...da namiri fasizam 1992-95 il` opere dobro crn obraz

drugi put cemo o heliodromu, gabeli, dretelju il ahmicima i ahmicanima..zivim zapaljenim

do tada je prica o nekakvome pomirenju opasna ubleha bosnjacima:
http://www.islam.co.ba/teme/index.php?s ... 1070723897

http://www.islam.co.ba/politika/index.p ... 1070743617
Svaka cast za linkove :)

" ne trazite osvetu nego pravdu" Alija Izetbegovic
Truba

Post by Truba »

_BaykoNoor_ wrote:Takodje nemojte zaboraviti dobrovoljce iz Srbije,nemojte zaboraviti jedinice Hrvatske vojske i činjenicu da je Tihomir Blaškić u Haag otišao sa položaja glavnog inspektora Hrvatske vojske.Molio bih i da se ne zaborave i Narodna odbrana Autonomne pokrajine Zapadna Bosna,te da spomenete i Cacu.
U obzir takođe uzmite i Ruse,dobrovoljce koji su se borili na strani VRS,te Grke(kojih je npr.bilo u Srebrenici u toku pokolja nad Bošnjacima).Čini mi se da se ovo zove pravoslavni fundamentalizam?Na kraju obavezno se sjetite i katoličkog fundamentalizmaoličenog u likovima raznih deklarisanih fašista i nacista kojih je bilo u HVO-u.
ne zaboravite NIJEMCE
koji su se borili u HV i HVO-u
u CRO i BIH
Post Reply