U ludjackoj kosulji!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

:lol:
Dezze

Post by Dezze »

Sta ovim topicom zelis konkretno da kazes? :?
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Sta jos treba da se desi da Lagumdzija konacno prizna da je on najveci problem SDP-a ?!

Vidite li kako je Haris "povukao" svoju stranku.
A kako bi tek Zeljko Komsic ¨"povukao" SDP.

Da onaj konj ne smeta!
Drumer

Post by Drumer »

Mogu nas oni svi samo povuci jos dublje nego sto jesmo. Ako hocete promjene primjer vam je Tutto Completo. Jest da nije bas najbolji nacin ali mislim da je jedini. I jos uz boje ponijeti kakvih bejzbol palica i sl. Pa hajmo rusiti sve redom. :x
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

nesvrstan wrote:Sta jos treba da se desi da Lagumdzija konacno prizna da je on najveci problem SDP-a ?!

Da onaj konj ne smeta!
A jesi ti budalčina, to nije za priču! Bez Lagumdžije SDP bi bio tačno tamo gdje je SDU: na dva sjedišta u kantonu Sarajevo, u koaliciji sa, recimo, Seferom Halilovićem.

Najveći problem SDP-a su birači: ne jebu građansku opciju, ni kad im je pod nos metneš. Nego daj da je nacionalna priča, pa makar iz usta protruhle komunjare Nijaza Durakovića.
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

Bravo!!!

A ja kazem da je BMW bolji od "Stojadina"

:-) :lol:
Jimmy_The_Saint

Ja sam naš'o sebi slijedeći korak u karijeri. Prijaviću se u SDS da budu i oni multietnička stranka.... Ima da me paze k'o Desnicu Radivojevića.
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Jimmy_The_Saint wrote: A jesi ti budalčina, to nije za priču! Bez Lagumdžije SDP bi bio tačno tamo gdje je SDU - apsolutno pogrešno.

Najveći problem SDP-a su birači !!!!!!!!!
E, a ti si pravo pametan!

Hajmo promjeniti birače.
dzanum

Post by dzanum »

ma bravo Jimmy!

nesvrstan - pa, nije, bolan, sdp stranka jednog lica, omrazenog zl -hebo vas on
to je ozbiljna stranka, shvatite vise, oooo bosanci
i kao svi bi glasali za sdp da je zeljko vodi :lol:

nije demokratija za balkana, pa to ti je
Jimmy_The_Saint

Što da ne. Sad im treba opozicijski profil maksimalno zajeban. Al' pazi, ja imam prednost... Dva pripadnika Mlade Bosne u familiji... Znaš kako to u JABHOCT kad pustiš ima da od(j)ekne....
Jimmy_The_Saint

nesvrstan wrote:
Jimmy_The_Saint wrote: A jesi ti budalčina, to nije za priču! Bez Lagumdžije SDP bi bio tačno tamo gdje je SDU -[

Najveći problem SDP-a su birači !!!!!!!!!
E, a ti si pravo pametan!

Hajmo promjeniti birače.
Pa magarče, upravo se o tome radi, da se PROMIJENE BIRAČI. Ja sam ove godine prvi put slomio đavolu nogu i glas'o za SDP na dva nivoa. Jer bolje je RED, SISTEM i POREDAK, pa makar i s ljevice, nego KORUPCIJA, KOMPROMISERSTVO i JAVAŠLUK, pa makar kol'ko desno.
nesvrstan

Post by nesvrstan »

dzanum wrote:ma bravo Jimmy!

Vidis kako si kontradiktoran - SDP je ozbiljna stranka n(nije stranka jednog lica) samo nisu oni za Balkana !!!!!!!!

Sta mislis koliko bi glasova SZBIH dobila da Silajdzic, prvo nije malo odmorio, a onda se vratio na "bijelom konju".

SDP zato ima bijelog konja koji nidze ne mrda !
dzanum

Post by dzanum »

rjesenje je slijedece:

kirba izetbegovic na celo sdp-a
mislim da bi povukao stranku pravo :-)
Jimmy_The_Saint

dzanum wrote:rjesenje je slijedece:

kirba izetbegovic na celo sdp-a
mislim da bi povukao stranku pravo :-)
Pa i Alija rahmetli je bio "socijaldemokrat u srcu", ili kako je ono rek'o... Onomadne, kad je gled'o Zlaji jel' osunećen...
vatana

Post by vatana »

Zlaja ko Zlaja nije los, samo sto je navikan od strane Ahvaza, SDA i Kabadahija i tu mu je imidz srozan, da kazem zauvijek i najbolje za SDP bi bilo da se on povuce ili stavi na neku nizu poziciju (mozda tamo na slijedecim izborima)

Komsic je fantastican covjek, pravi prototip kako BiH i treba da izgleda i mislim da bi pod njegovim vodstvom SDP pomeo na slijedecim izborima (bar sto se federacije tice, ovi iz RS-a su previse zaguljeni)
dzanum

Post by dzanum »

nesvrstan wrote:

Vidis kako si kontradiktoran - SDP je ozbiljna stranka n(nije stranka jednog lica) samo nisu oni za Balkana !!!!!!!!

Sta mislis koliko bi glasova SZBIH dobila da Silajdzic, prvo nije malo odmorio, a onda se vratio na "bijelom konju".

eto vidis da nije demokratija za balkana
ono meni prica o bijelom konju!!!

kakav bijeli te spopao, brdski bosanski konj je u pitanju, a ima i medjeda
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Jimmy_The_Saint wrote:
nesvrstan wrote:Sta jos treba da se desi da Lagumdzija konacno prizna da je on najveci problem SDP-a ?!

Da onaj konj ne smeta!
A jesi ti budalčina, to nije za priču! Bez Lagumdžije SDP bi bio tačno tamo gdje je SDU: na dva sjedišta u kantonu Sarajevo, u koaliciji sa, recimo, Seferom Halilovićem.

Najveći problem SDP-a su birači: ne jebu građansku opciju, ni kad im je pod nos metneš. Nego daj da je nacionalna priča, pa makar iz usta protruhle komunjare Nijaza Durakovića.
Slazem se... Kad pomislim koliko glasova su dobili nacionalisti i kad skontam da te glasace (da ne kazem "ljude) gledam svaki dan na ulicama... Povraca mi se... Da mi je nekako kad idem na more da preletim cijelu BiH od Husina do Doljana, samo da ne gledam tu gamad...
Jimmy_The_Saint

nesvrstan wrote:

Joj koji si ti vic. Za Balkana nije DEMOKRATIJA, fino ti piše. Da se Silajdžić nije "prvo malo odmorio", S BiH je mogla uzet' još duplo više glasova. A SDP ima svašta, a evo vidim i "socijaldemokrate" koji kenjaju na svog precjednika stranke a plješću Dr. Haretu...

Odmori se i ti malo, Bodrum, Turska, ima se, može se...
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Jimmy_The_Saint wrote:...Pa magarče, upravo se o tome radi, da se PROMIJENE BIRAČI. Ja sam ove godine prvi put slomio đavolu nogu i glas'o za SDP na dva nivoa. Jer bolje je RED, SISTEM i POREDAK, pa makar i s ljevice, nego KORUPCIJA, KOMPROMISERSTVO i JAVAŠLUK, pa makar kol'ko desno.
Necu ja tebe nazvati kako si ti mene, vec cu ti samo reci kratko:

Mi imamo narod koji imamo i mozemo crknuti, ali ga ne mozemo promjeniti. Ali pridobijati taj i takav narod za PRAVE politicke opcije je jedan zajeban, ali ne i nerjesiv problem.

KAKO - e pa to je posao za eksperte. Dodik koristi usluge eksperata (marketinske, politicke, pa vjerovatno i psihologe) i zato pobjedjuje.

A Lagumdjija je, naravno, najpametniji i njemu ne trebaju eksperti ovakve vrste.
Jimmy_The_Saint

vatana wrote:Zlaja ko Zlaja nije los, samo sto je navikan od strane Ahvaza, SDA i Kabadahija i tu mu je imidz srozan, da kazem zauvijek i najbolje za SDP bi bilo da se on povuce ili stavi na neku nizu poziciju (mozda tamo na slijedecim izborima)

Komsic je fantastican covjek, pravi prototip kako BiH i treba da izgleda i mislim da bi pod njegovim vodstvom SDP pomeo na slijedecim izborima (bar sto se federacije tice, ovi iz RS-a su previse zaguljeni)
Ima tu i alternativno rješenje. AVAZ je imperija zla: stotine hiljada bhe. duša zatočeno u kristalnu kulu jednog surovog crnogorskog hajduka. E, kad TO pukne, pa kad se raspe staklo do Rožaja, onda možda neko i progleda.

A rade ljudi na tome, od Hilma Pivare do Munje Udbaša....
Jimmy_The_Saint

nesvrstan wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:...Pa magarče, upravo se o tome radi, da se PROMIJENE BIRAČI. Ja sam ove godine prvi put slomio đavolu nogu i glas'o za SDP na dva nivoa. Jer bolje je RED, SISTEM i POREDAK, pa makar i s ljevice, nego KORUPCIJA, KOMPROMISERSTVO i JAVAŠLUK, pa makar kol'ko desno.
Necu ja tebe nazvati kako si ti mene, vec cu ti samo reci kratko:

Mi imamo narod koji imamo i mozemo crknuti, ali ga ne mozemo promjeniti. Ali pridobijati taj i takav narod za PRAVE politicke opcije je jedan zajeban, ali ne i nerjesiv problem.

KAKO - e pa to je posao za eksperte. Dodik koristi usluge eksperata (marketinske, politicke, pa vjerovatno i psihologe) i zato pobjedjuje.

A Lagumdjija je, naravno, najpametniji i njemu ne trebaju eksperti ovakve vrste.
Eto ti Dodika i eksperata pa ih vodi kući. I ja sam magarac, čim pričam s tobom na sabahu a ni kahvu nisam popio. A Lagumdžija se, jebiga, uzda u domaće resurse, svoj narod i svoju stranku... Taktički ga je još jednom poduv'o na izborima, ali strateški će tako isplivati kad-tad. A Mile Dodik... Što bi rek'o jedan moj komšija Fočak, "To ba nije političar, to je švercer".
shin

Post by shin »

Tito je 6 drzava spojio, ovi danas ne mogu malo vecu mahalu da izbore pod svoje. Pa vidite jel do naroda (ili stoke kako je nekima draze) il politicara.
ralerhepen

Post by ralerhepen »

Eh pa narod je stoka priglupa. jer cim mu das mogucnost izbora on, onakav nepismen kakav i jeste, umisli sebi da zna sta mu je najbolje, a u biti nema blage veze (jer je glup i nepismen).
Stoga za nas i nije demokratija, nego neko kao Tito da kaze tako je i tacka, pa se ti jebi.
Last edited by ralerhepen on 03/10/2006 11:01, edited 2 times in total.
Jimmy_The_Saint

shin wrote:Tito je 6 drzava spojio, ovi danas ne mogu malo vecu mahalu da izbore pod svoje. Pa vidite jel do naroda (ili stoke kako je nekima draze) il politicara.
Bog je na strani onog ko ima više bajoneta, a Tita je podržav'o i Istok i Zapad... Ne valja ti poređenje, nimalo.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Da onaj konj ne smeta!
Ako ima musterija za povlacenje evo nudim materijal, a on nek' da ruke... :D
Post Reply