Kaspersky Anti-Virus Personal

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
TheGodfather001

#1 Kaspersky Anti-Virus Personal

Post by TheGodfather001 »

Plsss,ako ima neko rjesenje,pojavilo mi se da je istekla "licenca" i sada ne mogu da update-ujem niti da skeniram kompjuter...Zna li iko sta da uradim??Osim naravno da im platim 79,98$?? :-D Hvala unaprijed!
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

instaliraj nod32 8-)
underground

#3 Re: Kaspersky Anti-Virus Personal

Post by underground »

TheGodfather001 wrote:Plsss,ako ima neko rjesenje,pojavilo mi se da je istekla "licenca" i sada ne mogu da update-ujem niti da skeniram kompjuter...Zna li iko sta da uradim??Osim naravno da im platim 79,98$?? :-D Hvala unaprijed!
http://www.verzend.be/v/1697574/Kaspers ... 6_.7z.html
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

avast! 4 Home Edition is a full-featured antivirus package designed exclusively for home users and non-commercial use. Both of these conditions should be met! Our company offers the Home Edition free of charge, since, in our
opinion, it is possible to avoid global virus spreading by efficient prevention; however, many users are not able to or do not want to pay for antivirus software. This page will show you the most important features of this program.

Institutions (even non-commercial ones) are not allowed to use avast! Home Edition. However, ALWIL Software provides the full line of avast! antivirus products at special discount prices for non-profit, charity, educational and government institutions. Please see our price lists for details.

http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Teufik iz Los Angelesa

he sto ocete covjeku smeca natovarit :D

nema ga ko nod :D

eset. com
Šandor

Post by Šandor »

Ja sam čuo da Kaspersky ne valja.
Teufik iz Los Angelesa wrote:instaliraj nod32 8-)
A čuo sa i da je nod32 problematičan. :roll:

Koristio sam free-av a sada koristim Avast. :-)
Teufik iz Los Angelesa

ko ti je rekao da je nod problematican dobro te je slagao :D

al jedno znam - norton antivirus je najvece smece :roll:
Šandor

Post by Šandor »

Norton je totalna katastrofa! :D

A nod32....čuo sam da pravi problem kad hoćeš da vršiš update. Doduše, nikad nisam probao.

Ali probao sam Spyware Doctor i čuo sam da nod32 ima sličan problem. Kad sa Doctorom pokušaš update upucaju ti serial...skontaju da si ih zajebo... :D:D:D...tako svaki put ga moram reinstall...update...pa tek onda kucam serial...da ne bi skontali....ne prođe ni minutu nakon što kliknem update i gotovo...moram novi serial uzet... :D

Isto radi i powerdvd player. Osim s verzijom za koju ne treba serial.
Teufik iz Los Angelesa

:shock: ma kakav serial?

NOD32 automatski vrsi update 1-2 puta dnevno, i sve sto ti vidis je stripoliki mali popup koji ti kaze da je izvrsen update.

a trebao bi ga reinstalirat jednom mjesecno, mada je jako lako naci i crack za to :) trosi minimalno sistemskih resursa, maltene ga ne vidis, osim kad dodjes na kakvu zarazenu stranicu, kad podje vristat :D
hool

Post by hool »

Teufik iz Los Angelesa wrote::shock: ma kakav serial?

NOD32 automatski vrsi update 1-2 puta dnevno, i sve sto ti vidis je stripoliki mali popup koji ti kaze da je izvrsen update.

a trebao bi ga reinstalirat jednom mjesecno, mada je jako lako naci i crack za to :) trosi minimalno sistemskih resursa, maltene ga ne vidis, osim kad dodjes na kakvu zarazenu stranicu, kad podje vristat :D
Zato je KASPERSKY puno,puno,puno sigurniji 8-)
hool

Post by hool »

Ovdje imas KASPERSKOG i SASO MANGE :D
http://uploter.net/archive.php?page=1
Šandor

Post by Šandor »

Teufik iz Los Angelesa wrote::shock: ma kakav serial?

Ok, kažem nisam probao. Al čuo sam da ima neki problem vezano za update. Za verziju koja se plaća. Al ne plaćaš nego ih varaš. Ne znam.... :roll:
hool

Post by hool »

KASPERSKY je definitivno, jedan od najboljih antivirusnih programa, NOD32 je mala maca :D
Doduse KASPERSKY trosi puno resursa od koma, pa ako imas dobru i stabilnu masinu, on je najbolja preporuka
TheGodfather001

Post by TheGodfather001 »

Da vam pojednostavim,treba mi "new license key" za Kaspersky Anti Virus Personal 5.0.376.Ako iko moze pomoci,ili moram instalirati novi AV program.Hvala!
mr2

Post by mr2 »

pupa_hava

Post by pupa_hava »

Ja već godinama koristim njemački free av i nikada nisam imao nikakvih problema.Čak sam i namjerno probavao otvarati razne viruse i svaki put je odlično izblokirao sve do jednog.
U najnovijoj verziji se čak stalno sam aktuelizira,tako da jednostavno nemate brige.U svakom slučaju za preporučiti.
:)
http://www.free-av.de/down/windows/anti ... u_de_h.exe
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ma zna¹ kako je sa Bosancima, ako mo¾e dobiti

a) ne¹to d¾aba
b) ne¹to d¾aba a jo¹ usput nekog zajebati

¹ta misli¹ na koju verziju idu... :D:D:D
Skajdajver

#19 Probajte Bitdefender v10

Post by Skajdajver »

Narode, uvalili su mi se na racunar gadovi tipa trojan.agent.tf i sl. i u potpunosti mi onesposobili sve antiviruse i antispyware programe. Izmedju ostalog ukinuli su mi i windows defender i bilo kakav update XP-a sa microsoft-ove stranice. Antivirusni programi koje spominjete nisu mogli rijesiti problem, preporucujem Bitdefender koji je jedini izasao na kraj sa svom tom pogani...

Ramazanska hedija od mene - evo linka za full download sa crackom koji radi:

http://rapidshare.de/files/32915135/Bit ... r-CORE.rar
Post Reply