bas me interesuje za koga bi glasali na predstojecim izborima, ne bih da se zakuhava tema ali ovdje licno ne vidim nikoga kome bih dao glas onako serbez.
U novinama neki dan spiskovi predlozenih kandidata od strane politickih partija, naravno puni gluposti i negativnih iznenadjenja.
Za SBiH nikada, mozda im je Silajdzic i pametan, ali za sebe za svoje investicije, privatizacije, zeljezare, satove, Mitale i ostalo a sve lafo nema on nista.
SDP nigdje na spisak kandidata nije stavio Bogica Bogicevica,valjda u strahu od njegovog pozitivnog uticaja, nego samo jarane Komsica i ostale kojima ne sporim sposobnost ali oni su jarani i zato su na spisku.
SDA uvijek jedno te isto, vaki,naki, svaki nespreman i na dijalog, lafo patrioti i ostalo, jesu al iz Malezije (sve tamo studenti generacija bili) ako su mladi u pitanju (takodje nikada nisu osjetili cari Ikara u grlu, volovska dlaka s muda kad te zagolica a moze bit i kengura i kita). Stari, suplja do iznemoglosti.
BOSS bi mi i bio nesto kad ne bi bi bilo onog Balijagica, lazova i lopova u sjedistu stranke, kako je taj hapo po Njemackoj od pomoci prikupljene za BiH. Koju god progovori slaze, pa vidjeli sta kada umalo zavali Sefera, a opet je ovaj zavalio sam sebe sa Cacom i kompanijom. Mirnes se ko buni, nekada je u pravu ali ga niko ne sljivi.
Prliceva Ekoloska E-5, sto je sada vodi ona sreca Nermin Vila, mislim da ga spominju iz Sipada sto ih je ogulio. Ta stranaka cuo sam ima fine raje ali dok je Vila tamo nikada ne bih za njih dao glas. To je jedan fenomen koji je zavrsio Ekonomiju za dvije godine, a inace ne voli prevarit i slagat.
Ostale stranke da ne spominjem, mozda bi Stranka za Boljitak bila rijesenje ali sjetim se Covica.
I tako, zaista ne znam za koga bih glasao.
Kakvo je vase misljenje?