Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pise mi prijateljica: Kad sam kod Bajrama, podjeljen bajramluk u Union banci i to svima po 200 KM ali ne znam koliko rukovodstvu.
Pa sta je ovo? Reisova dzamarhija? Bosnjacki serijat?
Ili nam valja cekati 7 januar pa da vidimo koliko ce Dodik da isplati i kome?
Ja lijepe li sekularne i demokratske drzave
marijindvorac wrote:Pise mi prijateljica: Kad sam kod Bajrama, podjeljen bajramluk u Union banci i to svima po 200 KM ali ne znam koliko rukovodstvu.
u duhu bosanskog islama... kamatari isplacuju bajramluk... a za bajram pichi ceca...
marijindvorac wrote:Pise mi prijateljica: Kad sam kod Bajrama, podjeljen bajramluk u Union banci i to svima po 200 KM ali ne znam koliko rukovodstvu.
U kojim se ono dzamahirijama dijeli tzv. bozicna 13. plata.
Ili ono novcani stimulans 23-24.XII...
A tek Weihnachtgeld (bozicni novac), ah te kafirske dzamahirije.
Al' novac za Bajram smeta, sto smo nesto sirokih pogleda - masala.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:U kojim se ono dzamahirijama dijeli tzv. bozicna 13. plata.
Ili ono novcani stimulans 23-24.XII...
A tek Weihnachtgeld (bozicni novac), ah te kafirske dzamahirije.
Al' novac za Bajram smeta, sto smo nesto sirokih pogleda - masala.
Ma kome novac smeta. Meni bome ne.
Nego kontam posto u Amazoniji jos ima ljudozdera, sto da se ne poredimo s njima.Sta velis na to?
Ja samo onako kontam: kako to banka da isplati bas za Bajram. Pogodilo se? Kraj fiskalne? Nasli zatureno nekih para? Rukovodstvo slavi bajram pa hajde nek je svima lijepo?