elem,kako cu to skontat jer mi haman trebaju drajveri da ga instaliram...na njmu samo pise bluetooth 100M
Bluetooth problem...
Moderator: Benq
-
courtney___
#1 Bluetooth problem...
imam nakav bluetooth, dobila sam ga bez ikakvih papira,softvera i tako...znaci nemam pojma sta je i kako je...
elem,kako cu to skontat jer mi haman trebaju drajveri da ga instaliram...na njmu samo pise bluetooth 100M
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
array
#3 Re: Bluetooth problem...
Šta si ti u stvari dobila? Bluetooth to uopšte netreba ako nemaš partnera za parenjecourtney___ wrote:imam nakav bluetooth, dobila sam ga bez ikakvih papira,softvera i tako...znaci nemam pojma sta je i kako je...
Nije šala, svaki bluetooth device mora imati partnera za parenje ...
Ako imaš USB bluetooth za PC onda naprimjer možeš preko njega koristiti bežične bluetooth slušalice i mikrofon ...
Npr ja koristim svoj bluetooth mobitel sa bežičnim bluetooth earpiece-om.
-
Pretposljednji Mohikanac
ak sam ja dobro shvatio dobila je bluetooth adapter za pc. a preko njega moze slat fileove na mob, sto je super 
-
courtney___
ej hvala...ovo fercera...
-
Pretposljednji Mohikanac
vecina nema
ja bas mislim da vecina ima, u zadnju god pogotovo
ja bas mislim da vecina ima, u zadnju god pogotovo
-
AenemA
#8 Re: Bluetooth problem...
Ne znam jel' te zubara strah...ali otidji nek' to ciko pogledacourtney___ wrote:imam nakav bluetooth, dobila sam ga bez ikakvih papira,softvera i tako...znaci nemam pojma sta je i kako je...