Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam na sta mislis kad kazes mogućnost selektovanja teksta mišem pri pregledu stranice ... a inace Fireworks je super za web grafiku, ne znam zasto pravis stranice u njemu
ma ja sam poprilično lijen kada je u pitanju vladanje jednim alatom u potpunosti ... osim Flasha, njega baš onako znam u dušu ...
ovo ostalo, html, css, php, javascript.. svega pomalo, onako po potrebi..
i kad moram da napravim stranicu mimo flasha eto ti belaja... vazda negdje zapnem...
kad kažem mogućnost selektovanja mislim na opciju "selectable" ... dakle da cursorom možeš selektovati tekst s web stranice ... u ovoj varijanti fireworksa program sklapa stranicu via "export in html" opcije tako što graficčki prijedlog samo optimizira, izlomi na slike, eventualno meni i to je sve .. tako mi je i tekst na stranici ustvari slika ...
postoji opcija u kojoj možeš ubaciti tzv "slice" sa html kodom ali bi to značilo da na svakoj starnici opet posebno moram editovati kod što je dodatna komplikacija ...
u medjuvremenu sam poludio i složio stranicu u tabelu (dreamweaver)...
skino sam jedan poprilično opširan video tutoial za css sa lynda.com-a
imaš li ti neki savjet vezan za tutorijale i css ... i za sve ostalo što bi mi pomoglo da upotpunim znanje i odmaknem od striktnog flasha...