fax. političke nauke? POMOĆ
Moderator: Chloe
-
ivi
#1 fax. političke nauke? POMOĆ
... ima li taj fax. svoju web stranicu ... cimi mi se jako neorganiziran, a tek kad nazoveš skontaš da je i osoblje jako neljubazno? ...

- Ivy
- Salko sto je u vodu skako
eto sad sve imas...pa knjigu u sake...nemoj kasnije kukanja profesor neljubazan, pijan, ovalo onako....ivi wrote:... vidi stvarno radi ... jaooooo hvala nikenjakinjo ...
baj
- Lara-sa
#8 fax. političke nauke? POMOĆ
Ma eto, ima stranica, ali su na njoj stari podaci pa i nije od neke pomoci...
Najbolje je ako ima kakvih pitanja direktno pitati nekog nego traziti na stranici

Najbolje je ako ima kakvih pitanja direktno pitati nekog nego traziti na stranici
-
ivi
#9 Re: fax. političke nauke? POMOĆ
pitati nekog pametno zboris al nije bas sprovodivo u praksu ... kad god nazovem dodjem u situaciju da tetu posaljem u .... ... al nisam jos ... skontala sam da je ovo jedan pravi komunisticki fax. tugo moja jadni njigovi sutudenti (studentska radi od 11:00 do 13:00 pravo komunisticko vrijeme) ... ... ljepa moja ekonomijica ...Lara-sa wrote:Ma eto, ima stranica, ali su na njoj stari podaci pa i nije od neke pomoci...
Najbolje je ako ima kakvih pitanja direktno pitati nekog nego traziti na stranici![]()
- Lara-sa
#10 fax. političke nauke? POMOĆ
Ma nisam ni mislila da pitas nekog od nadleznih iz studentske, prvo sto naucis na tom fakultetu jeste koliko je bitno da funkcionise mahalska-studentska informativna mreza
NIKAD, ako bas ne moras, ne pitati profesore ili nekog iz studentske, nazalost, jer ce ti se vjerovatno desiti da te napadne iz bogznakojeg razloga...dobra ti je stranica www.buntperom.ba, postavis pitanje i odgovore ti studenti koji znaju. Mnogo profesionalnija stranica od fakultetske sluzbene i korisnija....
NIKAD, ako bas ne moras, ne pitati profesore ili nekog iz studentske, nazalost, jer ce ti se vjerovatno desiti da te napadne iz bogznakojeg razloga...dobra ti je stranica www.buntperom.ba, postavis pitanje i odgovore ti studenti koji znaju. Mnogo profesionalnija stranica od fakultetske sluzbene i korisnija....