Sid Meiers Pirates - Problem
Moderator: Benq
- karanana
#1 Sid Meiers Pirates - Problem
Ljudi kupio sam igru na Siranu, instaliram ja nju i kad krenem da igram i kliknem na play stigne mi poruka nesto kao "please insert original CD". Ima li lijeka ovome ili sam poselamio svojih 10 KM? Hoce li mi vratiti lovu ako odem tamo, a kupio sam je prije 7 dana?
-
Arslan_
Probaj je crackovati
na CD-u ili DVD-u(zavisno na cemu se nalazi igrica) postoji folder koji nosi naziv CRACK.
U njemu se nalazi jedan ili vise file-ova.Eh sad kad to nadjes kopiraj sve filove, zatim nadji folder od igrice i onda sve to fino PASTE.
Nakon ovoga trebalo bi da fercera.
Usput moj ti je prijedlog da nekupujes igrice na Siranu posto su najskuplje u gradu.Otidji do pijace kod Merkatora, tamo su ti igrice na DVD-u 5KM.
na CD-u ili DVD-u(zavisno na cemu se nalazi igrica) postoji folder koji nosi naziv CRACK.
U njemu se nalazi jedan ili vise file-ova.Eh sad kad to nadjes kopiraj sve filove, zatim nadji folder od igrice i onda sve to fino PASTE.
Usput moj ti je prijedlog da nekupujes igrice na Siranu posto su najskuplje u gradu.Otidji do pijace kod Merkatora, tamo su ti igrice na DVD-u 5KM.
- karanana
hvala, probacu i pogledacu jeli to - toArslan_ wrote:Probaj je crackovati![]()
-
shin
Otvori CD/DVD na cemu je vec igra, pregledaj sve foldere kad vidi folder Crack, DEV. DEVIANCE, RAZOR (najvjerovatnije je crack) otvori kopiraj sadrzaj iz njega i idi u folder gdje je instalirana igra.
c:>program files ...... nadjes folder od igre> otvoris i nadjes ikonicu kao na desktopu, slobodno ''paste'' sadrzaja.
Kad ti napise ''do you want to overwrite these files'' onda znaj da si na dobrom putu samo klikni YEs i to je to
c:>program files ...... nadjes folder od igre> otvoris i nadjes ikonicu kao na desktopu, slobodno ''paste'' sadrzaja.
Kad ti napise ''do you want to overwrite these files'' onda znaj da si na dobrom putu samo klikni YEs i to je to
- karanana
Hvala na pomoci.shin wrote:Otvori CD/DVD na cemu je vec igra, pregledaj sve foldere kad vidi folder Crack, DEV. DEVIANCE, RAZOR (najvjerovatnije je crack) otvori kopiraj sadrzaj iz njega i idi u folder gdje je instalirana igra.