-Trebali bi priznati far,karambolku,te farabanje i ruke koliko me mogu tu zavrnuti i koliko se ceka isplata.
Pozdrav Mejtas
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Upravo to, podneses zahtjev za nadoknadu stete po predracunu ovlastenog servisa...ZEKI-RIKI wrote: -Vjerovatno cu prvo otici u opelov servis ,uzet cu predracun ,pa cu s tim u osiguravajucu kucu/Camelia/mozda tako bolje prodzem.
Pozdrav
ins wrote:Upravo to, podneses zahtjev za nadoknadu stete po predracunu ovlastenog servisa...ZEKI-RIKI wrote: -Vjerovatno cu prvo otici u opelov servis ,uzet cu predracun ,pa cu s tim u osiguravajucu kucu/Camelia/mozda tako bolje prodzem.
Pozdrav
S obzirom da se radi o renomiranoj osiguravajucoj kuci livadskog tipa, budi spreman na strpljenje, meni je trebalo 3 mjeseca da naplatim od izvjesnog Bosansko-Njemackog osiguranja ali sam na kraju i naplatio...
Jesam iz Bihaca, ali ovo je istina. Poslovnost im je katastrofa.ZEKI-RIKI wrote:-Prvo sam izgubio dva dana cekajuci da se covjek zaduzen za procjenu pojavi,jer je stalno po nekakvim terenima.treci dan sam bukvalno se parkirao sa autom pred ``Cameliu``i cekao ga.Posto se napokon pojavio,nesto je ko slikao ,napisao par stvari a posto steta/far i karambolka/ i nije velika pitao me ``Zar se niste mogli dogovorit``. :?i u ovako ``malom``sudaru ja cu proci sa stetom 350/400 km...
-Procedura je sljedeca,moj ``predmet `se salje u Bihac a ja sam sad na cekanju narednih 60 dana da mi ko nesto ponude,a ako ne pristanem ,kaze ``Ti nas tuzi,....a to traje godinama``ma ljudi su poslovni nevjerovatno![]()
Javicu sta se desilo nakon 60 dana.....da nije tuzno,bilo bi smjesno
Pozdrav
- Razlika u lovi koju sam dobio,i onu koju sam platio je simbolicna.Mogu nasuti malo nafte i otici do ``Interexa`` da se ko nesto namirim i to je to..Djeci ispunuti koju sitnu zelju....Edin H. wrote:Sada bi bio red da im tu razliku izmedju isplacene svote i cijene opravke vratis![]()
Pa da imaju od cega isplatiti gazdu Crvenog Taksija.
Jer ako to ne uradis oderace nas oni lopovi - taksisti sa aerodroma.
Znaci prakticno svojim postupkom otimas nam svima zaradjeni novac da bi jedino profitirali taksisti sa aerodroma
Potpisujem1946 wrote:Nek' si mu rek'o. 4,5 godine poslije