FireFox 2.0 - navali narode ;)
Moderator: Benq
-
Pearl
na prvi pogled ne vidim neke velike razlike u odnosu sa 1.5 
cekam extensione... :S
cekam extensione... :S
- perke
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#8 Re: FireFox 2.0 - navali narode ;)
Jest al ono je tvoja ovo je na¹aostro i na prvu wrote:
pa ima vec tema misa mu![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=25176
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#12 Re: FireFox 2.0 - navali narode ;)
Hubunta¹ostro i na prvu wrote:zar se opet djelimoztluhcs wrote:Jest al ono je tvoja ovo je na¹aostro i na prvu wrote:
pa ima vec tema misa mu![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=25176
-
car-x
ciko direktor iz firefox-a je "savjetovo" da se malo priceka sa instaliranjem verzije 2.0.. (bice sigurno hitnih prepravki)..
a meni poso ne dozvoljava da se ogranicim samo na jedan browser.. tako da koristim sve uporedo i svaki ima svojih prednosti..
najveca mana firefox-a je sto vremenom "akumulira" sve sto pregledas u njemu, tako da se u neka doba (ovo je lako provjeriti pregledom aktivnih procesa) pravo udeblja.. kako ja rijetko gasim racunar (barem ovaj na poslu), firefox je u stanju zauzeti i preko 300MB RAM-a, a to je ipak za jedan obicni browser malo prevelika cijena.. s druge strane add-ons kojih ima hikmet za firefox su vise nego prakticne stvari i ovo cini firefox pravo primamljivi za sve koji se bave web programiranjem..
IE ima svojih musica ali po pitanju zauzimanja radne memorije je jos uvijek svjetlosnu godinu ispred firefox-a, valjda zato sto je cvrsto ukorijenjen u same windoze, pa mu ne treba puno ekstra..
a meni poso ne dozvoljava da se ogranicim samo na jedan browser.. tako da koristim sve uporedo i svaki ima svojih prednosti..
najveca mana firefox-a je sto vremenom "akumulira" sve sto pregledas u njemu, tako da se u neka doba (ovo je lako provjeriti pregledom aktivnih procesa) pravo udeblja.. kako ja rijetko gasim racunar (barem ovaj na poslu), firefox je u stanju zauzeti i preko 300MB RAM-a, a to je ipak za jedan obicni browser malo prevelika cijena.. s druge strane add-ons kojih ima hikmet za firefox su vise nego prakticne stvari i ovo cini firefox pravo primamljivi za sve koji se bave web programiranjem..
IE ima svojih musica ali po pitanju zauzimanja radne memorije je jos uvijek svjetlosnu godinu ispred firefox-a, valjda zato sto je cvrsto ukorijenjen u same windoze, pa mu ne treba puno ekstra..