Sta je bilo sa onom kaznom Turskoj s kojom se moglo ocekivati da se ne pojavi ili da igra na neutralnom terenu?
Madjarska je po svemu skriveni favorit ove grupe. Ako njih dobijemo u Zenici, mozemo se cemu nadati. Turska i Grcka se nisu pokazale u prijateljskim mecevima ali ne znam ni s kakvim su ekipama igrali, uglavnom jedna od ove dvije mora ici dalje - vidjeli smo kakvo je bilo SP bez njih - osjetilo se da je "neko falio". Malta je zajebana - sjetimo se samo Hrvatske i problema koji su imali pri nerijesenoj tekmi kad su im navijaci digli frku pa su dobili batina ko u basni Dositelja Obradovica. Norveska je jedna sterilna fudbalska nacija, meni licno se ne svidjaju ni po cemu, niti ih volim, niti favorizujem, ali imali smo mi par utakmica iz kojih su naucili i oni i mi dosta jedni o drugim, nadam se da ce prevagnuti u nasu korist uz pomoc Skandivanskih BHF.
Sve u svemu - sanse su nam 10% za drugo mjesto. I 1% za prvo.
Ostalo - me ne interesuje. Prve tekme jesu kljucne jer - mi odkad imamo repku zaseremo u prvih par utakmica pa kasnije se vadimo i ne mozemo se izvaditi jer treba poen, dva, tri, pet i to je to. Drugi problem su nerijesene utakmice - meni je draze kad izgubimo tekmu - a neko pobjedi neko kad se igra nerijeseno, narucito 0:0 ili 1:1. A takvih ce imam osjecaj biti najvise kod kuce, a u gostima onda - kom opanci kom obojci. Sve u svemu - bice nasih navijaca svugdje. Dolazi na Maltu jedna Kaznjenicka Bojna BHFanaticosa iz Amerike

. Dobro - neko iz mase neka uzme svu slavu jer mu i pripada.