A gdje je Zeljko Komsic !!!
- Altsa
#1 A gdje je Zeljko Komsic !!!
evo sada listam ove šufterske novine d. avaz i ima prilog o kandidatima za predsjednistvo bih. uzmem da pregledam novine i obrni ih okreni ih nigdje nema Zeljka Komsica samo ubaceni nacionalisti iz sva tri naroda.
- Drvosjeca iz Dejcica
#4 Re: A gdje je Zeljko Komsic !!!
To mu i zamjeraju sto nije nacionalista pa kao nije legitiman predstavnik, zato ga i nema.Altsa wrote:evo sada listam ove šufterske novine d. avaz i ima prilog o kandidatima za predsjednistvo bih. uzmem da pregledam novine i obrni ih okreni ih nigdje nema Zeljka Komsica samo ubaceni nacionalisti iz sva tri naroda.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5 Re: A gdje je Zeljko Komsic !!!
To mu i zamjeraju sto nije nacionalista pa kao nije legitiman predstavnik, zato ga i nema.Altsa wrote:evo sada listam ove šufterske novine d. avaz i ima prilog o kandidatima za predsjednistvo bih. uzmem da pregledam novine i obrni ih okreni ih nigdje nema Zeljka Komsica samo ubaceni nacionalisti iz sva tri naroda.
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: A gdje je Zeljko Komsic !!!
-
PITARKA_SA
da,nigdje Komsica i na tri strane,hej TRI STRANE ,samo pljuvaju po Lagumdziji,nemaju pametnijeg posla,covjek ih je uzeo na sudu al dzaba stoka nema granice,eto ko je vidio danasnji avaz sve mu je jasno.
selo moje moja razonoda..oPsa...
ps:da sandzaklijama svijetle oci Sarajevo bi bilo las vegas

selo moje moja razonoda..oPsa...
ps:da sandzaklijama svijetle oci Sarajevo bi bilo las vegas
-
Teufik iz Los Angelesa
nisam ja pravio novinu
oni valjda misle 
- kobe_sa
Stvarno ne vidim zasto glasati za Zeljka.
Naravno da bi neki voljeli (sarajlije vecinom) Zeljka od recimo namo onih iz Listice ili Drinovaca ALI
R. Hrvatska nije da Zeljko bude clan (bilo je dosta emisija ko gleda HRT zna o cemu pricam) , velika je kampanja protiv njega jer ce dobiti dosta bosnjackih glasova pa kao niej legitiman prestavnik hrvatskog naroda , stose ja i slazem , sto bi bosnjaci birali hrvatima njihog prestavnika , nije posteno
A izjavio je Komsic na HRT-u da ce svoj mandat ako pobjedi dati na parlament hrvatskim zastipnicima (hdz , hsp ,hdz1900..) tako da
Zeljko Komsic SIGURNO NECE biti clan predsjenistva , cak i ako pobjedi , veliki je uticaj hrvatske ,a i hdz-ovci mu nece potvrdit mandat
DZABA CE TE DATI SVOJ GLAS , bacate ga u vjetar , znamo svi da Zeljko koliko ga god postovao , ipak mi je bio saborac i ginuo kao ja na Igmanu NEMOZE bit u ovakvoj usranoj drzavi.
Bolje svoj glas pokloniti nekome ko ce stvoriti situaciju , da sutra na nekim drugim izborima Zeljko Komsic moze bit cak i predsjenik BiH
a taj neko sigurno niej Tihic , ostalo zakljucite
Naravno da bi neki voljeli (sarajlije vecinom) Zeljka od recimo namo onih iz Listice ili Drinovaca ALI
R. Hrvatska nije da Zeljko bude clan (bilo je dosta emisija ko gleda HRT zna o cemu pricam) , velika je kampanja protiv njega jer ce dobiti dosta bosnjackih glasova pa kao niej legitiman prestavnik hrvatskog naroda , stose ja i slazem , sto bi bosnjaci birali hrvatima njihog prestavnika , nije posteno
A izjavio je Komsic na HRT-u da ce svoj mandat ako pobjedi dati na parlament hrvatskim zastipnicima (hdz , hsp ,hdz1900..) tako da
Zeljko Komsic SIGURNO NECE biti clan predsjenistva , cak i ako pobjedi , veliki je uticaj hrvatske ,a i hdz-ovci mu nece potvrdit mandat
DZABA CE TE DATI SVOJ GLAS , bacate ga u vjetar , znamo svi da Zeljko koliko ga god postovao , ipak mi je bio saborac i ginuo kao ja na Igmanu NEMOZE bit u ovakvoj usranoj drzavi.
Bolje svoj glas pokloniti nekome ko ce stvoriti situaciju , da sutra na nekim drugim izborima Zeljko Komsic moze bit cak i predsjenik BiH
a taj neko sigurno niej Tihic , ostalo zakljucite
- Jimmy_The_Saint
Kobe jarabi, pa kud baš za Hareta... Meni je to nekako šuhveli lik...
Pravo da ti kažem rađe bi se kandidir'o nego glas'o.
-
dashing
zeljkin izbor u predsjednistvo mogao bi biti fatalni udarac bosni. u vrijeme kada traktorista iz laktasa radi svoje - jos nam samo treba da hrvati kazu da je svemu doslo vrijeme da se razidjemo. otkud nama pravo da biramo hrvatskog clana predsjednistva? pustimo ljude. kada budemo imali gradjansku drzavu - e onda svi na izborni megdan - zaista bih voljela vidjeti sdp vozda da se konacno i on oproba. svi znamo kako bi prosao.
sto se tice komsica - super momak, ali nije u redu. pa sjetimo se kako su se albanci osjecali kad je srpski vozd stavio onog sejdu bajramija u predsjednistvo ispred kosova. bosnjaci - budite iznad ovoga ovakve drske i licemjerne podvale SDP-a.
Za BIH!
sto se tice komsica - super momak, ali nije u redu. pa sjetimo se kako su se albanci osjecali kad je srpski vozd stavio onog sejdu bajramija u predsjednistvo ispred kosova. bosnjaci - budite iznad ovoga ovakve drske i licemjerne podvale SDP-a.
Za BIH!
- Meshtar
A znači ok je samo ako povremeno bošnjaci biraju hrvatskog člana predsjedništva?? Hajde malo provjeri ko je izabrao Ivu Miru Jovića. Većina bošnjačkih glasova, tako da su te priča za malu djecu. Željko Komšić je hrvat, to što nije podoban nacionalistima je druga stvar.
-
PITARKA_SA
Zeljko Komsic je hrvat???
e..sad si me pokolebo ne smijem ja glasati za njega..hvala ti na tome

e..sad si me pokolebo ne smijem ja glasati za njega..hvala ti na tome
-
dashing
i ja sam zato da zeljko sjedi u predsjednistvu, ali samo ako ce ga veci broj hrvata (ne mora biti ni vecina) izabrati. medjutim svi znamo da nece biti ni jedna opcina sa vecinskim hrvatskim stanovnistvom (bilo hercegovina, sredisnja bosna ili posavina) gdje ce zeljko dobiti vise od 10%. mislim da je krajnje neprincipijelno da se ovo radi - ovo je cista podvala sa dva lagumdzijina cilja:Meshtar wrote:A znači ok je samo ako povremeno bošnjaci biraju hrvatskog člana predsjedništva?? Hajde malo provjeri ko je izabrao Ivu Miru Jovića. Većina bošnjačkih glasova, tako da su te priča za malu djecu. Željko Komšić je hrvat, to što nije podoban nacionalistima je druga stvar.
1. da se osveti ljubicevim (hdz1990) za protivljenje amandmanima
2. da pomogne tihom u borbi protiv silajdzica.
jasno ko dan.
- kobe_sa
Jah , a sta je alternativa MirnesJimmy_The_Saint wrote:Kobe jarabi, pa kud baš za Hareta... Meni je to nekako šuhveli lik...
ili mozda Tihic
a opet ti kazem Zeljko je ZRTVA dogovora narcisa Zlatka (sto se picka nije sam kandidirai) i SDA , da dobar dio "urbanih" glasova ode zlatnom ljiljanu super momku Zeljki ali
opet ponavljam ko papagaj ima crno na bijelo izjava za HRT , Zeljko kaze da ce hrvratskim zastupnicima dat svoj mandat na povjerenje , i naravno da ga nece dobit od hdz hsp,...
znaci glasas za Zeljka glasas za Tihica = SDA , pa dokad vise narode slijepi
Haris ako nista nepljuje svoje protuvkandidate , najkulturniji je i najobrazovaniji od svih politicara u BiH
Kakav god da je necu se stid da on predstavlja BiH
a veoma sam se stidio Tihica , Paravca i Jovica , dok recimo Mirnes jest simpatican ali fali mu skole , sam kaze da je jos student
-
Dont Let
kobe_sa wrote:....velika je kampanja protiv njega jer ce dobiti dosta bosnjackih glasova pa kao niej legitiman prestavnik hrvatskog naroda , stose ja i slazem , sto bi bosnjaci birali hrvatima njihog prestavnika , nije posteno![]()
Tu priču možete mačku o rep...dashing wrote:. otkud nama pravo da biramo hrvatskog clana predsjednistva? pustimo ljude.
Kretenski dio je inace sto kad glasamo za predsjednika biramo predsjednika samo za ... 6 mjeseci? I kad već biram predsjednika za 6 mjeseci, a pri tome o onih 6 mjeseci (za Srpskog člana predsjedništva) nemam nikakvog udjela, mogu birati koga ja hocu! Da li je on Hrvat ili Bošnjak, to je najmanje važno MENI! On je u tom nekom periodu predsjednik ili potencijalni predsjedik MOJE države, a ne RH-a ili nešto drugo.
Uostalom, ko ste vi ili bilo ko da govori ko je pravi Bošnjak, Hrvat ili Srbin???
JA sam za četvrtog člana predsjedništva - MOG člana! A sad mi vi recite da nisam prava Bošnjakinja ili Hrvatica...ili već...