Ti uvijek zoves prekasno. Rekao sam ti vec da; "jedino vikendom ne idem rano u krevet"...zovem te danas poslije pet
Nesto sam ti zaboravio reci
- StLouis
#1 Nesto sam ti zaboravio reci
Ne znam da li je tema vec bila, no ipak... idemo napisati sve ono sto smo danas htjeli reci nekom, a nismo uspjeli...sve i svasta dolazi u obzir... 
Ti uvijek zoves prekasno. Rekao sam ti vec da; "jedino vikendom ne idem rano u krevet"...zovem te danas poslije pet
-
mačak u čizmama
#3 Re: Nesto sam ti zaboravio reci
StLouis wrote:Ti uvijek zoves prekasno.
Ovo malo popraviRekao sam ti vec da
- River_isle
Posto ste rekli sve i svasta, evo nesto sto nisam zaboravila reci, nego presutjela:

Ma uopce mi se ne svidjas, ne zanima me ni gdje si niti sta radis, i da se javis ponovo bih isto uradila, sada bez imalo zaljenja. Alahimanet moj ti, nadji neku drugu za lijecenje kompleksa.
Last edited by River_isle on 01/09/2006 07:16, edited 1 time in total.
-
Drumer
Zato sto mi bas i nema smisla. You are who you are, bez obzira s kim i gdje. Tako ja to vidim.. Ali to je moje misljenje.zena21 wrote:why rolling eyesDrumer wrote:How sweet...zena21 wrote:I don't love you because of who you are, but because of who I am when I'm with you...
-
neupucena
Svako ima pravo na svoje misljenje. Meni savrseno ima smisla.Drumer wrote:Zato sto mi bas i nema smisla. You are who you are, bez obzira s kim i gdje. Tako ja to vidim.. Ali to je moje misljenje.zena21 wrote:why rolling eyesDrumer wrote:How sweet...
-
Drumer
Slazem se vezano za misljenje...neupucena wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje. Meni savrseno ima smisla.Drumer wrote:Zato sto mi bas i nema smisla. You are who you are, bez obzira s kim i gdje. Tako ja to vidim.. Ali to je moje misljenje.zena21 wrote: why rolling eyes
-
cesarica_
presutila: Ti mislis da si pobijedio,ali nisi,to je tvoj poraz i uzivaj u njemu i zaboravi sve,uspomene,zaboravi kako disem,zaboravi sve sto te podsjeca na nas...I ne pruzaj mi ruku prijateljstva,zar da te gledam drugim ocima,i tebe i tu drugu,pa da ne znam sta me vise boli,tvoja ruka na mom ramenu ili njene usne na tvojima...zar poslije onakve strasti da ti budem drug...??? samo idi...
-
Vozdra_123
oohhhh... ovo je bilo opasnocesarica_ wrote:presutila: Ti mislis da si pobijedio,ali nisi,to je tvoj poraz i uzivaj u njemu i zaboravi sve,uspomene,zaboravi kako disem,zaboravi sve sto te podsjeca na nas...I ne pruzaj mi ruku prijateljstva,zar da te gledam drugim ocima,i tebe i tu drugu,pa da ne znam sta me vise boli,tvoja ruka na mom ramenu ili njene usne na tvojima...zar poslije onakve strasti da ti budem drug...??? samo idi...
-
kajman
tj ta se volimo jer kad smo zajedno onda smo upravo ono sto jesmo, bez puno pretvaranja, i opet, osjecamo se ugodno, fantasticno...Drumer wrote:Slazem se vezano za misljenje...neupucena wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje. Meni savrseno ima smisla.Drumer wrote:Zato sto mi bas i nema smisla. You are who you are, bez obzira s kim i gdje. Tako ja to vidim.. Ali to je moje misljenje.