fax. političke nauke? POMOĆ

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
ivi

#1 fax. političke nauke? POMOĆ

Post by ivi »

... ima li taj fax. svoju web stranicu ... cimi mi se jako neorganiziran, a tek kad nazoveš skontaš da je i osoblje jako neljubazno? ...

8)
Ivy

Post by Ivy »

ivi

Post by ivi »

... vidi stvarno radi ... jaooooo hvala nikenjakinjo ...

baj

8)
morti

Post by morti »

Ma stoka!

Tek im nekidan pročepila stranica...

:x
Ivy

Post by Ivy »

ivi wrote:... vidi stvarno radi ... jaooooo hvala nikenjakinjo ...

baj

8)
nista, nista long tajm no si :D moram ti ja iz dijaspore dohaberit koji je link hahahahaha :D ja im predemta na politickim naukama, kuku lele :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

ivi wrote:... vidi stvarno radi ... jaooooo hvala nikenjakinjo ...

baj

8)
eto sad sve imas...pa knjigu u sake...nemoj kasnije kukanja profesor neljubazan, pijan, ovalo onako....
Lace

Post by Lace »

jao...ne znadoh...kakav sam ja student FPN..znala sam samo za onu staru...koja ne radi :-?

hvala ivy :D
Lara-sa

#8 fax. političke nauke? POMOĆ

Post by Lara-sa »

Ma eto, ima stranica, ali su na njoj stari podaci pa i nije od neke pomoci...
Najbolje je ako ima kakvih pitanja direktno pitati nekog nego traziti na stranici :D :D
ivi

#9 Re: fax. političke nauke? POMOĆ

Post by ivi »

Lara-sa wrote:Ma eto, ima stranica, ali su na njoj stari podaci pa i nije od neke pomoci...
Najbolje je ako ima kakvih pitanja direktno pitati nekog nego traziti na stranici :D :D
pitati nekog pametno zboris al nije bas sprovodivo u praksu ... kad god nazovem dodjem u situaciju da tetu posaljem u .... ... al nisam jos ... skontala sam da je ovo jedan pravi komunisticki fax. tugo moja jadni njigovi sutudenti (studentska radi od 11:00 do 13:00 pravo komunisticko vrijeme) ... ... ljepa moja ekonomijica ...

8)
Lara-sa

#10 fax. političke nauke? POMOĆ

Post by Lara-sa »

Ma nisam ni mislila da pitas nekog od nadleznih iz studentske, prvo sto naucis na tom fakultetu jeste koliko je bitno da funkcionise mahalska-studentska informativna mreza :D :D :D
NIKAD, ako bas ne moras, ne pitati profesore ili nekog iz studentske, nazalost, jer ce ti se vjerovatno desiti da te napadne iz bogznakojeg razloga...dobra ti je stranica www.buntperom.ba, postavis pitanje i odgovore ti studenti koji znaju. Mnogo profesionalnija stranica od fakultetske sluzbene i korisnija....
Post Reply