Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko je gledao The Daily Show mozda ce se sjetiti opake budale koja gostuje, naochale, spicast i loood ko struja evo par clipova ja cu staviti dva, a vi poslije malo istrazhujte youtube.
P.S. u toku je upload "Whitehouse corespondents dinner", prezident uprilichi jednom godisnje vecheru za dopisnike iz bijele kuce i neke novinare i ove godine su uchinili greshku i pozvali Colberta te mu dali da govori, ja sam oplako od smijeha sta im je svima rekao u lice i ponajvishe nachin na koji je to srochio, vrijedno pogledati
Samo ne kontam kako su u Bijeloj kući mogli biti tako ne obavješteni i pozvati nekoga kao što je Stephen Colbert na onu večeru. should have known better.
Nisam vidio da je neko ovako javno ponizio Busha od kada ga je M. Moore načepio na dodjeli Oskara. Još ga i imitira...
Colbe repo je moj favorite show. Moj DVR je podesen da ga obavezno snima.
Jel iko gledao prosle ili predprosle sedmice kad je doveo onog glumca Iranca pa ga pregledao detektorom za metal? A ja provale od covjeka sto ismija racial profiling na aerodromoma.
colbert je odličan!!!
ali mi je ipak bolji jon stewart!!!!!!!!!!! da ga nema, trebalo bi ga izmisliti!
a kad je, zapravo, daily show?
prije sam ga pratila na cnn-u oko 1h svako veče, ali sad ga nema...ili sam se zajebala!
Galadriela wrote:colbert je odličan!!!
ali mi je ipak bolji jon stewart!!!!!!!!!!! da ga nema, trebalo bi ga izmisliti!
prije sam ga pratila na cnn-u oko 1h svako veče, ali sad ga nema...ili sam se zajebala!
Eki na CNN-u
Po naski je na comedy central u 11 pm a colbert je odmah iza u pola 12 . Reprize su sljedeci dan oko 8. To danas zna bolje.....ona ko i svi penzioneri ide ranije u krevet :D:D
Eki na CNN-u
Po naski je na comedy central u 11 pm a colbert je odmah iza u pola 12 . Reprize su sljedeci dan oko 8. To danas zna bolje.....ona ko i svi penzioneri ide ranije u krevet :D:D
nemrem ja docekat 8, ja vec u 7 sam u krevecu
PS u evropi ide jon na international CNN, jednom sedmicno koliko sam ja upratila... kao neki digest sedmicni...
Eki na CNN-u
nemrem ja docekat 8, ja vec u 7 sam u krevecu
PS u evropi ide jon na international CNN, jednom sedmicno koliko sam ja upratila... kao neki digest sedmicni...
zato sam i pitala u koliko je!
i ja ga pratim samo subotom