Garaža "Jadranka" dno dna
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
u ovoj rečinici sam priznaješ da si proveo 1 sat i 10 minuta u garaži i zašto se sad ljutiš......Neki dan parkiram auto u Jadranci tačno sat vremena i dajem čovjeku u naplatnoj kućici 2KM koliko i košta sat parkiranja, kad dotični "gospodin" traži 4 KM jer sam zakasnio 10 minuta
plati i poštuj i svoje i tuđe vrijeme...
-
JD
Ajde ljudi budite realni, to 2 KM sat je tako glupo.
Zar nije jednostavnije da ostane 2 KM sat, ali da 15 minuta bude 0.50 KM ? Pa fino ko ostane sat i po plati 3 KM, ko ostane sat i 45 minuta plati 3.50 itd itd itd. Mislim stvarno je glupo davati jos 2 KM zbog 10ak minuta, pogotovo nekome ko svaki dan placa parking...
Zar nije jednostavnije da ostane 2 KM sat, ali da 15 minuta bude 0.50 KM ? Pa fino ko ostane sat i po plati 3 KM, ko ostane sat i 45 minuta plati 3.50 itd itd itd. Mislim stvarno je glupo davati jos 2 KM zbog 10ak minuta, pogotovo nekome ko svaki dan placa parking...
-
SherlockHolmes
ako im sat ide naprijed, isto toliko im je isao naprijed ii kad si usao u garazu, tako da te tu nikako nisu zakinuli. 
-
semso poplava
daduli_sa wrote:Ovo u duhu istinskog Sherlock Holmes-aSherlockHolmes wrote:ako im sat ide naprijed, isto toliko im je isao naprijed ii kad si usao u garazu, tako da te tu nikako nisu zakinuli.

-
SherlockHolmes
Hebiga, nekad je druga gimnazija ipak znacila nesto 
-
realna utopija
#20 Re: Garaža "Jadranka" dno dna
a da si u zagrebu zakasnio, onda ti vjerovatno ne bi bio problem... iliti ciganluk... parking prostor ti se naplacuje po satu, ne po minutama.. udjes u novi sat, placas sat, i vozdra...sunroof wrote:Neki dan parkiram auto u Jadranci tačno sat vremena i dajem čovjeku u naplatnoj kućici 2KM koliko i košta sat parkiranja, kad dotični "gospodin" traži 4 KM jer sam zakasnio 10 minuta. Prvo nisam zakasnio ni minute, već njima sat brza, a drugo na kartici piše da sam zakasnio 6 minuta (po njihovom satu koji brza barem 10tak minuta). Ni na jednom drugom parkingu u Sarajevu neće niko problem praviti ako zakasnite 10-15 minuta, osim u našoj Jadranci. Nakon toga pričam s prijateljem koji je nedavno zakasnio tačno 2 minute nakon jednog sata i naplatili su mu kao 2 sata parkiranja. Koji CIGANI!
- stranac2
#21 Re: Garaža "Jadranka" dno dna
Onda bi bilo kako su Hrvati revnosni i preciznirealna utopija wrote:a da si u zagrebu zakasnio, onda ti vjerovatno ne bi bio problem... iliti ciganluk... parking prostor ti se naplacuje po satu, ne po minutama.. udjes u novi sat, placas sat, i vozdra...sunroof wrote:Neki dan parkiram auto u Jadranci tačno sat vremena i dajem čovjeku u naplatnoj kućici 2KM koliko i košta sat parkiranja, kad dotični "gospodin" traži 4 KM jer sam zakasnio 10 minuta. Prvo nisam zakasnio ni minute, već njima sat brza, a drugo na kartici piše da sam zakasnio 6 minuta (po njihovom satu koji brza barem 10tak minuta). Ni na jednom drugom parkingu u Sarajevu neće niko problem praviti ako zakasnite 10-15 minuta, osim u našoj Jadranci. Nakon toga pričam s prijateljem koji je nedavno zakasnio tačno 2 minute nakon jednog sata i naplatili su mu kao 2 sata parkiranja. Koji CIGANI!
-
Teufik iz Los Angelesa
ja imam drugu primjedbu na njih. cesto parkiram tu i desi se da te puste da udjes a nema mjesta
i onda ko budala kruzi kruzi kruzi, a moram li napomenut da je sve nevjerovatno usko, i pod pravim uglom, tako da je teeeeeeeeeeeeeeeeesko skrenut na bilo kojem cosku
samo pitajte moje auto 
- Pooll
Ko ti je kriv sto ne znas vozitiTeufik iz Los Angelesa wrote:ja imam drugu primjedbu na njih. cesto parkiram tu i desi se da te puste da udjes a nema mjestai onda ko budala kruzi kruzi kruzi, a moram li napomenut da je sve nevjerovatno usko, i pod pravim uglom, tako da je teeeeeeeeeeeeeeeeesko skrenut na bilo kojem cosku
samo pitajte moje auto
-
Teufik iz Los Angelesa
znam ja da ti sa svojim ficom mozes svugdje proc