Sarajevski vozači - dno dna
-
SherlockHolmes
Treba nam nova tema, "Sunroof -- dno dna" 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja imam dva...
...za vozacha i suvozacha...
al nisam iz sarajeva...znachi nisam papak...
.
-
JD
Mozda misle da ce drot pomislit da mu je to kolega jer oni imaju obicaj ostavljati sapke i stop palice u privatnim autima, pa mu nece pisati kaznu za nepropisno parkiranje hahahah.
A cuo sam od jednog havera, kaze drot ga peglao sto drzi taj prsluk u gepeku, kao mora biti na vidnom mjestu. Mislim stvarno hahaha pa ne bi ga stavio da se vidi da je za to smrtna kazna

A cuo sam od jednog havera, kaze drot ga peglao sto drzi taj prsluk u gepeku, kao mora biti na vidnom mjestu. Mislim stvarno hahaha pa ne bi ga stavio da se vidi da je za to smrtna kazna
-
Any
vjerovatno znas da prsluce mora biti u vozilu i to na dohvat rukeJD wrote:Mozda misle da ce drot pomislit da mu je to kolega jer oni imaju obicaj ostavljati sapke i stop palice u privatnim autima, pa mu nece pisati kaznu za nepropisno parkiranje hahahah.
A cuo sam od jednog havera, kaze drot ga peglao sto drzi taj prsluk u gepeku, kao mora biti na vidnom mjestu. Mislim stvarno hahaha pa ne bi ga stavio da se vidi da je za to smrtna kazna![]()
nigdje nije navedeno da mora biti na vidnom mjestu
-
Teufik iz Los Angelesa
nije, jer moras izaci iz auta da bih ga dohvatio, sto povlaci opasnost da te prolazece vozilo udari, a to jest i poenta postojanja prsluka 
-
Teufik iz Los Angelesa
ma krivo mu sto nije dovoljno zreo da vozi poslije 23

-
JD
Dobro to stoji ali opet to neko prolazece auto mora voziti slijepa osoba da ne vidi kad ti otvoris vrata, a ako ti glupan zakaci vrata zakacit ce i tebe taman imao prsluk u 450 boja... A i u tom slucaju da izadjes iz auta pa neces trckarati po cesti pa da te mora prolazece auto primjetiti...Teufik iz Los Angelesa wrote:nije, jer moras izaci iz auta da bih ga dohvatio, sto povlaci opasnost da te prolazece vozilo udari, a to jest i poenta postojanja prsluka
Jedino cega sam ja protivnik je zakon koji ne vrijedi za sve. Kad se budu prema svima odnosili isto pa i prema "poznatim facama" kojima ne smiju dici auto, koje ne zaustavljaju kad prodju kroz crveno itd itd itd, tad cu i ja postovati muriju. A vi "fini" samo nastavite i dalje tako, pa nek vas drzava gulisulesavic wrote:JD je, ako se ne varam, žestoki protivnik novih saobraćajnih propisa, te ne treba da je čudan ovaj njegov stav.
Da si ti drot mozda bi se i sjetio toga, a mene su vec nekoliko puta zaustavili iza 23 pa nisu ni spomenuli to, obicno me peglaju za maglenke i pojas, ko fol mi pisu prijave a mogu se slikati bez pravilnika o kaznjavanju. sad su nista drugo nego maskote na cestiTeufik iz Los Angelesa wrote:ma krivo mu sto nije dovoljno zreo da vozi poslije 23![]()
![]()