Ma flora sve za tebe

, ali moras me provozati
zgembo adislić, dijelovi za reno su skupi. I tacka. To svi znamo, a djevojka ima 7000 km muđeta, i za pretpostaviti je da ne želi plačati dijelove skupo. drugo, ne znam koliko je pametno ugrađivati nove i orginalne dijelove z polovan auto. Jer svi dijelovi na autu, hajdemo reći su polovni jer je auto polovno. Moje je mišljenje da treba kupovati samo određene dijelove orginal - čija je pouzdanost i sama isplativost ugradnje pouzdana. E da, clio je nazad fakat mali

Ništa od zmajevca.
kiki the devil "MA FIAT AL ISKLJUCIVO MOTOR 1.6 16V benzinac je
pokazao se kao pouzdan i izdrzljiv iz iskustva ti govorim."
Pa nije djevojka sumaher, sta ce joj sensnaeska, cudo ima preko sto konjskih snaga, i potrosnja tog motora nije ispod 10 litara, zimi i do 12, kao sto sam rekao djevojka ima ogranicen budjet, valja to tociti. A moje subjektivno misljenje za fijata je: fiat = jugo
Ne mogu reci da sam na tvom mjesti sta bi kupio jer nisam riba
Licno bi uzeo pola 1999 god, 12 oko 55 konjskih snaga: malo troši, dijelova ima i na otpadu a i nisu skupi. Autic je sladak moze se srediti, navaciti dobre gume alu felge.
Ali posto si djevojka corsica je slatka. S tim da ces je moci srediti kada je kupis (tekuce odrzavanje, ispuh je slab na korsi... ali meni je licno najbolja poslije pola)
Za ford ka nisam kompetentan da govorim jer nemam pojma o njemu s tim da je logicno zakljuciti da su dijelovi skupi jer je auto rijetkost na cesti. A i meni je malen auto.