Ivica trener Japana

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
A-ZO

#1 Ivica trener Japana

Post by A-ZO »

Puna vreca eura :D
lindjo

Post by lindjo »

ma neee...to je iz ljubavi prema fudbalu...i japanu naravno
Meshtar

Post by Meshtar »

Kakve gluposti. Inače Ivica Osim je kokuz, nije nikad ništa zaradio, ovo nešto sitno što je radio kao trener nisu mu plaćali. Nevjerovatni su ljudi kod nas, pa kao da krade pare. Zaslužio je svaki dinar koji je zaradio u životu.
lindjo

Post by lindjo »

:D

nek donira Zelji garnituru dresova,lopte,trenerke,dovede igraca sebi,plati gostovanje..i td.
.baska npr.patriotizam,ljudskost dokazat stipendirajuci...npr.3-4 srebrenicana,djece bez oba roditeja, i td.(znam da je ovo neumjesno,ali..)
naravno ,nije rijec samo o Osimu pritom mislim i na ostale(nabrojacu par,da ne bude nacionalnoj osnovi :-? :Balja,Hasan,Bola,Haliilhodzic...) koji imaju,mogu,ali nece...nego trpaju u duseke :oops: ko da ce nosit na onaj svijet :shock:

nije duzan nikome davati...ali mog'o se sjetit...

njegovo fudbalsko znanje je neupitno...i tu ga postujem,pa ako treba i branim...ali izbor Japana je potpun fula, porosena ,netalentovana,bez prostora za napredak,...to sto japanci mastaju o nekom drugom krugu je u domenu njihovih frustraciaj,mastarija,...

voditi Japan ne vjerujem da je cak ni izazov sa sportske strane...nego jednostavno...imam pravo reci ... :D LOVA je jedini motiv :D

bas me briga hoce li se neko sloziti sa ovom postom :oops:

:zzzz:

ZELJO DO GROBA
Post Reply