Sisanje...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Soul_Sista

#1 Sisanje...

Post by Soul_Sista »

Koliko se cesto sisate??

Ja sam se danas osisala i jako sam nezadovoljna...sad izgledam kao mali djecak od 15 godina sa kratkom kosom (nekako jezasto )... :( :sad: :( :sad: :(

..jeste imali slicna iskustva i sta ste radili u tim bezpomocnim situacijama... :D

:roll:
tempora

Post by tempora »

Soul, ovaj ti naslov malo dvosmislen. :D
Ili se ja nikada nisam znala igrati asocijacija! :D
Elem, ja se sisham :D jednom ili dva puta godisnje :s Mrzim frizere i ono njihovo razglabanje kako imam previse kose, preguste kose, preteske kose, bla bla bla.
Doduse imam grive za tri glave, al' nije u tome poenta. Od ceslja se jezim, a kamo li od kakvih zarzervata tipa fen, vikler, ukosnice.. :-?
Saian

Post by Saian »

joj ja reko sisanje da se pohvalim palcem :D , kad ono shishanje ejs sisterka sto trzas i ti, :D nisam se shishao od septembra i ok je mislim da se i necu, zadovoljan sam kad se osisam na kratko izgledam ko da imam 13, eno na onoj slici pravi blechak, ovako je chupa okolo i sve pet
kame

Post by kame »

Tempo, vec zamisljam prasumu! :-) :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

tempora wrote:Soul, ovaj ti naslov malo dvosmislen. :D
Ili se ja nikada nisam znala igrati asocijacija! :D
Elem, ja se sisham :D jednom ili dva puta godisnje :s Mrzim frizere i ono njihovo razglabanje kako imam previse kose, preguste kose, preteske kose, bla bla bla.
Doduse imam grive za tri glave, al' nije u tome poenta. Od ceslja se jezim, a kamo li od kakvih zarzervata tipa fen, vikler, ukosnice.. :-?
Pa daj mi prijedlog da ga promijenim... :D (vikleri mozda.. :lol: )

Ma mozda si vidjela tamo moju sliku, kosa mi je kratka ali ovaj put su makaze previse uzele :( (jos me pitala ako sam zadovoljna a ja rekla da jesam jer ne mogu reci da nisam kad mi je onako cool cura i draga (onako ismijem se sa njom :D i malo istracam :D ..ko one stare tete :D )

a sto se tice fena, viklera i snalica...goni to sve u helac od mene... :lol: :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

pa soul izadji na kafu s curom pa se ispricajte ne mora te sisat, ovaj shishat :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

:lol: :lol: :lol: :lol:

..necu sad, cekam da grupnjacim sa vama i brckam noge u Miljackoj...kaze fatalna da ste svi ruzni, valjda cu se brzo uklopiti... 8-)

:P
tempora

Post by tempora »

Soul, izgleda da ti ja bas nisam od neke pomoci. :lol:
Nego se najezih od pomisli na frizera. Kada bih ti pricala svoje dozivljaje po pitanju makaza, mozda bi se ti ista odmah odobrovoljila glede ove tvoje danasnje frizure. :D
No, posto sam ti ja "kapomanijak" ( citaj: kape/sesiri/beretke, case, lavori) mozda u tome lezi rjesenje? :-)
Dobijes od mene kakvu zelis!

P.S.
Kame, nisi daleko, u najmanju ruku glava mi izgleda k'o Perucica, ali krotim ja to! :lol:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

"No, posto sam ti ja "kapomanijak" ( citaj: kape/sesiri/beretke, case, lavori) mozda u tome lezi rjesenje? "

Jel i ti zivis u Sa? De ostavi mi jedan lavor...inace cu ponijeti masu nekih marama i umotati glavu, prepoznat ce te me po tome (bit ce kao turban)... :lol: :lol: :lol: ...a ljudi ce da govore "eno Siste, izasla iz autobusa, jedva se provuce kroz vrata, Bog je e..o ruznu".... :lol: :lol: :lol:

:zzzz:
tempora

Post by tempora »

Meni si jedna od ljepsih zena na forumu, iako ti sliku nikada nisam vidjela!
Pika li se to? :roll:

p.s.
Ukoliko zelis nositi turban, moraz znati da isti sadrzi 60 metara platna! :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

tempora wrote:Meni si jedna od ljepsih zena na forumu, iako ti sliku nikada nisam vidjela!
Pika li se to? :roll:

p.s.
Ukoliko zelis nositi turban, moraz znati da isti sadrzi 60 metara platna! :D
Ma zezala sam se :D
Kako mislis jedna od ljepsih a nisi mi nikad sliku vidjela :?
nemoj me trzati... :D ..naravno da se svaki pozitivni komentar pika... :)
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

mrzim frizere!
sisam se sama i svi su odusevljeni mojim frizom jer je stepenasto! ako hoces odam ti tajnu! veoma je lahko!

a ti ako si u tako dobrim odnosima sa tom frizerkom ...zar nije logicno da joj kazes daj ne radi mi to ili slicno?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

No_oNe__ wrote:mrzim frizere!
sisam se sama i svi su odusevljeni mojim frizom jer je stepenasto! ako hoces odam ti tajnu! veoma je lahko!

a ti ako si u tako dobrim odnosima sa tom frizerkom ...zar nije logicno da joj kazes daj ne radi mi to ili slicno?
a frizerke?? :D :D

jesam u dobrim odnosima i zelim da tako ostane...treba se opet vratiti... :lol:
tempora

Post by tempora »

Soul, ocigledno da nisi u dobrim odnosima sa njom, jer se ne usudjujes iznijeti svoje pravo misljenje? :?

Da, lijepa si mi, a to sudim po onome sto procitam. I zato nemoj sada da mi ukus dovodis upitanje ! :lol:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

..ah sad sam se zacrvenila...Bog zna sta sam lagala.. :lol: :lol: :roll:

..nego hoces i ti na grupnjak???? :D :D
tempora

Post by tempora »

Nisam ti ja zena od grupnjaka! Rado se koncentrisem iskljucivo na jednu stvar, pa tek onda prelazim na drugu!
Sitnicar, sta ces! :lol: :-)
AL' to ne znaci da igre bez granica nisu iskljucene! :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

tempora wrote:Nisam ti ja zena od grupnjaka! Rado se koncentrisem iskljucivo na jednu stvar, pa tek onda prelazim na drugu!
Sitnicar, sta ces! :lol: :-)
AL' to ne znaci da igre bez granica nisu iskljucene! :D
LOL :lol: :lol:

..de hajd dodzi i ti na grupnjak, isprobaj nesto novo, malo promjene u zivotu nikad nije na odmet... :P

:)
plasteline

Post by plasteline »

heh, imam ja jednu frizerku (sisam se u atache-u) i ima ogromne sise. Svaki put kad me sisa nabije mi sise u facu tako da mi sisanje ne pada tesko :)
tempora

Post by tempora »

A disanje? :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

:lol: :lol: :lol:

:P
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja reko sisanje palca

šišam se kada me natjeraju (prilike ili forumašice) :D
Maverick_

Post by Maverick_ »

I ja sam fakat pomislio prvo da je sisanje palca i tako slicnih stvari u pitanju,pa rekoh sta je sad :lol: :-) :D
a kad smo kod shisanja to sam bas danas sredio,a tema mi je vishe zenska onako,njima ovakve raspravke vishe odgovaraju :)
Pooll

Post by Pooll »

ja se volim sisati ;)

najljepse je kad ti masira... mmmmmmm... glavicu... :D

mjesecno to uradim ;)
Pooll

Post by Pooll »

:D

bas sam neki dan bio na sisanju... koliko vi placate?!

meni uzme 7 km za jedno sisanje... al ima iskustva...

:lol:
zili

Post by zili »

ja sam jedno vrijeme bila osisana na cenat i to sam od duge kose napravila tu "tifus" frizuru, al meni se to svidjelo

i sad mi ponekad padne na pamet kad je pravo vruce da se ponovo tako osisam, ali onda se sjetim koliko sam morala cekati (i grozomornih među-faza prozivjeti) da mi ponovo naraste kosa.

ti sesiri kapice itd. su dobro rjesenje

ali ako ti je problem sto licis na "decka" samo malo naglasi oci sminkom recimo jer kad imas tako kratku frizuru sminka je nekako opravdanija. Ja sad recimo kad imam dugu kosu ne sminkam se jer si izgledam nekako hamshavo sta god da napravim

uh sto volim zemske teme... i ja jedino i idem kod frizerke da se ispricam onako po zemski
Post Reply