sta im je ba ne znaju promasit tricu
Izrael - Be i Ha
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Teufik iz Los Angelesa
#1 Izrael - Be i Ha
gledal ko ovo
-
GoschaUkuchi
#2 Re: Izrael - Be i Ha
ma cuj mikrofonije.... i raje u sali...Teufik iz Los Angelesa wrote:gledal ko ovo![]()
-
Teufik iz Los Angelesa
52 44 za nas, a trice 12-18 pucali, 
-
Teufik iz Los Angelesa
Meshtar wrote:da ne povjeruješ...prosto me strah šta će biti kad nast stane trica
-
mahalas505
-
mahalas505
Pa kad nas ovako Izrael dobije, sta cemo mi na evropskom?Bezveze...
- Meshtar
Pa Izrael nas je uvijek dobijao...realno i jesu bolja ekipa. Mi smo pravo tanki ispod obruča, nedostaje nam visine, tako da je sve funkcionisalo do trenutka kad je šut stao. Osim toga imaju sjajnog trenera. Ovaj rezultat i jeste objektivan.
-
Teufik iz Los Angelesa
nije nas izrael uvijek dobijao, dosad je bilo 2-2 
-
Lisac
ko je ikad pogledao i jednu partiju zna da se onakva trica iz orvih 20 minuta ne mozhe odrzhati chitavu partiju. u skoku nas nema nigdje (onog smrada mujezinovica ako se ikad usudi pojaviti u sarajevu) treba za jaja objesiti. ni iz zone nismo pogodili skoro pa nishta a nismo ni pokushavali pretjerano. jedini momak koji je koliko toliko imao srca uci pod kosh i neshto probati je teletovic. domercant i mrshic, odigrali sjajnu partiju u prvom djelu ali se i svojski potroshili. bajaramovic je jedan komad idiota koji nishta nije napravio u odbrani a u napadu je potroshio par kljuchnih lopti. meni nedokuchivo samo zashto je imao uopce onoliku minutazhu, ali valjda zato nisam ja trener nego neno
takodjer me je strah kako cemo igrati ostale utakmice, jer smo izmedju ostalog ovu tekmu izgubili i zbog ochiglednog nedostatka snage. pojma nemam koliko su jaki portugal i makedonija, ali ruku na srce, meni ni ovakav izrael nije izgledao previshe jak a igrali su u bugarskoj kao domachini. potencijal imamo definitivno i dalo bi se sa ovim svashta napraviti. iskreno ne mislim ni da je neno odradio pretjerano dobar posao kao trener, no ja o tome poslu zaista ne znam pa ne bih suvishe o tome prichao (ipak mu je ovo bio debi). ono shto nemamo i shto ce nam sigurno faliti je visina. a to je zajebano jer (kazhu ljudi koji znaju) utakmice dobija odbrana a mi bez ijednog jakog i dominantnog centra pod koshem jednostavno nemamo shanse. uprkos svemu treba ipak drzhati palcheve i nadati se jer nada umire poslednja (tako bar kazhe harold robins
)
- Meshtar
Lijepo rečenoLisac wrote:ko je ikad pogledao i jednu partiju zna da se onakva trica iz orvih 20 minuta ne mozhe odrzhati chitavu partiju. u skoku nas nema nigdje (onog smrada mujezinovica ako se ikad usudi pojaviti u sarajevu) treba za jaja objesiti. ni iz zone nismo pogodili skoro pa nishta a nismo ni pokushavali pretjerano. jedini momak koji je koliko toliko imao srca uci pod kosh i neshto probati je teletovic. domercant i mrshic, odigrali sjajnu partiju u prvom djelu ali se i svojski potroshili. bajaramovic je jedan komad idiota koji nishta nije napravio u odbrani a u napadu je potroshio par kljuchnih lopti. meni nedokuchivo samo zashto je imao uopce onoliku minutazhu, ali valjda zato nisam ja trener nego neno![]()
takodjer me je strah kako cemo igrati ostale utakmice, jer smo izmedju ostalog ovu tekmu izgubili i zbog ochiglednog nedostatka snage. pojma nemam koliko su jaki portugal i makedonija, ali ruku na srce, meni ni ovakav izrael nije izgledao previshe jak a igrali su u bugarskoj kao domachini. potencijal imamo definitivno i dalo bi se sa ovim svashta napraviti. iskreno ne mislim ni da je neno odradio pretjerano dobar posao kao trener, no ja o tome poslu zaista ne znam pa ne bih suvishe o tome prichao (ipak mu je ovo bio debi). ono shto nemamo i shto ce nam sigurno faliti je visina. a to je zajebano jer (kazhu ljudi koji znaju) utakmice dobija odbrana a mi bez ijednog jakog i dominantnog centra pod koshem jednostavno nemamo shanse. uprkos svemu treba ipak drzhati palcheve i nadati se jer nada umire poslednja (tako bar kazhe harold robins
![]()
![]()
)